Så här gör du för att framgångsrikt starta ditt eget dagis!

 

· Du lär dig hur man planerar verksamheten

· Du lär dig hur man finansierar verksamheten

· Du lär dig om vilken personal du behöver

· Du lär dig hur man marknadsför verksamheten

· Du får reda på alla eventualiteter

 

Eboken ”Starta dagis” formligen tar dig i handen och leder dig igenom de processer som krävs för att få ett vinstgivande daghem!

Du lär dig hur du ska planera verksamheten, du lär dig hur du ska finansiera verksamheten, du lär dig om vilken personal du behöver, du lär dig hur du ska marknadsföra verksamheten, och du får reda på allt som behövs för att lyckas!

Många experter anser att efterfrågan kommer att växa, och populariteten för den här företagsformen kommer att växa, framöver. Det är därför som den här eboken har tagits fram!

PR-publishing kan idag stolt presentera eboken:

Starta Dagis

 

Min vän,

Det riktigt vinstgivande dagiset kräver stora investeringar, men det finns andra vägar att nå fram, som många kanske inte tänker på.

Nämligen att börja i liten skala och jobba dig upp!

Eboken ”Starta dagis” visar dig hur du med mycket blygsamma medel kan komma dig upp, hur du bygger renomè och slutligen blir så kvalificerad att du har alla kunskaper som behövs för att slå på stort, med ett riktigt vinstgivande dagis!

Här får du lära dig hur stort ditt vinstgivande dagis behöver vara för att ge dig en miljoninkomst.

Du får också veta sådana saker som:

• Hur stor lokalyta du behöver

• Vad kommunen kan komma att kräva av dig

• Hur många barn per legitimerad lärare osv.

Men det viktiga är, om du inte redan har en massa pengar att lägga upp, att du börjar i liten skala med en barnvaktsservice, genom att lära och expandera från dina vinster, och naturligtvis, genom de fördelar det kan ge på lång sikt, genom att etablera bilden av dig som kvalificerad dagbarnvårdare.

När du väl är förbi barnvaktsstadiet och går ut större, utanför ditt hem, och börjar bygga på en verklig anordning för barn, ta då, så att säga, bakvägen till ditt dagis och försök hitta någon av kyrkans lokaler eller någon av kommunens lokaler.

Men nu talar vi om ditt framtida dagis. Det där dagiset som du ska ha inom några år! Det är då du ska satsa på din karriär och dina inkomster. Det är då du ska ha anställd personal. Det är då du ska ha kvalificerad kock och legitimerad sjuksköterska. Det är då ditt dagis ska vara lokaliserat på den allra bästa platsen i stan!

Eboken ”Starta Dagis” visar på ett briljant sätt hur du bygger upp ett daghem av allra bästa klass. Den visar dig:

Hur ditt dagis ska se ut, med gårdsplan som entré

Vad för slags byggnad du kommer att skaffa

Hur du kan få din verksamhet sponsrad

Hur du kontaktar investerare

Dessutom får du alternativa råd om hur du startar upp ett lågbudgetdagis. Vilken slags lokal som kan duga mycket bra och vilket läge en sådan lokal kan ha. Det här kan fungera som en trestegsraket för dig.

Barnvaktsverksamhet

Lågbudgetdagis

Vinstgivande dagis

Du kommer att få framgångstips hela vägen mot ditt yttersta mål mot det vinstgivande dagiset, oavsett på vilken nivå du än väljer att börja!

Här får du lära dig hur du organiserar din verksamhet och vilken hjälp du kan ta från olika lokala organisationer. När allt kommer omkring så står det ju i allmänhetens intresse att ditt dagis blir så bra som möjligt!

När det gäller att organisera, kommer du att få läsa om både hur du skaffar en i ögonfallande skylt, öppettider m.m.

Här diskuterar vi köksutrustning och vad du behöver servera barnen i form av frukost, lunch, mellanmål och så vidare.

Du får tips om priser och den ekonomi som ditt dagis behöver

Du får veta vad för slags mellanmål som är lämpliga

Du får se vad för slags lunch som är nödvändigt att servera

Eboken ”Starta Dagis” lär dig allt om driftskostnader, så att du inte plötsligt står där med olämplig lokal, eller olämpligt antal barn, eller olämplig lokalyta, så att driftskostnaderna skjuter i höjden!

Du får precisa genomgångar för rutiner som i detta exempel:

”Alla kommersiella dagis arbetar efter speciella rutiner. Dagen bryts ner i en timmes segment med förplanerade undervisningar, mycket detsamma som vanliga skolklasser.

En typisk dag börjar med en lekstund, från då barnen anländer, till ungefär klockan 9. Till det behöver du sandlådor inomhus, leksaker och kanske en storbilds -TV.

Från 9 till 10 delas barnen upp i grupper, vanligen åldersgrupper, och du håller läs -och sagostund för dem.

Förmiddagens mellanmål schemaläggs till någonstans mellan 10 och 11. För de yngre barnen innesluter det också en förmiddagsvila.”

Eftersom barn hela tiden behöver lektioner ur själva livet så tar den här fina eboken upp även detta!

Hur du bjuder in intressanta gäster till ditt dagis

Var du hittar dessa människor

Varifrån barnen får kunskaper om att teckna figurer, arbeta med lera, bygga med trä, göra saker av papper och hundratals andra talanger och färdigheter

Övriga lektioner barn behöver

Du får också värdefulla tips om hur du kan få sådana lärokurser billigt, så att du kan hålla dina kostnader nere.

Basmålsättningen för daghemmen är att stimulera och inlemma i varje barn, en önskan om att lära sig mer om den värld vi lever i. Så, varje barn bör vara full av planering för ”När jag blir sex år och ska börja skolan, så ska jag…”

Du får lära dig allt om intressanta utflykter med barnen, sådant som kan komma till användning i det första steget i din trestegs -raket, barnvaktstjänsten.

Om du inte är utbildad förskollärare så är den här eboken ovärderlig när det gäller att förmedla kunskap om hur man tar hand om barn på ett professionellt sätt. Senare, när du går till steg två och startar upp ett lågbudgetdagis kommer du att behöva tillsätta en legitimerad lärare.

Det är väldigt viktigt att känna till hur man förebygger olyckor i samband med lek

Barnens lek bör alltid övervakas av en vuxen, och här får du tips om hur du kan få tag på utmärkta lekplatsövervakare för en låg kostnad.

Att hålla kostnaderna nere är den nödvändigaste uppgiften för varje entreprenör, så varje förslag om hur man kan hålla kostnaderna nere är oerhört värdefullt.

Du får en helt genomarbetad plan för hur lekplatsen bör se ut, liksom lekredskap med mera.

Intäkter och kostnader

Här får du lära dig allt om priser, hur daghemsavgiften ska betalas. Vi betonar starkt att du sätter upp din finansiella struktur och klientens betalningssheman med kunskaperna ur den här eboken i minnet.

• Vilken dagisavgift som fungerar

• Avgiftsrutiner

• Ekonomisk effektivitet

• Kostnad för företagsledning

Ur eboken ”starta dagis” kan du ösa fram många olika kunskaper som gör dig kunnig till att framgångsrikt driva ett vinstgivande daghem.

Du får bland annat lära dig hur du säljer in dagiset hos föräldern, så att det lätt går att få barnet inskrivet på just ditt dagis.

Du får lära dig om procedurer för inlämning och hämtning av dagisbarn för att säkra tryggheten i samband med överlämning.

Här får du också läsa om regler och annat som är viktigt att inlemma som rutin på ett dagis.

Ytterligare tjänster som ett vinstgivande dagis kan hålla med!

Det är här som cirkeln sluts! På ditt vinstgivande dagis kan du innesluta en tjänst som var den du började med, som korttids -barnvakt!

”Om du bestämmer dig för att innesluta korttids -barnvakt till dina tjänster, så vore det en bra idé att också ha ett extra rum för över nattning av en person eller ett par. Ett äldre pensionerat par vore idealet, med mannen som understöd och allt i allo”.

Barnvakt dygnet runt, som tillägg till ditt vanliga daghem, kan ge enorm och omedelbar kassainkomst till ditt företag, men också öka lönekostnaderna för kvalificerad personal.

Här får du veta hur mycket du kan ta betalt för den tjänsten, var du får trogen personal och mycket mer.

Kom ihåg att:

Efterfrågan på oplanerade nödfallsbarnvakter är väldigt hög. Inte alltför många daghem är medvetna om möjligheterna till extra vinster ännu, men de som är, upptäcker att deras inkomster kan öka med 30 % eller mer! Det här är verkligen en idé som kan rekommenderas.

Här får du också tips om flera sätt att öka daghemmets inkomster, som buss eller bil -upplockning av barn.

Och mycket, mycket mer!

Marknadsföring för att få fart på dagiset

Här får du de marknadsföringstips som kommer att utklassa alla andra. Inte många dagis är medvetna om dessa expertråd i marknadsföring som brukar praktiseras av de mest framgångsrika reklammakarna i världen.

Hur du gör en Grand Opening Fanfare

Vad en informationsbroschyr innehåller och vad den kan göra

Hur du bygger upp din ”image”

Om annonsering

Hur du uppmärksammas i radio och TV

Uppföljning av Kampanj

Hur du attraherar folk under ditt stora öppnande

Observera!

Du kan börja i liten skala och expandera vartefter du får vinst. Men du måste, emellertid lägga upp en långtidsplan och i detalj utarbeta vad du ska göra och varje milstolpe du måste passera, innan du kan fortsätta till nästa mål.

På det sättet kan du nå framgång och uppnå, inte bara den definitiva affärsidén, utan också den vinst du planerat från början.

Grundhemligheten till framgång med din egen daghemsverksamhet blir din förmåga att hålla kostnaderna nere, samtidigt som du uppnår maximal inskrivningskapacitet.

Eboken ”Starta Dagis” kostar 175 kronor.

Men du får dessutom hela tre stycken värdefulla bilagor som tillsammans utgör lika mycket värde som hela eboken ”Starta Dagis”

Bilaga 1 Hur man skaffar fram pengar

Bilaga 2 Hur man hittar investerare

Bilaga 3 Penningmäklarna

Hur man skaffar fram pengar

En väldigt viktig regel att lära sig i det här spelet: Närhelst du vill ha tag på pengar så bör ditt första drag vara att sätta ihop ett lämpligt prospekt.

Här får du reda på exakt vad ett sådant prospekt ska innehålla. Du får en detaljerad lista på det som ska tas med.

Ditt prospekt måste exakt tala om vad du erbjuder investeraren mot att du får använda hans pengar. Han vill veta vilken ränta du vill betala, och om du betalar av per månad, kvartal eller på årsbasis.

Alltså är det av yttersta vikt att du vet hur man sätter ihop ett prospekt! Och allt detta täcks in i denna oumbärliga bilaga!

Hur man hittar investerare

Din framtid hänger på investeringen i ditt företag. Här får du lära dig inte mindre än tio effektiva metoder att hitta investerare!

1. Annons - hur den ska se ut och vad den ska säga

2. Fest - hur den planeras och vad du kommer att få ut av den

3. Aktier - hur det går till

4. Tysta partners - vad det innebär för dig och ditt företag

5. Kontakter - hur du upprättar dem och med vilka personer

6. Investeringsgrupper - var man hittar dem

7. Investeringsbolag - hur du hittar dem

8. Utvecklingsfonden - om den hjälp du kan få där

9. Handelsbankerna - de bästa kontakterna när du vill ta lån för att starta eget

10. Försäkringsbolag - vilka försäkringsbolag du tjänar på att kontakta

Dessa tio metoder till investering är minst sagt ovärderliga, så den bilagan är ett mycket viktigt tillägg i eboken ”Starta Dagis”!

Penningmäklarna

Det är de som tar din affärsplan och cirkulerar den hos kända långivare eller investerare. De kräver alltid ett arvode i förskott, och det finns ingen chans att de kan garantera dig lån eller de pengar du vill ha.

Det finns många penningmäklare som är mycket bra, och det är några som inte är så bra. De tar alla en viss procent på det kapital du slutligen får.

Så det är viktigt att du kollar upp dem fullständigt!

Det finns mer pengar nu än det någonsin funnits för nya företagsinvesteringar. Problemet är att många nyföretagare inte vet vad de ska tro eller vart de ska vända sig för hjälp.

Denna bilaga förklarar på ett lättfattligt sätt vad penningmäklarna gör och hur du kan skydda dig mot att få tag på dåliga mäklare och i stället kan rikta blicken mot de dugliga och bra mäklarna på marknaden.

Den person med en verkligt hållbar affärsplan och beslutsamhet till framgång, kommer att göra allvar av varje tänkbar idé som kan kommas på. Och de idéer som är föreslagna här, kan tjäna som en liten del av de obegränsade finansieringsmöjligheter som finns tillgängliga för dig!

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

 

Eboken ”Starta Dagis” kostar 175 kronor.

Denna värdefulla ebok kommer bäst till sin rätt när entreprenören är seriös och lägger upp en långtidsplan! Om du alltid har gillat barn och vill jobba med dem så ska du köpa den här eboken.

Med vänlig hälsning

Eboken ”Starta dagis” formligen tar dig i handen och leder dig igenom de processer som krävs för att få ett vinstgivande daghem!

Eboken ”Starta dagis” visar dig hur du med mycket blygsamma medel kan komma dig upp, hur du bygger renomè och slutligen blir så kvalificerad att du har alla kunskaper som behövs för att slå på stort, med ett riktigt vinstgivande dagis!

Eboken ”Starta Dagis” visar på ett briljant sätt hur du bygger upp ett daghem av allra bästa klass. Den visar dig:

Hur ditt dagis ska se ut, med gårdsplan som entré

Vad för slags byggnad du kommer att skaffa

Hur du kan få din verksamhet sponsrad

Hur du kontaktar investerare

Här får du de marknadsföringstips som kommer att utklassa alla andra. Inte många dagis är medvetna om dessa expertråd i marknadsföring som brukar praktiseras av de mest framgångsrika reklammakarna i världen.

Hur du gör en Grand Opening Fanfare

Vad en informationsbroschyr innehåller och vad den kan göra

Hur du bygger upp din ”image”

Om annonsering

Hur du uppmärksammas i radio och TV

Uppföljning av Kampanj

Hur du attraherar folk under ditt stora öppnande

Eboken ”Starta Dagis” kostar 175 kronor.

Men du får dessutom hela tre stycken värdefulla bilagor som tillsammans utgör lika mycket värde som hela eboken ”Starta Dagis”

Bilaga 1 Hur man skaffar fram pengar

Bilaga 2 Hur man hittar investerare

Bilaga 3 Penningmäklarna

 

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

 

Ja, jag vill ha eboken ”Starta Dagis” för 175 konor och den vill jag ha NU!

 


Hos PR-publishing hittar du eböcker om motivation , och om du intresserar dig för att starta eget, så har du ett antal böcker om det ämnet också, liksom i marknadsföring, så du tjänar på att gå över dit och titta.

PR-PUBLISHING
pr-publishing@hotmail.com

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR