Stopp!

Kasta inte bort din tid på att läsa det här brevet om det i alla fall inte är något för dig!

Om du har de vänner du behöver och känner att du har inflytande på din omgivning, då finns det mycket annat intressant du kan ta dig för med än att sitta och läsa det du redan har så bra grepp om!

För säkerhets skull kan du ju testa dig själv på dessa sju enkla frågor. Om du svarar ja på dem så är saken avgjord. Du behöver inte ha den här eboken.

1. Har du inflytande?

2. Kan du kompromissa?

3. Tänker folk som du?

4. Vet du vad folk vill av dig?

5. Framför du effektivt vad du vill ha sagt?

6. Kan du stävja osämja?

7. Har du gott om vänner?

Vid det här laget har du bestämt dig!

Du som läser vidare vill faktiskt uppnå något som kommer att få avgörande betydelse i ditt liv. Du vill kunna växa som människa och är beredd att lära dig vad som behövs för att utveckla din inneboende ledarförmåga.

· Utöva mer inflytande

· Kompromissa rätt

· Övertyga folk att tänka som du

· Att veta vad folk behöver

· Tala effektivt

· Handskas med folk i försvarsställning

· Få vänner

Jag vill inte vallas i en fålla som om jag tillhörde en skock får!

Jag vill bestämma!

Då har jag goda nyheter åt dig. Du har ledaranlag. Antingen du inser det just nu eller inte, så har du den inställning som alla stora ledare genom tiderna haft. Det går inte att leda och bestämma om man inte känner för det!

Nu har du kommit rätt!

Du har hittat det brev som du egentligen skulle ha läst för många år sedan. Så viktigt är det. Och eftersom du nu sitter och läser det här, och inser att ditt liv drastiskt kommer att förändras till det bättre så fort du lär dig de här teknikerna, så kan jag bara säga en sak!

Ditt framtida liv har just börjat!

PR-publishing kan stolt presentera:

eboken

Att Vinna Folk

 

Min vän,

Dina medfödda ledaranlag kommer att formas och modelleras precis som när en konstnär skulpterar i lera. Du är just den person som, nedärvt i dina gener, har förmågan att framgångsrikt ta till dig dessa enastående tekniker.

Du av alla, kommer att lära dig detta:

• Veta vad folk behöver - för att kunna vara en ledare så måste du vara känslig för folks behov och få dem att uppleva att du uppfyller dessa.

För att vinna folk för dina syften och bli en sann ledare så måste du få dem att uppleva någon slags vinst med att följa dig.

Dessa vinster kan antingen vara:

Symboliska belöningar

Materiella vinster

Säkerhet

Du kommer att lära dig att låta folk veta vad du kan erbjuda och vad du förväntar dig i gengäld. Du lär dig att kunna tala om för dem varför du umgås med dem på det sätt du gör.

Du kommer att lära dig att låta folk känna sig behövda och vilja tillhöra ditt umgänge. Du får dem att känna att du behöver deras närvaro.

Du kommer att lära dig att låta andra veta vad deras ansträngningar leder till.

Du kommer att lära dig att få folk att känna sig behövda och speciella.

Du kommer att lära dig att visa folk att deras ansträngningar är uppskattade.

Du kommer att lära dig hur man ser till att parterna i ett förhållande är jämbördiga.

I kapitlet betona välbefinnande

kommer du att lära dig:

• Hur man utövar mer inflytande - du måste veta vad du vill. Ha klart för ditt inre vad du vill uppnå. Antingen det är att förända en annan persons oönskade uppträdande eller övertala honom att acceptera din uppfattning.

I det här fantastiska stycket grundlägger du din personlighet. Du lär dig hur just DU kan få mer inflytande genom dessa fantastiska tekniker ur eboken ”Att Vinna Folk”.

• Att förstå förväntningar - Du lär dig att ha en tydlig förståelse för vad andra förväntar sig av dig, och vad du faktiskt förväntar dig av dig själv.

Här lär du dig att samla ihop alla de goda egenskaper man kan se hos andra och sedan hur du själv utvecklar dessa egenskaper. Det betyder inte att du ska bli perfekt. Det är ändå ingen som förväntar sig, men alla de goda egenskaper du kommer att utveckla med hjälp av eboken ”Att Vinna Folk” räcker längre än du kan föreställa dig!

• Hur du blir envis nog att vinna varje dragkamp - i och med att du hela tiden blir bättre och bättre så kommer du också att ha lättare för att hålla fast vid dina uppfattningar tills du uppnått de resultat du försöker uppnå.

Detta är alldeles ypperligt! Du vinner folk på det här sättet. De märker att du är principfast och genomför det du lovat, och ändå anar ingen att du själv rättar dig efter kunskaperna i eboken ”Att Vinna Folk”!

• Du lär dig att ge för att kunna få - Om du vill få något så måste du betala för det. Vissa saker kan ha högre priser än andra och vissa saker kan ha högre värde än andra.

Att vara givmild kan ha många former. Att vara förstående är till exempel en form av givmildhet. För vissa människor kan det kosta på att vara givmild på det sättet, medan den borne ledaren snart lär sig hur man kan vara givmild på ett otal uppfinningsrika sätt. Här får du många goda råd på enkla och effektiva lösningar.

• Värdet av uppmärksamhet mot folk - här lär du dig det som är vishetens hörnpelare och som alla stora författare genom tiderna har dragit fördel av. Att LYSSNA på folk.

För att påverka andra så behöver du bara lyssna på vad folk säger. Där har du ett mycket värdefullt tips. Folk talar faktiskt om för dig vad som kan påverka dem i den riktning du vill. Precis hur du får folk att tala om för dig hur du ska påverka dem hittar du i eboken ”Att Vinna Folk”.

• Att bygga en positiv atmosfär - när du skapar en situation så att alla blir nöjda och känner att de vinner på det, DÅ kommer också du att vinna!

Så här vinner du folk. Det är ett faktum! Genom att lära dig att ge folk vad folk vill ha, utan att det kostar dig annat än god förståelse, vilket du kan lära dig efter hand, då är du en SANN ledare!

Detta bör räcka för att du ska vilja köpa eboken ”Att Vinna Folk”

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

  Nu har du fått så många argument som du behöver. Du behöver faktiskt inte läsa mer för att vara övertygad och köpa denna fantastiska ebok!

Men om du fortfarande dröjer dig kvar för att se vad mer som finns i eboken ”Att Vinna Folk”, så kan jag ju inte hindra dig till det. Det kan ju finnas ytterligare något som bygger din övertygelse om du bara fortsätter läsa! Så här kommer fortsättningen.

I kapitlet Hur lyssnandet hjälper dig att kontrollera andra

kommer du att lära dig:

• Hur du ska ställa frågor - genom att ställa frågor till folk så stegrar vi deras tankeprocesser, och du ger dem en chans att uttrycka sina egna idéer och känslor.

Det enda sättet att ta reda på vad folk tänker är att ställa frågor. Det låter väl smart? Det är bara det att näsvisa frågor inte alltid är omtyckta. Här får du lära dig vad frågandet kan innebära för olika människor, så att du kan anpassa frågorna på ett bra sätt.

• Hur man löser en tvist genom att lyssna - Man kan lösa många tvister bara genom att lyssna. Det kan vara svårt att förstå, men det fungerar faktiskt.

När du har en person framför dig och han börjar bli högröd i ansiktet och börjar gorma, så har du helt enkelt gjort fel. Du har antingen ställt fel frågor eller så har du inte lyssnat på rätt sätt. Inser du nu hur viktigt det är för ditt ledarskap att lära sig exakt vad för slags frågor du ska ställa och vad du ska lyssna på?

• Hur du håller konversationen igång - För att kunna lyssna så måste du hålla konversationen igång. En del människor talar inte om allt de har på hjärtat, så du måste hålla igång konversationen genom att ställa frågor.

Återigen är det viktiga frågandet på tapeten. Och att hålla konversationen igång genom att ställa frågor, frågor som är viktiga för dig, som klargör hur du ska kunna bli en ledande person här, är något av det viktigaste du kan göra, och då bör du inte trampa folk på tårna. Eboken ”Att Vinna folk” visar dig på ett ypperligt sätt vad som är lämpligt att ta upp. Missa inte den undervisningen!

Vad säger dina medfödda ledaranlag dig? Att du måste ha den här eboken, nu på direkten? Visst, köp den!

Du har alla möjligheter att bli det du alltid velat, så gör slag i saken NU!

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

  Vad, är du fortfarande kvar? Kan du inte slita dig från det här brevet? Det är i så fall kanske inte att undra på när ivern sätter in. Du vill förstås läsa alla de argument jag kan komma på om den förträffliga eboken ”Att Vinna Folk”!

Men okey då, här kommer ännu fler argument:

I kapitlet Hur talet aktiverar folk

kommer du att lära dig:

• Hur du får den andres uppmärksamhet - Det första du måste göra när du försöker göra din stämma hörd är att få den andres uppmärksamhet. Se till att den andre lyssnar innan du börjar tala.

Genom att ge klara budskap, sådana budskap som du genom aktivt lyssnande och intelligenta frågor har kommit fram till att just den personen lyssnar till så får du också hans uppmärksamhet. Just det du har lär dig ur eboken ”Att Vinna Folk”!

• Vad du ska fylla ditt budskap med - Folk vill höra vad du kan göra för dem, inte vad du vill ha av dem. Fyll budskapet med förmåner.

Här får du en otroligt bra lösning på vad för slags förmåner folk vill ha. Det är något som är gratis och som alla kan lära sig. Endast en person med de medfödda ledarskapsanlagen, en sådan person som DU, om du fortfarande är kvar och läser färdigt innan du köper eboken, kommer att vilja lära sig, och tillämpa!

• Hur du börjar diskussioner - diskussioner brukar alltid antyda att man är oense, men här lär du dig hur folk kommer att älska när du börjar en diskussion.

Dessa enkla men fantastiska tekniker är något som kommer att sitta i märgen på dig efter lite övning, och du kommer att se hur folk flockas omkring dig och börjar se upp till dig med stort förtroende, just på grund av hur du framför dig själv!

• Hur du kan begära saker av folk och få det du begär - här får du verkligen användning av din ledarskapsförmåga tillsammans med eboken ”Att Vinna Folk”.

Folk gör inte tjänster och anstränger sig för dig i onödan. De måste förmås till det. Här avslöjas hur du kan förmå dem till allt möjligt. Och de kommer att ÄLSKA det.

Dessa axplock sätter eboken ”Att Vinna Folk” på kartan över oundgängliga eböcker som kan hittas på internet.

Vad kan det vara värt för dig att få sådana råd som gör dig till den ledare du innerst inne alltid vetat att du skulle kunna vara, och som nu kan göra verklighet av dina medfödda egenskaper, med just den trimning du behöver?

Ja, vad tjänar en konsult, eller en diplomat, eller en företagsledare? Välj själv vad du skulle vilja vara och vad du skulle vilja tjäna!

Tio procent av en årslön på 500 000 kronor, det vill säga 50 000 kronor för dessa råd skulle inte vara orimligt. Eller Hur?

Eboken ”Att Vinna Folk” skulle alltså kunna kosta 50 000 kronor!

Inte att undra på då att du ännu inte har köpt den. Du kanske inte har råd.

För att komma över en bok om hur man blir framgångsrik så måste man ju vara framgångsrik redan, i så fall!

Men ta det lugnt, eboken ”Att Vinna Folk” är egentligen skitbillig!

Det är för att det just är en ebok. Den kan kopieras och massdistribueras och sekundsnabbt kan den skickas överallt där den behövs, så därför kostar den inte mer än ett vanligt krogbesök en lördagskväll - utan starka drycker förstås!

Du kan köpa eboken ”Att Vinna Folk” för endast 175 kronor allt som allt!

Köp den nu!

175 kronor!

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

  Dessutom lär du dig att handskas med folk i försvarsställning!

• Du får veta vad för slags psykologi som döljer sig bakom aggressiva människor

• Du får veta hur misstag uppkommer och vad man ska göra åt dem

• Du lär dig att lösa de verkliga problemen

• Du lär dig tekniker för hur du ska övertala folk

• Du lär dig att kompromissa på rätt sätt

• Du lär dig att övertyga folk att tänka som du

• Du lär dig hur du ska ge och ta kritik

• Du lär dig att förbättra andras handlingar

• Du lär dig handskas med värdelös kritik

• Du lär dig hur man träffar folk och får vänner

• Och mycket, mycket mer

För endas 175 kronor får du eboken ”Att Vinna Folk” bekvämt nedladdad på din egen hårddisk, så vad väntar du på?

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

 

 


Hos PR-publishing hittar du eböcker om motivation , och om du intresserar dig för att starta eget, så har du ett antal böcker om det ämnet också, liksom i marknadsföring, så du tjänar på att gå över dit och titta.

PR-PUBLISHING
pr-publishing@hotmail.com

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR