Hur du utvecklar en vinnande attityd och börjar tillhöra de 5 % av folket som verkligen har lyckats här i livet!

 

· Du kommer att förstå vad som menas med framgång

· Du kommer att lära känna dig själv bättre

· Du kommer att kunna öka din koncentration

· Du kommer att få bättre självkänsla

· Du får större förståelse för stress

 

En intelligent steg för steg -metod bryter dina dåliga vanor av slentrian och du börjar färden mot ditt livs stora äventyr! Ditt nya framgångsrika liv!

Om du på grund av gamla invanda mönster, dåliga vanor, pessimistisk attityd, tron att ingenting hjälper och du sitter fast i ekorrhjulet, och idag inte har den framgång som du egentligen förtjänar, då har du verkligen en riktig förlorarattityd!

PR-publishing kan idag med stolthet presentera en ebok som rent bokstavligt leder dig i handen, bort från detta unkna, klibbiga spindelnät av mentalt avskräde som håller på att fullständigt dränka dig, och istället ger dig en kamratlig och vänlig hand i form av en ny och framåtsiktande ebok!

Den lär dig hemligheterna bakom hur du alltmer kommer att växa fram som en person med en verkligt VINNANDE ATTITYD!

PR-publishing presenterar stolt eboken:

Vinnande Attityd

 

Min vän,

Du är just nu på väg att läsa något som drastiskt kommer att förändra ditt liv. Du kommer inte alls att vara samma person som just nu, när du sitter och läser det här. Du kommer att vara verkligt förändrad!

Men det handlar inte bara om att byta attityd. Det tar tid att förändras och du måste växa dig in i rollen. På precis samma sätt som när man sätter en planta i jorden och sköter om den för att den ska växa, så kommer också din nya attityd att växa fram.

Den växer där lika omärkligt som plantan du satte i jorden. Du kan inte se hur den växer för varje dag, men efter en tid ser du resultatet och kan glädjas över det.

Följ dessa fem fantastiska avsnitt som förändrar ditt liv!

Just det, med fem fristående avsnitt som alla kompletterar varandra så får du en mental grund som vilar tryggt på dessa fem grundfundament:

1. Hur man utvecklar en vinnande attityd - här får du veta hur du gör när du utvecklar hållbara målsättningar i ditt liv, vad en positiv attityd egentligen innehåller och hur ditt förhållande till sanningen ska utvecklas.

Hur man gör när man tänker och vad tänkandet kan åstadkomma i din komplexa mentala värld. Detta är något så fantastiskt att det är en hel vetenskap bara det, för det handlar ju inte bara om att sitta och småflumma och tro att ”nu tänker jag”. Du får lära dig sju olika förhållningssätt i ditt tänkande!

2. Hur du kan få ut allt du vill av livet - det är här denna fantastiska ebok formligen tar dig i handen och leder dig igenom en process.

I fem fantastiska steg kommer du att vägledas till att förändra din attityd till det bättre. Kommer du ihåg plantan jag beskrev? Den som man sätter i jorden, och omärkligt växer den varje dag, tills du efter en tid blir varse att den har växt.

För att plantan riktigt ska trivas så måste den skötas om. Du kanske kan tänka dig att det också där kan behövas fem olika skötselråd. Till exempel jord, vatten, näring, ogräsrensning, bladlusbekämpning.

Din mentala planta av vinnande attityd behöver också få utrymme och mentalt ogräs rensas bort, den behöver också vattnas och få näring etc.

3. Förbättra ditt minne - att inte riktigt minnas vad man ska säga, eller inte komma ihåg namn och i allmänhet vara glömsk, är ett utslag av distraktion. Du distraheras av gammalt mentalt damm som ligger där och skymmer sikten för din koncentration helt enkelt.

Hur du gör för att förbättra ditt minne är en mycket vital kunskap som du kommer att lära dig från eboken ”Vinnande Attityd”. Här får du steg för steg -lektioner som guidar dig igenom en tänkandeprocess som ger dig ökad koncentrationsförmåga, och med tillräckligt hög koncentration kommer du att kunna minnas vad som helst!

4. Hur man kommer över rädslor - det finns undersökningar gjorda som visar att folk är mer rädda för att hålla tal än för döden.

Hur dessa rädslor framgångsrikt ska bekämpas och hur du istället vågar ge dig i kast med den ena utmaningen efter den andra, är en kunskap som jag kanske inte behöver nämna är viktig. Ska du ha en vinnande attityd så måste du också ha en vinnarinställning, och den rätta vinnarinställningen är att inte vara rädd!

5. Hur man mäter stressnivån - stress kan bryta ner alla goda föresatser. Den orsakar aggressivitet, rädsla, ångest, oro i allmänhet och bryter ner livsviljan.

Därför är det oerhört viktigt att du försäkrar dig om att din stressnivå ligger på lagom. Det finns både positiv och negativ stress, och när dessa nivåer balanserar varandra så är det BRA!

Med hjälp av en enkel och överskådlig tabell, som finns med i detta avsnitt av eboken ”Vinnande Attityd” så kan du själv mäta dina stressnivåer. Den person som har en verkligt vinnande attityd, ser alltid till att hans stressnivåer ligger på lagom!

Handen på hjärtat!

Är du den person som ska utveckla en vinnande attityd?

Nu, när du fått läsa ett kort utdrag av vad eboken ”Vinnande Attityd” innehåller, och har fått se de fem vitala ingredienserna i en verkligt vinnande attityd så kan det kanske vara på tiden att du tar fram ditt betalkort och klickar på länken här nedan för att köpa den innan du glömmer bort hur viktigt det är för dig!

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

  Hej, jag heter Percy Rosengren och jag kan verkligen rekommendera eboken ”Vinnande Attityd”. Jag ger ut den på PR-publishing just för att den är så fantastisk!

Även detta ingår i eboken ”Vinnande Attityd”:

Du lär dig ett tankesystem som innehåller de sju viktiga ingredienserna:

Passion

Tro

Strategi

Klarhet i värderingar

Energi

Bindande kraft

Mästra den inre kommunikationen

Dessa sju ingredienser i tänkandet kommer absolut att rensa bort allt det gamla ogräset som fått växa i ditt förnuft under din livstid. Det är dags att rensa bort det nu!

Inte nog med det!

Du lär dig att känna dig själv bättre Det är något alldeles nödvändigt att känna sig själv om man vill få framgång. De flesta människor känner sig själva så dåligt så att anhöriga måste tala om för dem vilka uppfattningar de brukar visa sig ha!

Du lär dig göra en specialrapport om din egen personlighet Detta är absolut nödvändigt! Det kommer att förse dig med en enastående inspiration när du står inför ett problem du inte tror du kan lösa.

Du lär dig ta ut kompassriktningen för ditt liv De flesta misslyckas på grund av att de inte ställer upp målsättningar som passar dem. Om de gör det så lever de inte varje dag för att uppfylla dessa målsättningar.

Du lär dig beslutsamhet De flesta som misslyckas, gör det för att de har svårt för att besluta sig. Att vara beslutsam är mycket svårare än man kan tro. Därför finns det med en lektion om den viktiga beslutsamheten.

Du lär dig att bli effektiv Den grad som du kan tona in dina önskningar till och disciplinera dig till att göra vad som krävs för att få igenom dem, kommer att bestämma hur framgångsrik du blir.

Du lär dig att komma ihåg namn Att bara stå och stamma för att du glömt namnet på personen det gäller, eller att inte komma ihåg namnet på platser inger inte bra förtroende. Med eboken ”Vinnande attityd” får du knepen hur du ska minnas namn perfekt.

Du lär dig att komma ihåg vad som helst Du lär dig minnesknep för alla sorters minnessituationer genom ett fantastiskt system hur du ska organisera dina tankar.

Du lär dig att hålla tal I alla situationer kan en person med vinnande attityd behöva hålla tal, och det gäller också dig i framtiden. Här lär du dig de metoder som alla stora vältalare, skådespelare, politiker, företagsledare tar till för att hålla god kontroll på sitt tal han tänker hålla.

Du lär dig att komma över rädslor Att plötsligt stå där och vara skitskraj inför en uppgift kan rasera allt du med möda byggt upp i din personlighet. Då gäller det att kunna erinra sig vad man har lärt sig från eboken ”Vinnande Attityd”!

Du lär dig hålla stressnivån i schack Att lugnt kunna fortsätta med det du har för handen utan att stressa upp sig är något som de verkliga vinnarna är experter på. Även du kan nu bli lika mycket expert!

Låter det som om det vore något för dig?

Gör då slag i saken, bli en vinnare!

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

  Nu, när du har fått läsa om allt som den här eboken innehåller så återstår det bara en sak att göra: KÖP EBOKEN!

Med vänlig hälsning

 


Hos PR-publishing hittar du eböcker om motivation , och om du intresserar dig för att starta eget, så har du ett antal böcker om det ämnet också, liksom i marknadsföring, så du tjänar på att gå över dit och titta.

PR-PUBLISHING
pr-publishing@hotmail.com

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR