Det här kan bli din biljett till den ekonomiska frihet du alltid velat ha!

 

· Kräver ingen speciell utbildning

· Du kan börja från köksbordet hemma

· Du kan begära kraftigt arvode

· Du har inom kort ett lyxkontor

 

Om du söker något som kan ge dig hög inkomst, status och frihet, men ändå inte kräver mer än gymnasieutbildning ungefär, och där du kan börja från köksbordet där hemma; Något som kan ge dig högt arvode så att du inom kort har ett lyxkontor, då är Finanskonsult ett yrke du kan pröva på!

Du kommer att upptäcka att de som vill starta företag eller de som redan är småföretagare, alltid letar efter professionell hjälp till företagsfinansiering. De verkar alltid behöva mer pengar än vad de för tillfället har tillgång till, och de tycks aldrig riktigt få den hjälp de söker från bankerna.

Det är här DU kommer in, med din professionella företagarfinansiering. Du kan tjäna mycket stora pengar på att förmedla folk som lånar ut pengar till folk som vill låna pengar.

Här har du en ebok som leder dig igenom hela processen, från scratch till Finanskonsult. Med denna fantastiska ebok kan du komma att bli rik, mycket rik. Och du kommer att kunna säga: ”Jag började med två tomma händer!”

PR-publishing presenterar:

 

Finanskonsult

 

Min vän,

Du kommer att upptäcka att de som vill starta företag eller de som redan är småföretagare, alltid letar efter professionell hjälp till företagsfinansiering. De verkar alltid behöva mer pengar än vad de för tillfället har tillgång till, och de tycks aldrig riktigt få den hjälp de söker från bankerna.

Det pressande behovet av mer kapital är inte bara något som hemsöker dem som ska starta upp ett nytt företag. Det är ett pågående behov i nästan alla växande företag också. Behovet för regelbunden påfyllning av friskt kapital är faktiskt en nödvändig del av tillväxtcykeln i varje affärsverksamhet.

De flesta småföretagare har faktiskt ingen aning om vilka det är, förutom bankerna, som har pengar att låna ut. En kunskap som du snart besitter!

Du kommer att kunna vända dig till ett stort antal människor, och med den proffsighet som anstår en finanskonsult, kunna sammanföra låntagare och långivare. Med den kunskap du får ur eboken ”Finanskonsult” kommer du att ha kontakter överallt, både i Sverige och senare i utlandet.

Efter att ha börjat hemma vid köksbordet med din uppstart, så kommer du inom en snar framtid att kunna sätta fötterna under ett annat slags bord. Den framgångsrika finanskonsultens blanka skrivbord på ett lyxkontor i ett bättre affärsdistrikt!

Där befinner du dig omgiven av den framgång som utmärker finanskonsulten, och du har kontakter med alla de människor som genererar mer framgång till dig - revisorerna, advokaterna och aktiemäklarna!

Huruvida dessa proffs verkligen har speciella klienter med pengar att investera i speciella affärer, är utan betydelse. Det viktiga är att dessa människor alltid blir tillfrågade av någon, om de känner en källa till pengar, eller om de känner någon som kan skaffa fram en investerare till dem.

De flesta revisorer, advokater och aktiemäklare har kontakt med klienter som har pengar och som är villiga att investera i små tillväxtföretag eller folk som har bra affärsidéer.

Det är därför även du kommer att ha ditt kontor i samma byggnad som dem, och ha dem som kontakter. Med detta i minnet, och när du väl är i gång, så behöver du kontakter med dessa människor - revisorerna, advokaterna och aktiemäklarna i din landsdel, för att lära känna så många som möjligt av dem, och för att lämna ditt visitkort, så att de känner till din service.

Den service du erbjuder

Penningmäklaren eller den person som driver företagsfinansiering, brukar i allmänhet arbeta med sina klienter för att få ihop låneansökningshandlingarna på ett sådant sätt att det blir ett fördelaktigt övervägande från långivaren.

När du har en komplett låneansökan redo för presentation så får du välja ut de långivare och företag som är intresserade av den sortens affärsidé eller investering. Antingen skicka eller presentera ansökan för dem.

Alla vill ha och behöver pengar. När du går ut med att du kan skaffa fram lån, kommer du att bli överöst med förfrågningar. Du kommer att få använda din tid, expertkunskap och kraft för största möjliga vinstmöjlighet.

Att sätta igång;

Du kan börja från köksbordet hemma, om det är nödvändigt. Du behöver bara en telefon och så är du igång. Förutom telefon, behöver du visitkort. Dessa bör, naturligtvis, vara av fin kvalitet, (de är inte så dyra). På visitkorten bör du ha ditt namn, följt av ditt företags namn - Business Financial Service.

Du bör ha med ditt telefonnummer uppe i högra hörnet och något som ”Pengar för varje behov”, nere i vänstra hörnet, och naturligtvis ditt namn och firmanamn centrerat i mitten. När du har flyttat hemifrån med ditt företag och in på ett kontor, så får du skaffa nya visitkort med den nya adressen på.

Nästa drag blir att låta världen veta att du finns och är redo att erbjuda folk som är i behov av pengar, dina tjänster, och därtill få tag på investerare.

Ju mer du annonserar och talar med folk om dina tjänster, desto mer framgångsrik kommer din affärsverksamhet att bli. Så först av allt, bör du annonsera i lokaltidningen.

I eboken ”Finanskonsult” hittar du färdiga annonsmanus som du kan använda. Det är just den sorts annonser som finanskonsulter världen över använder. (Bara en liten klassificerad annons på tre rader, som inte kostar så mycket).

Inte nog med det:

• Du får dessutom ett proffsigt manus att använda när en kund ringer till dig och vill ta dina tjänster i anspråk, så att du låter kunnig och skicklig.

• Du får ett exempel på arvodesavtal i eboken ”Finanskonsult”, som du kan kopiera och använda, just för proffsighetens skull.

• Du får lära dig vilka smarta formulär till lånehandlingar du kan använda ALLDELES GRATIS!

• Du får reda på hur du ska bedöma en klients kreditvärdighet

Ditt arvode och dina ökande erfarenheter

Det arvode du kan ta ut från varje klient, antingen du lyckats skaffa fram ett lån till honom eller inte, ligger på 700 - 1800 kronor som förhandsarvode för att hjälpa honom med hans lån, där han gör det mesta arbetet - fullständigt arvode på 1 % för den totala förberedelsen av hans låneansökan - och konsultationsarvodet på 350 - 700 kr/tim för eventuellt ytterligare tid på projektet.

Dessa är dina levebrödstjänster som kommer att etablera dig till professionell konsult och håller din affärsverksamhet igång, tills du prickar in den stora kommissionen, från till exempel ett tio miljoner kronors lån.

Du kommer utan tvekan att bli mer effektiv med ökade erfarenheter av att ha klienter. Du kommer snart att känna igen vilka förslag du ska koncentrera dig på och naturligtvis, vilka du skannar av kortfattat och ger tillbaks ansökan till. Ju mer du kommer i kontakt med finansproffsen, ju skarpare blir du, och som konsekvens, desto mer pengar tjänar du.

Finansproffsen vet vilka typer av lån som är möjliga eller troliga, från var och en av deras olika fondresurser; Så de presenterar bara dem som har störst chans till framgång. Du kommer snart att vara väl insatt i de erforderliga låne och investeringstrenderna och bekant med utlåningsförhållanden och krav från dina utlåningskällor.

Kom ihåg, assistera och sätt samman varje förfrågan - för lån eller investering. Din kunskap ökar din förmåga att lägga in speciella förfrågningar och att ”sälja” ett låneförslag. Kom bara ihåg, att varje gång ett lån har blivit beviljat, eller en av dina källor bestämmer sig för att investera i din klients företag, så får du en rejäl bit av kakan.

Här ser du själv att du inte behöver vara finansiellt geni eller en superförsäljare. Allt du faktiskt behöver veta är hur du sätter ihop en ansökan på ett snyggt sätt och skaffa en lista på källor som är intresserade av att låna ut pengar eller göra investeringar i affärer för att du ska få vinster av det.

Och de kunskaperna hämtar du ur eboken ”Finanskonsult”

Kom ihåg att alla lån inte blir beviljade, även om du tyckte det såg bra ut från början. Med det i minnet, måste du ta betalt för dina tjänster så att du kan få något för den tid du lägger ner med de ansökningar som inte blir beviljade, genom att ta in pengar på dem som faktiskt blir beviljade.

I eboken ”Finanskonsult” får du en prislista på de arvoden som är gångbara bland finanskonsulter, och den prislistan säger att pengar rullar in i massor, även om du inte lyckas förmedla ett enda lån!

De som vill låna, säg 500 000 Kr, tycker inte att ett mäklararvode på 700 - 1 800 Kr till finanskonsulten är så mycket pengar, med tanke på hur mycket de själva behöver. I det sammanhanget är arvodet en struntsumma.

De vill ha lånet, så de går gärna med på att betala det arvodet, bara konsulten gör ett ärligt försök. Och som sagt, du kommer att ha många som vill låna pengar!

Som tidigare nämnts, så kan du börja den här sortens affärsverksamhet från ditt eget hem och klara dig utmärkt. Men snart nog har du råd att skaffa en kontorslokal ute på stan, och det blir till fördel för dina affärer. Din framgång och de stora pengarna kommer att rulla ännu fortare med ett fint kontor.

• Du får lära dig avancerad marknadsföring

• Du får lära dig hur du får tag på dem som vill låna riktigt stora pengar, så att du själv får riktigt stora arvoden

• Du får lära dig olika finanskällor, till exempel vilka som lånar ut pengar till vilka kategorier av lån - för flerbostadshus, läkarmottagningar och sjukhus, rekreationsanläggningar och en myriad av andra prospekt

• Här lär du dig att värdera klientens kreditvärdighet och den säkerhet som han kan ställa för att få ett lån

Företagen i varje stad i landet vill ha mer pengar än vad de för närvarande har tillgång till. Du kan bli rik, över alla förväntningar genom att hjälpa dem. Du identifierar dem som har penningbehov och sammanför dem med människor eller organisationer som har pengar att investera.

Allt som behövs är det kunnande du fått från den här eboken och AGERANDE från dig - det är upp till dig att bestämma!

Eboken ”Finanskonsult” kostar 180 kronor!

För endast 180 kronor kan du komma att bli höginkomsttagare med bättre inkomster än vad du någonsin trodde var möjligt för dig att kunna få!

För endast 180 kronor kan ditt liv nu stå inför en vändpunkt!

För endast 180 kronor kan du med lätthet försörja vilken krävande familj som helst inom kort!

Du har läst hela vägen hit och det är bra! Det visar på vilja och intresse, och det är något som man behöver ha för att lyckas med sitt företagande. Om du vill ha hög inkomst, status och frihet så har du nu möjlighet att agera.

Med vänlig hälsning

P.S.

Du kommer att upptäcka att de som vill starta företag eller de som redan är småföretagare, alltid letar efter professionell hjälp till företagsfinansiering. De verkar alltid behöva mer pengar än vad de för tillfället har tillgång till, och de tycks aldrig riktigt få den hjälp de söker från bankerna.

Det arvode du kan ta ut från varje klient, antingen du lyckats skaffa fram ett lån till honom eller inte, ligger på 700 - 1800 kronor som förhandsarvode för att hjälpa honom med hans lån, där han gör det mesta arbetet - fullständigt arvode på 1 % för den totala förberedelsen av hans låneansökan - och konsultationsarvodet på 350 - 700 kr/tim för eventuellt ytterligare tid på projektet.

• Du får dessutom ett proffsigt manus att använda när en kund ringer till dig och vill ta dina tjänster i anspråk, så att du låter kunnig och skicklig.

• Du får ett exempel på arvodesavtal i eboken ”Finanskonsult”, som du kan kopiera och använda, just för proffsighetens skull.

• Du får lära dig vilka smarta formulär till lånehandlingar du kan använda ALLDELES GRATIS!

• Du får reda på hur du ska bedöma en klients kreditvärdighet

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

Eboken ”Finanskonsult” kan vara ditt viktigaste köp!

Och det för bara 180 kronor!

Här har du en ebok som leder dig igenom hela processen, från scratch till Finanskonsult. Med denna fantastiska ebok kan du komma att bli rik, mycket rik. Och du kommer att kunna säga: ”Jag började med två tomma händer!”

I eboken ”Finanskonsult” får du en prislista på de arvoden som är gångbara bland finanskonsulter, och den prislistan säger att pengar rullar in i massor, även om du inte lyckas förmedla ett enda lån!

Som tidigare nämnts, så kan du börja den här sortens affärs verksamhet från ditt eget hem och klara dig utmärkt. Men snart nog har du råd att skaffa en kontorslokal ute på stan, och det blir till fördel för dina affärer. Din framgång och de stora pengarna kommer att rulla ännu fortare, med ett fint kontor.

• Du får lära dig avancerad marknadsföring

• Du får lära dig hur du får tag på dem som vill låna riktigt stora pengar, så att du själv får riktigt stora arvoden

• Du får lära dig olika finanskällor, till exempel vilka som lånar ut pengar till vilka kategorier av lån - för flerbostadshus, läkarmottagningar och sjukhus, rekreationsanläggningar och en myriad av andra prospekt

• Här lär du dig att värdera klientens kreditvärdighet och den säkerhet som han kan ställa för att få ett lån

Här har du sista chansen, för det här brevet är slut nu!

 
Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

Ja, jag vill ha eboken ”Finanskonsult” för 180 kronor och den vill jag ha nu!

 

 

Hos PR-publishing hittar du eböcker om motivation , och om du intresserar dig för att starta eget, så har du ett antal böcker om det ämnet också, liksom i marknadsföring, så du tjänar på att gå över dit och titta.

PR-PUBLISHING
pr-publishing@hotmail.com

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR