Vill du få framgång i ditt liv, något utöver det vanliga, men inte vet hur du ska göra för att nå dit?

 

· Utveckla ett tydligt visionärt lokalsinne

· Gör det du älskar att göra

· Lås upp din inneboende kreativitet

· Överväg aldrig möjligheten av misslyckande

· Du är långt smartare än du tror

· Du kan överbrygga varje hinder

 

”Tänk om det fanns lätta recept, ungefär som från en kokbok att följa för att få den framgång som jag så väl behöver!”

Nu kan du sluta oroa dig. Du har just funnit eboken som ger dig allt detta och lite till, och den heter just 20 Recept Till Framgång!

PR-publishing kan stolt presentera:

Tjugo recept till Framgång

 

 

Min vän,

hela livet igenom har du jobbat och slitit hårt, men inte nått den framgång du så väl behöver. Det är inte alltid så lätt att veta vad du gör för fel. Varför går det inte precis som man har tänkt sig?

Med eboken Tjugo Recept till framgång kommer du fram precis som det är tänkt. Du följer helt enkelt tjugo enkla recept på hur du ska utveckla din karriär och omärkligt så kommer du dit du vill, inom en kort tid.

Ur receptsamlingen kommer du att finna:

• Dröm stora drömmar - det är en mycket effektiv metod att skapa en effektiv framtidsvision på.

• Utveckla tydligt visionärt lokalsinne - du kommer att lära dig hur du tar dina visioner direkt ur luften och omvandlar dem till klara, tydliga mål.

• Se dig själv som självanställd - här får du lära dig att se dig själv som VD för din egen ”Personliga Service AB”, och jobba för dig själv på ett sätt som du annars inte skulle ha gjort.

• Gör det du älskar att göra - detta fantastiska recept leder dig till precis vad du alltid innerst inne velat. Och du kan få det! Genom att svara på några enkla frågor kommer du till insikt om vad du innerst inne vill, genom denna genialiska ebok.

• Bli perfektionist - här kommer en storartad regel för framgång: Ditt liv blir endast bättre när du själv blir bättre, och eftersom det inte finns några gränser för hur mycket bättre du kan bli så finns det heller inga gränser för hur mycket bättre ditt liv kan bli!

Du kommer att upptäckas av människor som kan hjälpa dig till en snabbare karriär!

Genom att följa dessa enkla, men genialiska recept kommer du att få fart på karriären på ett häpnadsväckande sätt!

Med hjälp av inspiration från eboken ”Tjugo Recept Till Framgång” kommer du att hänge dig till livslångt lärande. Det är just detta som är den stora tjusningen med dessa recept! De retar aptiten på allt det nya du måste pröva på och därmed kommer framgångarna slag i slag.

Du har faktiskt mer hjärna, fler förmågor, mer intelligens än vad du någonsin kan få användning av om du går in för att utveckla dig under din resterande livstid. Du är mycket smartare än du kan föreställa dig. Det finns inget hinder som du inte kan överbrygga, inget problem som du inte kan lösa och inget mål du inte kan uppnå genom att helt enkelt fästa uppmärksamhet på din situation!

Du kommer att lära dig att se dig själv på ett prioriterat sätt, såsom:

• Betala dig själv först - du lär dig hur du ska spara och investera din inkomst på ett sätt som du inte trodde skulle ge så mycket utdelning. Om du till exempel sparar 10 % av din inkomst under hela ditt arbetsliv så kommer du att ha ackumulerat en miljonförmögenhet lagom till din pension.

• Lär dig varje detalj av din verksamhet - marknaden betalar bara prima pengar för prima vara, och här lär du dig att bli en av de bästa inom din verksamhet.

• Bestäm dig för att ge god service - belöningen i ditt liv kommer alltid att vara beroende av den service du kan ge andra människor.

Denna otroliga ebok ger dig rådrådråd. Det är nästan som om det inte finns en ände på alla de goda råden. Se här bara:

”Kanske den mest värdefulla och respekterade livskvalitet du kan utveckla är att göra dig känd för absolut integritet. Var fullständigt ärlig i vad du gör och i varje transaktion och aktivitet du tar dig för med! Kompromissa aldrig bort din integritet av någon anledning"!

Din framgång med att bli miljonär av egen kraft, bestäms helt och hållet av det antal människor som litar på dig och är villiga att arbeta för dig, ge dig kredit, låna dig pengar, köper dina produkter och din service och hjälper dig under svåra tider.

Vad skulle du tycka om att helt av egen kraft ta steget in i framtiden, din egen framtid, en framtid som du så mycket längtat efter?

Eboken ”Tjugo Recept Till Framgång” gör detta möjligt för dig!

Sumpa inte den möjligheten!

Det bästa sättet att nå framgång är med koncentration, snabbhet och pålitlighet!

• Koncentrera dig på enbart en sak i taget - det här är nyckelformeln till hög produktivitet och för att bli miljonär på egen hand. Genom att prioritera och koncentrera dig så kan du uppnå vad för slags liv som helst. Lär dig hur, från denna fantastiska ebok!

• Utveckla rykte om snabbhet och pålitlighet - tid är det här århundradets valuta. Alla idag har oerhört bråttom. Kunder som inte visste om att de vill ha en viss produkt eller service vill plötsligt ha den levererad igår. Låt dig inspireras av denna ebok om hur du ska bli bättre på detta.

• Var beredd på att klättra från topp till topp i ditt liv - precis som en bergsbestigare som nått en topp, måste gå ner i dalen för att klättra upp till en annan topp, så kommer ditt liv att vara. Lär dig turerna här!

Kan du vara utan den här eboken?

Klicka här för att köpa ditt livs ebok NU!

  Om du kan disciplinera dig att göra vad du borde göra, när du borde göra det, antingen om du känner för det eller inte, så är din framgång i verkligheten garanterad!

Hej, jag heter Percy Rosengren och jag säljer den här eboken. Det är en ebok som jag är mycket stolt över eftersom den har gett mig själv så mycket.

Nu har DU chansen att komma över den och själv följa dessa recept!

Klicka här för att köpa ditt livs ebok NU!

Kom ihåg, allting i livet är ett test. Varje dag, varje timme, och ibland varje minut, så tar du ett test på självdisciplin, självmästrande och självkontroll.

Vad du testar, är för att se om du kan få dig till att göra sådant som har störst betydelse, och hålla fast vid det tills det är färdigt.

Vad du testar, är för att se om du kan hålla dig till det du vill ha och vart du är på väg, hellre än att tänka på sådant som du ändå inte vill uppnå, eller att tänka på forna problem.

När du klarat av testet så går du vidare till nästa klass!

Och så länge du klarar av dina test så fortsätter du framåt och uppåt i ditt liv!

Vad mer får du ut av eboken ”Tjugo Recept Till Framgång”? Jo detta:

• Lås upp din inneboende kreativitet - du är ett potentiellt geni! Du är mycket smartare än någonsin kunnat föreställa dig. Din hjärna har ett hundra miljarder celler. Denna ebok lär dig att bli varse dina förmågor!

• Umgås med rätt folk - 85 % av din framgång i livet kommer att bestämmas av kvaliteten på dina relationer som du utvecklar i dina personliga aktiviteter och affärsförbindelser.

• Ta ordentligt vara på din fysiska hälsa - vi lever i den underbaraste tiden i människans historia, i form av långt liv och fysiskt välmående. Du kan leva längre och leva bättre idag än vad som någonsin tidigare varit möjligt.

Denna ebok ger dig ett helhetskoncept till ditt liv på ett sätt som är rent fantastiskt. Genom att följa dessa recept får du ett helt nytt liv!

En sak som utmärker dem som på egen hand har blivit miljonärer, är att de tänker omsorgsfullt för att sedan fatta snabba beslut!

De disciplinerar sig att agera, inspirerade av sina beslut. De agerar fort och de får snabba resultat. Om de upptäcker att de gjort något misstag så korrigerar de sig genast för att försöka med något annat!

Framgångsrika människor är beslutsamma och de försöker sig på bra många fler saker än vad vanligt folk gör!

Klicka här för att köpa ditt livs ebok NU!

Överväg aldrig möjligheten av misslyckande!

Rädslan att misslyckas är det enskilt största hindret för framgång. Notera dock att det inte är misslyckandet i sig. Misslyckande stärker dig och gör dig mer envis och bestämd.

Det är rädslan eller förmodandet om misslyckande som kan paralysera dig och hålla dig tillbaka från att ens försöka att göra de saker du skulle behöva göra för att bli framgångsrik.

PR-publishing

Klicka här för att köpa ditt livs ebok NU!

 


Hos PR-publishing hittar du eböcker om motivation , och om du intresserar dig för att starta eget, så har du ett antal böcker om det ämnet också, liksom i marknadsföring, så du tjänar på att gå över dit och titta.

PR-PUBLISHING
pr-publishing@hotmail.com

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR