Vem som helst kan med lite sunt förnuft tjäna en miljon kronor om året i den här branschen!

· Du investerar nästan ingenting

· Du kan ta ut höga arvoden

· Du behöver bara använda ditt eget förnuft

· Du behöver inget kontor

· Du behöver ingen speciell utbildning

 

För bara småpengar som investering kan du vara igång!

Allt som egentligen behövs för att sätta igång med det här, är empati för folk. En grundförståelse för hur man handskas med pengar, omkring 500 visitkort, lite smart annonsering, och du är igång. Din största utgift eller investering, blir naturligtvis för annonsering.

Vet du hur du gör för att hålla ordning på din egen ekonomi?

I så fall kan du också hålla ordning på andras!

Du kan börja i liten skala, med endast liten eller ingen investering alls, utveckla den på fritiden och översätta det till 800 000 kr i årlig inkomst - allt inom de kommande tolv månaderna eller så.

Äntligen har du hittat eboken som har den ultimata lösningen för dig. Med bara lite vardagsförnuft och tipsen från denna enkla och genialiska ebok så kan du utan några som helst problem få ett drömliv!

PR-publishing kan stolt presentera:

Kredit & Skuldrådgivning

 

Min vän,

Du har aldrig själv hamnat i den desperata situationen att dina pengar har runnit dig ur fingrarna som fin sand, hur stora inkomster du än haft. Du, såväl som många av oss andra, har kunnat rätta ”mun efter matsäcken” som det heter.

Men så finns det en otrolig massa människor som förköper sig. Trots att de inte har inkomster att betala med så köper de för lånade pengar på sina kreditkort, utan tanke på att det faktiskt måste betalas en dag.

Med hjälp av bara vanligt sunt förnuft kan du rädda de här människorna från total undergång och samtidigt tjäna mängder av pengar. Jag ska berätta hur det går till!

De flesta som lånar pengar, har svårt att hantera pengar från början, och är faktiskt livrädda för tanken att folk från lånebolaget ska kontakta dem. Fastän de inte vill erkänna det, så är de flesta medvetna om att de har problem med att ta hand om sin ekonomi.

De är generade för det och istället för att öppet söka hjälp, så försöker de dölja problemen och sedan gömma sig, eller undvika de människor som försöker hjälpa dem.

De senaste åren, har både personliga och småföretagskonkurser skjutit i höjden till rekordnivåer. När allt kommer omkring, vill väldigt få personer förklara sig i konkurs emot sina kreditgivare, för oavsett hur lätt det är, tanken på att ha gått i konkurs lämnar ändå en skamfläck.

Och det är här du kliver in, med din Professionella Kredit Och Skuld Rådgivnings Service. Du kommer aldrig att ha problem med att hitta klienter.

Kom ihåg, steg ett är alltid att meddela klientens kreditgivare. Detta är den första instruktionen (eller jobbet), som du ger till klienten efter att du hört hans historia.

Låntagaren bör vara den som meddelar kreditgivarna. Helst bör han ringa till alla och få till ett möte, för att diskutera med långivaren om sin ekonomiska situation, såväl som hans planer att ordna upp sina problem och återuppta betalningarna. Den plan han ska diskutera med långivarna, är den plan du hjälper honom att sätta upp.

Ditt jobb som kredit & skuld rådgivare är att träffa den övertrasserade låntagaren, lyssna på hans problem, och hjälpa honom att planera en budget han kan leva på, och sätta upp en plan för ett lämpligt handhavande av hans inkomst, som inbegriper pengar för honom att leva på, plus regelbundna inbetalningar till hans kreditgivare.

Till att börja med kan ni träffas i låntagarens hem, på ungefär samma sätt som en försäkringsagent gör. Efter en tid, vill du kanske ha ditt eget kontor, men ett formellt kontor för din verksamhet kommer aldrig att bli absolut nödvändigt.

Det är han som tar alla kontakter med sina kreditgivare och gör alla sina avbetalningar direkt till dem. Att ge dig pengarna och låta dig fördela dem till kreditgivarna, skulle krävas att du hade licens.

Ser du nu hur lindrigt det här jobbet verkligen är. Du låter din klient göra sin egen skuldreglering. Det enda du behöver göra, är att vara hans stöd!

Steg två i din service, är att räkna ut totalsumman av de pengar som din klient får in varje månad, och på vilka datum. Räkna ut enligt hans ålägganden, hur mycket han behöver i levnadsomkostnader, hyra eller amorteringar på bostad, nödvändigheter, mat och kläder. Det kvarvarande av hans inkomst budgeteras upp, för att fördelas till hans kreditgivare.

Det är alltså sådant du varje månad måste göra med din egen budget för att hålla kontroll på den. Det är med andra ord något som du redan har en mycket god rutin på!

Och när du sedan har hjälpt klienten med en månadsbudget så ska klienten själv ta alla nödvändiga kontakter med kreditgivarna. Det är inget som ingår i ditt jobb som rådgivare!

I eboken Kredit & Skuldrådgivning får du ett väl genomtänkt och mycket beprövat system för hur man lägger upp en budget för en person med skulder.

Det är ett ypperligt system i all sin enkelhet. Och just att det är enkelt gör att klienterna också kan hantera sin sanering. (Du kommer att fnissa på dig när du läser det här enkla systemet som även ett småbarn kan följa, och du kommer att känna dig entusiastisk inför uppgiften att lära ut den!)

Det viktigaste rådet du naturligtvis måste ge dina klienter, är att förstöra alla kreditkort de har. Det bästa är att få klienterna att klippa itu dem, och skicka tillbaks dem med ett kort meddelande som förklarar vad de gör och varför - att få ett grepp om sina skulder, jämfört med sin faktiska inkomst. Det är i grunden allt du gör med din rådgivningsservice.

Folk som är dåliga på att handskas med pengar, är oförbätterliga, och hamnar i samma situation om och om igen, oavsett hur ofta de har fått sina skulder reglerade. Det är tyvärr det som håller låneinstitutionerna igång, och skapar samtidigt tillfälle åt dig att bli förmögen som Professionell Kredit Och Skuld Rådgivare.

Eftersom du ska träffa klienten några gånger för att följa upp hur det går för honom med denna enkla budgethantering så tar du betalt för varje gång.

Det innebär att du kommer att tjäna en tusenlapp på bara en enda klient!

Med den smarta marknadsföring som du lär dig ur eboken ”Kredit & Skuldrådgivning” så kommer du inom kort att ha massor av klienter. Varje möte med en klient tar ungefär en halvtimme, uppdelat på cirka tio möten. Det är lämpligt att ha ett möte i månaden och då tar du en hundralapp per gång, det verkar rimligt för klienten.

Din enda verkliga investering för att komma igång med den här affärsverksamheten, är annonsering. Inte ens det behöver vara något utlägg som du behövt spara en tid för.

Du kan till att börja med, planera in en två kolumners annons i den mest lästa lokaltidningen. Kolla med annonsredaktionen för ett pris på flera gångers annonsering.

Du kommer att lära dig precis hur du ska annonsera och när du ska annonsera och var du ska annonsera.

Du kommer att få färdiga annonsmanus för dina annonser så att det blir proffsigt.

För att leda den här ansatsen lite längre, kan du arrangera seminarier på temat kredit och skuldsättning. Du kan arrangera att hålla dem i bankettsalar på fina restauranger, möteslokaler av alla slag, liksom på motellen och även församlingshem - för att undanröja misstanken att du sätter upp för att sälja något eftersom du tar inträde.

Seminarier är ett av det mest lukrativa och snabbaste sätten att få en ny affärsrörelse att börja blomstra. När du sätter upp seminarier, är det obligatoriskt att du flödar området med reklam som bjuder in till själva seminariet, alltså inte samma reklam som den produkt du faktiskt säljer - kredit och skuld rådgivning.

Hur du gör, finner du i eboken ”Kredit & Skuldrådgivning”!

Dessutom får du stolparna till ett manus som du kan följa!

Talet ger deltagarna kunskap om:

• Varför man bör vara försiktig med sina utgifter

• Hur man skriver en budget

• Beskrivning av det busenkla systemet för ekonomireglering

• Hur man hanterar sin kredit

• Hur man kan se vad man faktiskt har råd med

• Hur man kontaktar kreditgivare

• Hur man kan skära ner på sina utgifter

• Hur man blir mer ”ekonomisk”

• Vad man kan göra när man är sugen på något gott

• Hur man motiverar sig att hålla ut med sin sparsamhet

• Hur man kan få matkassan att räcka längre

• Hur man kan spara in på kläder

• Hur man kan spara sina pengar genom återanvändning

• Hur man kan spara pengar på att ”göra det själv” i stället för anlita hjälp

• Hur man kan spara in på presenter och ändå verka generös

• Hur man ska se på lockpriser

Allt detta kan man lätt hålla ett improviserat tal om, eller använda i andra kampanjer om man vill. Informationen i talet är också något som kan hjälpa dig när du talar med dina klienter.

Hur mycket kan den här informationen vara värd för dig?

Du behöver bara ha ett vanligt sunt bondförnuft och den här eboken, så kan du inom kort ha en miljoninkomst!

Är 180 kronor att ta i för mycket?

Är 180 kronor något som du bättre kan använda till annat?

Är 180 kronor ett hutlöst rövarpris för en ebok som gör det möjligt att på ett lindrigt sätt tjäna en förmögenhet varje år?

Om inte;

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

Äntligen har du hittat eboken som har den ultimata lösningen för dig. Med bara lite vardagsförnuft och tipsen från denna enkla och genialiska ebok så kan du utan några som helst problem få ett drömliv!

Med hjälp av eboken ”Kredit & Skuldrådgivning kan du få det som alla drömmer om. Att utan alltför mycket ansträngning kunna tjäna ihop en miljoninkomst om året. Det är den ultimata drömmen för de flesta!

Med vänlig hälsning

Allt som egentligen behövs för att sätta igång med det här, är empati för folk. En grundförståelse för hur man handskas med pengar, omkring 500 visitkort, lite smart annonsering, och du är igång. Din största utgift eller investering, blir naturligtvis för annonsering.

För bara småpengar som investering kan du vara igång!

Ditt jobb som kredit & skuld rådgivare är att träffa den övertrasserade låntagaren, lyssna på hans problem, och hjälpa honom att planera en budget han kan leva på, och sätta upp en plan för ett lämpligt handhavande av hans inkomst, som inbegriper pengar för honom att leva på, plus regelbundna inbetalningar till hans kreditgivare

Det är han som tar alla kontakter med sina kreditgivare och gör alla sina avbetalningar direkt till dem. Att ge dig pengarna och låta dig fördela dem till kreditgivarna, skulle krävas att du hade licens.

Ser du nu hur lindrigt det här jobbet verkligen är. Du låter din klient göra sin egen skuldreglering. Det enda du behöver göra, är att vara hans stöd!

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

I eboken Kredit & Skuldrådgivning får du ett väl genomtänkt och mycket beprövat system för hur man lägger upp en budget för en person med skulder.

Det är ett ypperligt system i all sin enkelhet. Och just att det är enkelt gör att klienterna också kan hantera sin sanering. (Du kommer att fnissa på dig när du läser det här enkla systemet som även ett småbarn kan följa, och du kommer att känna dig entusiastisk inför uppgiften att lära ut den!)

Din enda verkliga investering för att komma igång med den här affärsverksamheten, är annonsering. Inte ens det behöver vara något utlägg som du behövt spara en tid för.

Du kan till att börja med, planera in en två kolumners annons i den mest lästa lokaltidningen. Kolla med annonsredaktionen för ett pris på flera gångers annonsering.

Du kommer att lära dig precis hur du ska annonsera och när du ska annonsera och var du ska annonsera.

Du kommer att få färdiga annonsmanus för dina annonser så att det blir proffsigt.

Dessutom får du stolparna till ett manus som du kan följa!

Informationen i talet är också något som kan hjälpa dig när du talar med dina klienter.

Det är nu du bestämmer om den här eboken är någonting för dig eller inte.

Det är nu du bestämmer hur mycket ditt framtida liv egentligen är värt.

Det är nu du bör köpa den här eboken!

 
Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

 
Ja, jag vill ha eboken ”Kredit & Skuldrådgivning” för 180 kronor och den vill jag ha nu!

 

 


Hos PR-publishing hittar du eböcker om motivation , och om du intresserar dig för att starta eget, så har du ett antal böcker om det ämnet också, liksom i marknadsföring, så du tjänar på att gå över dit och titta.

PR-PUBLISHING
pr-publishing@hotmail.com

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR