Så Här Kan Du Använda Din Egen Huslighet Till Att Skapa Ett Kassaflöde Som Genererar Välstånd Och Framgång!

 

· Du lär dig hur du kan tjäna pengar från ditt eget kök

· Du lär dig grossist och detaljist -verksamhet

· Du lär dig marknadsföra dina produkter

· Du lär dig hur du ska räkna ut priser

· Du lär dig olika regler som är nödvändigt att känna till

 

Här avslöjas hemligheterna om hur Du kan tjäna pengar från ditt eget kök, genom att sälja Hembakat & Hemlagat!

Tänk om ditt dagliga stökande i köket kunde värderas till en trygg inkomst för resten av ditt liv. Om du kunde få det erkännande du förtjänar, inte bara i form av en vänlig komplimang, utan av riktiga brännande stålar!

Jag har en nyhet åt dig, det kan du!

PR-publishing presenterar med stolthet eboken:

Sälj Hembakat & Hemlagat

 

Min vän,

Du har ju allt som behövs för att kommersiellt fabricera fram vilka produkter du vill! Fabriken jag talar om arbetar du i varje dag i alla fall - ditt eget kök!

Så varför inte bara sätta igång?

Visst, det behövs kunnande i form av leverantörsavtal, uträkningar på vilka priser man ska ta, om man ska sälja i stor eller liten skala, hur man marknadsför sina produkter, övriga regler att känna till, samt vilka priser man väljer.

Lugn, det ordnar sig;

Nu har du tillgång till en ebok som förklarar alla de där detaljerna. Håll dig bara till ditt stökande i köket som vanligt och låt eboken ”Sälj Hembakat & Hemlagat” guida dig igenom de övriga snåren. Tillsammans blir ni ett vinnande par!

Du står för kunnandet på matlagningsfronten och eboken för kunnandet på företagsfronten, gift er vet jag!

Det finns många affärsmöjligheter som kan byggas på produkter från ditt kök: karameller, sylt, pajer, bullar, och specialrecept av alla sorter, och samma grundläggande affärsmetoder kommer att fungera med de flesta av dem.

Du kan producera alla av dessa eller andra köksprodukter - eller specialisera dig på en kategori, såsom dietmat (sockerfria bakverk), etniska rätter (strudel, lumpia bullar), bröd, eller gammaldags maträtter. Vilken specialitet du än har, så är affärstillämpningen liknande.

Ditt första beslut är att välja ut ett urval av produkter - ett beslut som starkt kommer att påverkas av vad du är bra på!

Här får du tips om:

• Vilka målgrupper du bör vända dig till

• Tips om vad som går hem i stugorna

• Den produktvolym du bör bestämma dig för

• Hur det geografiska läget påverkar din försäljning

• Tänkvärda tips om fraktmetoder

Hur du sedan ska göra med din produktion, om du ska sälja den till affärer och låta dem marknadsföra produkten eller om du sköter det själv och tar högre pris, är en fråga värd att betänka:

Att sälja i stor eller liten skala

I mer tätbebyggda områden har du flera val och flera möjligheter till marknadsföring i den omedelbara närheten. Ibland kan du bara annonsera dina produkter för hämtning eller speciella beställningar och affärerna är igång.

När du säljer i stor skala kan du bespara dig den extra ansträngningen (och oron) att finna de enskilda individerna, och får mindre spill genom att du tar upp beställningar - men då får du inte heller så mycket för dina produkter.

Frågan är om du kan göra större vinster genom att koncentrera dina ansträngningar på produktion. Om så är fallet så överlåter du åt dina detaljister att finna, sälja och ta betalt av kunderna.

Eller bör du göra allt detta själv och ta lite mer betalt?

Svaret på detta beror mycket på din personlighet såväl som annat, mera praktiska betänkligheter som hur mycket tid du har och storleken på din marknad.

Här visar sig eboken ”Sälj Hembakat & Hemlagat” vara till en ovärderlig hjälp för att bena ut dessa frågor. Det är ju det den är till för!

Den visar dig ett lindrigt sätt att hantera din prislista

Den visar dig hur du kan få dina produkter att synas i butiken

Den visar dig hur du kan kombinera skyltning med annonsering

Då kommer vi osökt in på nästa avsnitt i din verksamhet där din vän eboken ställer upp och visar dig framåt:

Hur du marknadsför dina produkter

Att folk kommer att tycka om dina produkter råder det väl inget tvivel om, så de kommer helt säkert att rekommendera andra att smaka på din utsökta kokkonst, men

Ordets makt är utmärkt (högsta kvalitet), men plågsamt trögt i början.

Det här kapitlet är fullständigt smockfullt av framgångsrika och väl beprövade idéer, som kommer att leda till att, om inte dina produkter blir kända och omtalade i trakten, så har du i så fall inte brytt dig om att producera några!

Så effektiv är den här marknadsföringen. Det går ut på att du gör en form av multireklam, med inte mindre än ett halvdussin olika marknadsföringstrix samtidigt.

Folk kommer att se din verksamhet i alla möjliga olika sammanhang, och ändå är den reklamen så billig, så billig!

Dessutom kommer du att introduceras i något som kallas för promoting. Det går ut på att du på olika finurliga sätt helt enkelt tillfälligtvis sänker priset på någon enskild produkt i särskilda sammanhang!

Dessa olika sammanhang leder dig eboken fram till på ett naturligt och uppfinningsrikt sätt!

Dessutom får du en del händiga tips om effektivitet i din produktion. Jag menar inte att du ska behöva ta råd om hur du ska arbeta effektivt med själva tillagningen, för det kan du säkert bäst själv, utan den här effektiviteten handlar mer om hur du ska få den bästa produktionskostnaden!

Olika regler att känna till

Ha ett noteringsblock vid telefonen och skriv systematiskt ner inkommande beställningar, och sätt en cirkel runt dem när du har fyllt beställningen. Då ser du med en snabb blick vilka beställningar som är pågående och vilka som är klara. Använd samma noteringsblock till att skriva ner all information som kan hjälpa dina dagliga eller långtidsaktiviteter.

ÖVERLÅT INTE DETTA TILL MINNET.

Dessa ”jag glömmer inte” kommer snart att försvinna i den allmänna förvirringen i en ny affärsverksamhet. Detta är en LEKTION som många nya företagare DYRT FÅR BETALA för att lära sig.

Denna utmärkta ebok ger dig de tips och lektioner du behöver känna till för din verksamhet

• Hur du gör med bokföringen

• Hur du gör med dina affärstransaktioner

• Hur du expanderar ditt företag

• Tipsar om regler du bör kolla

• Tipsar om alternativ produktionslokal
(istället för ditt eget kök)

• Om försäkringar med mera

Hur du håller dina priser

Hur du räknar ut vilka priser du kan ta och vilka priser du kan rekommendera affären att ta för dina produkter innebär en del matematik.

För att prissätta dina produkter bör du vetenskapligt räkna ut den exakta kostnaden för alla ingredienser, behållare, omslagspapper, fraktkostnader, plus en uppskattning av utnyttjande av el.

Sedan lägger du till din arbetstid (vad det skulle kosta att ha någon anställd för jobbet). Lägg ihop dessa och fördubbla resultatet för ditt grossistpris.

Din vän eboken håller dig med en överskådlig formel, med uträknade exempel och allt. Just för att göra det så lättvindigt som möjligt för dig.

Sedan är det bara att byta ut siffrorna från dessa exempel, mot dina egna!

Denna formel ger dig ett snabbt och säkert sätt att prissätta dina produkter och ger utrymme för en del spill och förstörd mat.

Du får inblick i, och förklaringar om sådana termer som:

Detaljistpriser

Vinstmarginal

Grossistpris

Handelsmarginal

Och andra krångliga grejer

Men just för att visa hur pedagogiskt din lilla vän eboken lär dig hur du ska göra, så tar jag med en liten uträkning här nedan:

Till exempel, om en limpa av ditt hembakade rågbröd kostar 3,50 kr att göra (med alla kostnader inräknade), så bör ditt grossistpris ligga på 7 kr. (Det dubbla)

När du lägger till 66,7 % så slår du 7 på din miniräknare, sedan ”+”, sedan 66.7, sedan tryck på procentknappen. Då får du 11.669 kr, vilket du rundar av till 12 kronor. Notera att 40 % från det priset ( 12 - 40 % = 7.2, runda av det till 7 kr).

 

Ser du nu hur lättvindigt och värdefullt det är att använda den här eboken? Den till och med visar hur du ska använda en miniräknare om du är osäker!

Är den värdefull eller inte?

Och ändå kostar den bara 135 kronor!

135 kronor!

… för din vän eboken? … det var inte dyrt!

Med tanke på vad du kan få ut av eboken ”Sälj Hembakat & Hemlagat”, med möjlighet för dig att starta din egen framgångsrika firma så är det här ett verkligt kap, eller hur?

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

 

Det finns folk som betalar tusen kronor eller mer för att komma över en bra affärsidé. Kom ihåg att utan en utarbetad affärsidé kan det heller inte bli något företag. Därför är sådana här eböcker är mycket uppskattade hos dem som väljer att försöka sig på något eget.

Med vänlig hälsning

Kom ihåg;

Här får du tips om:

• Vilka målgrupper du bör vända dig till

• Tips om vad som går hem i stugorna

• Den produktvolym du bör bestämma dig för

• Hur det geografiska läget påverkar din försäljning

• Tänkvärda tips om fraktmetoder

Köp eboken NU!

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

 

Den visar dig ett lindrigt sätt att hantera din prislista

Den visar dig hur du kan få dina produkter att synas i butiken

Den visar dig hur du kan kombinera skyltning med annonsering

Köp eboken NU!

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

 

P.S.

Denna utmärkta ebok ger dig de tips och lektioner du behöver känna till för din verksamhet

• Hur du gör med bokföringen

• Hur du gör med dina affärstransaktioner

• Hur du expanderar ditt företag

• Tipsar om regler du bör kolla

• Tipsar om alternativ produktionslokal
(istället för ditt eget kök)

• Om försäkringar med mera

Nu är det dags!

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

Ja, jag vill ha eboken ”Sälj Hembakat & Hemlagat” för bara 135 kronor, så därför gör jag slag i saken och köper NU!

 


Hos PR-publishing hittar du eböcker om motivation , och om du intresserar dig för att starta eget, så har du ett antal böcker om det ämnet också, liksom i marknadsföring, så du tjänar på att gå över dit och titta.

PR-PUBLISHING
pr-publishing@hotmail.com

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR