Hur du kan använda dina erfarenheter och utbildning till framgångsrik konsultservice!

 

· Du blir höginkomsttagare på det här

· Du får äntligen användning av dina faktiska kunskaper

· Du behöver inget lyxigt kontor

· Du får ett eftertraktat företag och gott om kunder

 

Alla har vi erfarenheter, och alla har vi utbildning, men eftersom vi alla är OLIKA så har vi också OLIKA erfarenheter och utbildning!

Just därigenom kan snart sagt vem som helst starta upp en Framgångsrik Konsultservice!

Antalet konsulter på alla områden har ökat tiofalt eller mer, de senaste åren! Och området för konsulter att verka i, fortsätter att växa. Oberoende konsulting är en av de snabbast växande verksamheterna i världen idag!

Därför har PR-publishing gett ut eboken ”Framgångsrik Konsult Service” för att guida dig till ett mer framgångsrikt liv och presenterar stolt eboken:

Framgångsrik Konsult service

 

Min vän,

Att vända sig till en konsult när problemen hopar sig, är lika naturligt som att se om solen kommit upp varje morgon. När du inte mår bra så ringer du för att konsultera en läkare. Om bilen inte går som den ska, så tar du den till verkstaden.

På samma sätt är det med en företagare när han stöter på problem - antingen det handlar om bokföring, lagar, försäljning eller kundkontakter.

Ett annat behov av konsulter har den överentusiastiska entreprenören, som kastar sig huvudstupa in i ett företag, där han har för lite, eller ingen erfarenhet. Många sådana drömmare investerar sina livsbesparingar i osäkra projekt utan att ens ha tänkt över idén med att anlita en konsult, till att analysera och värdera sina planer.

Även erfarna människor är benägna att övervärdera sina egna idéer. Bilden av slutresultatet tillsammans med entusiasmen att uppnå resultat, är den huvudsakliga förutsättningen för framgång; dock kan omeriterad entusiasm och hängivenhet, bli förödande.

Om det inte är baserat på en solid grund av undersökningar, kan det orsaka att folk blint rusar efter den icke existerande regnbågen.

Det är inte nödvändigt för dig att ha ägt eller drivit något framgångsrikt företag, för att bli en framgångsrik konsult. Inte heller är det nödvändigt att du har varit i ledning eller haft en position i ett företag.

Tror du inte att du har några kunskaper som andra är villiga att betala för?

Gå igenom vad du har för utbildning och de erfarenheter du har så får du se!

Även om du inte har sådana kunskaper som systemdesign, marknadsföring, distribution, försäljning eller kompetens, tidsstudier, schemaläggning eller produktivitet, så finns det så många andra områden.

Det finns konsulter för folk som vill ha en framgångsrik garageförsäljning, hembaserat shoppingparty, och även Multi Level Marketing. Det viktiga är att du väljer ett område som du har en viss erfarenhet av; ett område som du har arbetat i en tid, och naturligtvis ett område du tycker om.

Så gott som alla har haft specialträning på särskilda områden i arbetslivet och de har varit på speciella kurser och skolor inom dessa områden, och de flesta har arbetat hela livet med, eller nära en specialgren av arbetslivet.

Så varför skulle inte en kvinna som jobbat 20 år som servitris kunna bli konsult för ett träningsprogram för servitriser? Ett lagerbiträde skulle vara en naturbegåvning för att sätta upp effektiv verksamhet och problemlösning för lagerhållning för nystartade företag eller företag som vill expandera.

Saken är den, att de flesta inte inser hur mycket expertkunskap de faktiskt har, eller den troliga marknaden för deras träning, kunskaper och erfarenheter.

Det viktiga är att gå över dina utbildningar och värdera var du har dina styrkor, kombinerat med den speciella träning du fått på jobb du haft, och sen erbjuda den expertkunskapen för att hjälpa andra med deras problem på det område du bäst känner till.

Du har en ständigt växande marknad som konsult!

När du väl har bestämt dig för vilket område inom företagskonsulting du vill vara i, och har ditt kontor eller arbetsyta klar, så är nästa steg att låta folk veta att du är ledig för jobb. Använd sunt förnuft innan du lägger ner pengar på marknadsföring.

Men;

Du behöver inget stort vräkigt kontor till att börja med, speciellt om du startar ditt konsultföretag på deltid. Ett ledigt sovrum, ett källarutrymme eller även ett hörn i vardagsrummet, duger mycket gott.

Generellt sett, så kommer du att få kunder, oavsett vilket område du än är på, genom att annonsera i den mest lästa lokaltidningen.

I eboken ”Framgångsrik Konsultservice” får du tips om:

• Hur och var du ska annonsera

• Hur du ska få tag på lämpliga kunder

• Hur du väljer ut de rätta tidningarna att annonsera i

• Vilka kunder som ger respons på t.ex. radioreklam

• Vilka annonstider på TV som i så fall är bäst

• Och mycket mer

Du får också framgångsrika tips om hur du ska bemöta dina kunder och vad du ska betona i ditt framträdande.

Hur du på ett lyckat sätt knyter kunden till dig

Vilket arvode som kan vara lämpligt som utgångspunkt

Om du till exempel räknar med 2 - 3 timmar per klient och dag och att du lägger ner tio dagar i månaden att jobba med deras behov, då talar vi om 10 000 kr till 15 000 kr i månaden, från varje klient. Multiplicera det med 50 klienter, då kommer du upp i 50 000 kr till 75 000 kr per månad. Som enmansföretag är det inte dåligt.

De som känner till den här affärsidén säger att man kan sluta sitt ordinarie jobb på fredagen om man började på måndagen och inom sex månader ha en årsinkomst på 1000 000 kr. Då är det ingen överdrift att säga att en företagskonsult borde tjäna så mycket som 300 000 kr till 600 000 kr innan skatt och marknadsföringsutgifter, under sitt första år.

Det finns ytterligare en viktig metod att finna nya klienter, och det är med direktreklam.

Hur du gör din direktreklam finner du fantastiska lösningar på i eboken ”Framgångsrik Konsult service”:

• Du får reda på vad för slags utskick som är lämpliga

• Hur du säljer dig själv

• Hur du gör ett säljbrev

Genom att följa dessa råd i eboken ”Framgångsrik Konsult Service” så kommer du snart på grön kvist!

Och det vill du väl!

Eller hur? … 160 spänn!

Ska man alltså behöva betala 160 spänn för någonting som man redan kan, vad är det för vits med det?

Ja, om du tror att du kan klara dig utan den här eboken så ska du naturligtvis inte köpa den!

Om du kan klara dig utan de marknadsföringstips som finns med, likaväl som hur du presenterar dig och din kunskap så är det säkrast att spara dessa pengar som eboken ”Framgångsrik Konsult Service” kostar.

Du kan ju ha så mycket annat roligt för 160 kronor!

Personligen skulle jag gladeligen betala 160 kronor för alla kunskaper som gör mig mer kapabel att försörja mig. Om jag dessutom skulle kunna tjäna storkovan på det så desto bättre.

Med vänlig hälsning

Så;

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

 

Vänta, det är inte klart än!!!

Du får tre stycken bilagor med eboken ”Framgångsrik Konsult Service”, och dessa tre bilagor är tillsammans lika mycket värda som hela kittet som presenterades ovan!

 

Bilaga1. Överlevnadstips för små företag

Här får du lära dig några av de saker man kan och bör göra för att skydda sig från oönskade utgifter på grund av plötslig impuls.

Detta är mycket värdefullt för en konsult att kunna, så att han kan vidareförmedla detta till sina klienter:

• Hur man gör för att eliminera impulsköp i ett aktiebolag

• Hur man gör för att eliminera impulsköp i ett handelsbolag

• Hur man gör för att eliminera impulsköp i en enskild firma

• Vad man bör snåla in på under svåra tider

• Vad man absolut inte bör snåla in på

• Hur man sätter upp ett råd med professionella människor utanför företaget

• Vad ett sådant råd bör innesluta för människor

• Och mycket, mycket mer

Du kommer också att kunna förklara för dina klienter hur de ska kunna få sina kunder att betala sina fakturor i tid. Genom ett enkelt system för kundrelationer så kommer din klient att lättare kunna klara sig igenom en svår lågkonjunktur.

Något mer som är väldigt bra att göra, men som väldigt få företagare gör, är att metodiskt bygga upp en kreditvärdighet hos sina lokala banker, särskilt när de har gott kassaflöde.

 

Bilaga 2. Frågor att ställa om Franchise

Franchiseföretag som Mac Donalds, Seven Eleven och Handlarn, växer så det knakar. Folk som sätter upp franchiseidéer och företag, vet att det är bra och verkligen marknadsför idén.

Franchiseföretag inom så gott som varje tänkbart affärsområde, säljs i allt större omfattning.

En del franchise moderbolag är väldigt bra. De behandlar både franchisetagaren och hans franchiseföretag på ett bra sätt. En del andra är ganska ensidiga.

Ytterligare en del är riktiga utplundrare och sätter en i skuldfälla, att betala tio till femtio gånger det faktiska värdet för affärsidén, utrustning eller vad än de försöker få din klient att köpa.

Innan din klient lägger några pengar på franchise, bör han undersöka allting fullständigt. Här får du en lista på frågor som man bör ställa och bör få tillfredsställande svar på innan man investerar.

Det är inte mindre än 17 stycken analyserande frågor som man bör ställa till franchisebolaget, och som man bör få tillfredsställande svar tillbaka om det är någon idé att tänka på affär. Denna ebok presenterar konsultens dröm i smarta frågor. Du kan hjälpa många franchisetagare på det här sättet!

Om du kan få svaren på var och en av dessa frågor, och dessa svar är tillfredsställande, då är din klient troligen på väg att köpa ett riktigt gott franchiseavtal. Men om det finns några tveksamheter om några av dessa punkter, kolla noga upp det innan det investeras eller undertecknas någonting.

 

Bilaga 3. Gratis publicitet

Produktpublicitet är hemligheten till företagsframgångar alla vill ha. I enkla ordalag är produktpublicitet en sorts annonsering som inte kostar dig någonting.

Oberoende av vad för sorts företag din klient driver, bör han vilja och sträva efter så mycket publicitet för sitt företag och sina produkter och tjänster som möjligt. Det är ju gratisreklam, trots allt, som är livsavgörande för tillväxten i hans företag. Emellertid bör hans ansträngningar att få gratispublicitet vara väl genomtänkta och förplanerade för maximala resultat.

Här får du se hur man kan få ett nyhetsreportage publicerat:

• Hur man kontaktar redaktörer för tidningar, radio och TV

• Det rätta sättet att skriva och skicka in en notis

• Exakt hur notisen ska formuleras

• Hur det faktiska pressmeddelandet ska se ut

• Hur man får redaktionen att publicera sitt meddelande

• Och mycket mer

För bara 160 kronor har du fått tillgång till all denna kunskap!

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

 

Ja, jag vill ha eboken ”Framgångsrik Konsult Service”, och den vill jag ha NU, så därför klickar jag på ovanstående länk och gör det enda raka, Jag Köper Den!

 

P.S.

Antalet konsulter på alla områden har ökat tiofalt eller mer, de senaste åren! Och området för konsulter att verka i, fortsätter att växa. Oberoende konsulting är en av de snabbast växande verksamheterna i världen idag!

Det är inte nödvändigt för dig att ha ägt eller drivit något framgångsrikt företag, för att bli en framgångsrik konsult. Inte heller är det nödvändigt att du har varit i ledning eller haft en position i ett företag.

Du får också framgångsrika tips om hur du ska bemöta dina kunder och vad du ska betona i ditt framträdande.

Hur du på ett lyckat sätt knyter kunden till dig

Vilket arvode som kan vara lämpligt som utgångspunkt

Hur du gör din direktreklam finner du fantastiska lösningar på i eboken ”Framgångsrik Konsult service”:

 

• Du får reda på vad för slags utskick som är lämpliga

• Hur du säljer dig själv

• Hur du gör ett säljbrev

För bara 160 kronor får du alltså allt detta!

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

 

Dessutom får du tre fantastiska bilagor som är lika värdefulla som hela eboken!

Bilaga1. Överlevnadstips för små företag

Bilaga 2. Frågor att ställa om Franchise

Bilaga 3. Gratis publicitet

 

Om du någonsin ville bli något som kan ge dig en god inkomst, prestige och trygghet för resten av ditt liv så är det här en ebok som du bör läsa igenom. Du satsar bara 160 kronor för att få veta om du kan genomföra de här idéerna.

Till syvende och sist så är det du själv som genomför dina mål!

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

 


Hos PR-publishing hittar du eböcker om motivation , och om du intresserar dig för att starta eget, så har du ett antal böcker om det ämnet också, liksom i marknadsföring, så du tjänar på att gå över dit och titta.

PR-PUBLISHING
pr-publishing@hotmail.com

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR