UNNA DIG ETT NYTT LIV OCH PROGRAMMERA DIG TILL FRAMGÅNG!

 

· Du kommer att tänka som en vinnare

· Du kommer att leva längre, vara friskare och hålla vikten

· Du får mycket bättre självkänsla

· Du kommer att kunna programmera dig till en smal kropp

 

Varje gång du ser dig i spegeln blir du nedslagen. Varje gång du har med andra människor att göra så upplever du att de inte riktigt tar dig på allvar. Varje gång du försöker övertyga med argument så får du ett snett leende till svar.

Hur ska man kunna ta en person med dålig karaktär på allvar?

Ofta brukar man få sådana erfarenheter när man är överviktig. Man känner sig vanmäktig och utanför, man förlorar både sina vänner och sitt självförtroende, och man blir alltmer ensam.

Men du behöver inte ha det så här längre!

DU HAR NU MAKTEN ATT NÅ DINA MÅL OCH FÅ EN HELT NY KROPP PÅ KORTARE TID DET TAR ATT FÅ NYA VÄNNER!

 

 

Med den nya kroppen kommer också självförtroendet och med det så kommer vännerna! Men vänner man kan lita på, är vänner som man så småningom börjar känna efter hand, omärkligt kommer de närmare, och lika omärkligt har du också förändrat dig själv till både kropp och själ!

Den här eboken är inget vanligt viktminskningsprogram som talar om vad du ska göra för att gå ner i vikt. Syftet med eboken GÅ NER I VIKT är att förbereda dig till att börja ett viktminskningsprogram istället!

Den här eboken innehåller viktiga avsnitt i din inställning till dig själv för att du ska kunna få framgång med din viktminskning. Det är avsnitt som du måste ta på allvar om det ska gå framåt.

Med den rätta mentala attityden kan du åstadkomma vilka förändringar som helst, och då bör de nedanstående avsnitten etsas in i ditt undermedvetna.

Den positiva viktminskningsmetoden

Promenera dig smal

Motion förbränner fett

Vattnets livgivande kraft

Förnuftiga dietråd

Se in i dig själv

Den positiva viktminskningsmetoden
lär dig att ha den attityd som krävs för att uppnå ditt mål. Du måste tänka som en vinnare och inte låta dig nedslås av vad du är idag, utan vad du kommer att bli i framtiden.

Du får råd och tips som ger dig egenvärde. Det är faktiskt så, att även lättare negativa tankar kan ha en förödande effekt på din framgång.

Du är faktiskt en del av din omgivning. För att du ska förändras så gäller det att också få omgivningen med dig på den förändringen. Det är lättare att förändra den omgivningen än vad du tror.

Den här eboken är inget vanligt viktminskningsprogram, kom ihåg det! Du måste bli mentalt förberedd på att påbörja ett viktminskningsprogram, och det är just vad den här eboken syftar till!

Promenera dig smal.Det tränar nästan varje muskel i kroppen och mjukar upp leder och ligament. Promenader är det allra bästa sättet att på ett lugnt och behagligt sätt garantera att du går ner i vikt och behåller den nya vikten!

Men det finns folk som har slitit ut sig på promenader också, så det gäller att du tar det försiktigt, och här får du vägledning om hur du ska göra.

Folk som bantar utan att motionera blir ofta fetare med tiden. Det gäller också dem som motionerar för mycket och håller igen på maten.

Motion förbränner fett. Det finns många olika sätt att öka sin dagliga motion och här får du några enkla och väl beprövade tips som har hjälpt miljontals människor världen över.

Du ska få se att det inte alls behöver vara så komplicerat. Den här typen av motion kan du med lätthet ta in i din vanliga vardagsverksamhet.

Vattnets livgivande kraft. Vatten är en hälsodryck från moder natur. När du ska dricka, hur mycket du ska dricka och varför du ska dricka, tillhör den allmänbildning du MÅSTE ta till dig för att effektivt kunna förändra ditt liv till det bättre.

Vatten omsätts i kroppens alla celler och står för 60 % av kroppsvikten. Att dricka vatten motverkar förstoppning och kan även bättra på humöret.

Förnuftiga dietråd. Det finns många tips och trix man kan ta till för att minska på matintaget. Många av dessa råd är direkt onyttiga och leder bara till näringsbrist. I den här eboken får du råd om hur du skär ner på maten utan att riskera hälsan. Det är ju din hälsa som ska förbättras, inte tvärtom.

Se in i dig själv. Den innersta kärnan av alla prestationer är den positiva energin som kommer från ditt undermedvetna. Om ditt undermedvetna har kopplat in sig på ditt mål, och tror att det är bra för dig, så kommer dina psykiska energier att dirigeras mot detta mål.

Här får du det som är det allra viktigaste i denna ebok! En metod att programmera dig smal! Att bli den möjlighet du har inom dig! Tänk på vad som är möjligt. Vad är möjligt för dig att uppnå inom ett halvår? Sätt igång, pressa dig att gå framåt, det är det värt!

Hur du genom meditativ påverkan av ditt undermedvetna jag, når ditt hett åtrådda mål! 135 kr

Klicka Här för att köpa eboken!

 
Hos PR-publishing hittar du eböcker om motivation , och om du intresserar dig för att starta eget, så har du ett antal böcker om det ämnet också, liksom i marknadsföring, så du tjänar på att gå över dit och titta.

PR-PUBLISHING
pr-publishing@hotmail.com

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR