”Tjäna Snabba Pengar Med Din Bil”!

 

· Kräver ingen speciell utbildning

· Du har kontoret på fickan

· Inget startkapital

· Du får hela fyra stycken framgångsrika affärsidéer

 

Lika snabbt och lätt som du kan ta dig från en stadsdel till en annan, så kan du också tjäna pengar!

Upptäck hur du kan använda dina vanliga ägodelar till att generera pengar åt dig så att du aldrig mer behöver stå där i slutet av månaden med en dammande tom plånbok!

I den här eboken kommer du att upptäcka en stor variation av penningskapande tillfällen, dels för den som har bil, gärna skåpbil och dels för den som gärna vill ge sig in på något, men inte har några penningskapande idéer.

Om du är som de flesta, så har du drömt om att ha ett eget företag och vara din egen chef i åratal! Problemet är bara att du inte vet hur du ska börja, eller vad för affärsverksamhet du ska ha.

Lugn bara, det löser sig!

För att hjälpa dig fram så presenterar PR-publishing med stolthet

eboken:

Enkla Affärsidéer

 

Min vän,

Har du också tänkt på var du kan få tag på pengar att starta upp din företagsamhet med?

Naturligtvis har du det! Men skönheten i att använda ditt eget fordon för att skapa pengar, är att den investeringen redan ligger bakom dig.

Att erbjuda service är de snabbast växande och högst betalda näringsgrenarna du kan komma in på. Att använda ditt eget fordon för att tjäna pengar är förmodligen en av de mest undervärderade möjligheterna att generera kassaflöde.

Alltmedan levnadskostnaderna fortsätter att stiga, upptäcker de flesta att deras vanliga jobb inte ger tillräckliga inkomster. Vad de behöver är en annan karriär eller extra inkomster. Att starta din egen deltids eller heltids företagsamhet kan avgöra skillnaden mellan att ha det bra eller hamna i hopplös skuldfälla.

Den här eboken låter dig upptäcka penningskapande autostrador du förmodligen aldrig tänkt på. En idé i den här eboken kanske leder dig vidare till andra idéer som inte finns med här.

När du väl har gjort klart för dig att du verkligen vill starta upp din egen rörelse, så är självmotivation det som gör att folk följer upp med handling. Vad har du för motivation?

Ett nytt hem? Komma ifrån det jobb du hatar? Tjäna tillräckligt mycket pengar för att din familj ska kunna ha det bra?

Vad du än har för motivation så är det drivkraften som kommer att hjälpa dig till framgång.

För att bli framgångsrik så måste du lära dig marknadsföring!

För att vara framgångsrik måste du lära dig metoderna för marknadsföring som attraherar kunder. Antingen du arbetar deltid eller heltid, säljer produkter eller utför service, jobbar på kontor eller ute, kan du inte överleva om inte pengar växlar ägare.

För att en sådan utväxling ska ske, måste kunderna veta att dina produkter eller tjänster existerar. De måste också veta att dessa produkter/tjänster fyller ett behov, löser ett problem, är prisvärt, ger fördelar, är åtkomliga, och var de kan få tag på dem.

I eboken ”Enkla Affärsidéer” får du lära dig:

1) Få prospektets UPPMÄRKSAMHET

2) Skapa ett pågående INTRESSE

3) Upptänd deras ÖNSKAN

4) Få dem att AGERA

Du får klara och tydliga instruktioner om hur du gör den bästa marknadsföringen för ditt företag, på vilken nivå du än vill starta!

Nu, när du har fått läsa dig varm ett tag kan det vara dags att presentera den lösning som också kommer att värma din plånbok!

Nämligen:

Budfirma!

Folk har mer bråttom än någonsin och världen omkring dem har inte förändrats. Specerier behöver fortfarande handlas, leveranser fortfarande göras, gåvor behöver fortfarande köpas etc. Du kan dra fördel av dessa behov som hyperupptagna människor har, genom att uträtta ärenden åt dem.

Det innebär att du uträttar ärenden åt folk och får betalt för det!

Tycker du att det låter som ett företag för ungar?

Tja, du tjänar i alla fall inte småpengar!

Om du jobbar i en normalstor stad, med stadiga klienter så kan du tjäna mellan 150 kr till 200 kr i timmen.

Här får du en genomarbetad idé som praktiseras av alla budfirmor.

Precis var du ska hitta dina kunder

Precis hur du ska kontakta dem

Precis vilka tjänster du skulle kunna utföra

Här finns idéer om hur du ska marknadsföra dig på många olika plan, just för att du ska kunna bli så framgångsrik som möjligt.

Inte nog med det:

I denna fantastiska ebok får du också en klar och tydlig genomgång i hur du sköter din bokföring.

Det är givetvis en mycket enkel och lättfattlig bokföring som beskrivs i eboken ”Enkla Affärsidéer”. Ditt jobb är ju inte att vara revisor eller liknande, du ska ju uträtta ett serviceyrke av annat slag, eller hur?

Det är verkligen inget komplicerat med bokföring - det är lika enkelt som att skriva dagbok eller att handskas med ditt eget personkonto eller lönekonto. Det handlar helt enkelt om att dokumentera det du satt in på boken, de inkomster som blir, såväl som dina utgifter.

150 kronor kostar det att få veta hur man gör!

Vill du tjäna pengar med din bil och vill få reda på detaljerna så har du möjlighet att köpa eboken ”Enkla Affärsidéer” här för 150 kronor och komma igång och börja tjäna pengar.

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

 

Men fanns det inte andra affärsidéer också!?

Jo, om du är intresserad så;

Naturligtvis kan du vara intresserad av att göra affärer. Det är ju därför som du sitter och läser det här brevet, eller hur?

Det finns hela tre stycken affärsidéer kvar, som du kan göra vad du vill av:

Bed And Breakfast

Det här är en spännande sorts ”här hemma” affärsrörelse som växer upp i villor och mindre bondgårdar överallt. Affärsidén kallas Bed and Breakfast.

 

Rabattkort

Det ligger mycket pengar i den här rörelsen som kan startas för nästan ingenting, med låg risk, som innebär att ge bort speciella kort. Det handlar om RABATTKORT, i plånboksstorlek som ger innehavaren rabatt hos deltagande företag.

 

Strippogram

Ett stripp-telegram är inget annat än ett mer avancerat, lätt provocerande version av ett sjungande telegram. I stället för att sjunga så dansar och strippar talangen som levererar telegrammet.

 

Detta är innehållet i den här fantasieggande eboken; duger inte det ena så kan det andra duga!

De är framgångsrika affärsidéer, alla fyra av dem. Budfirman låg först, som av en händelse. Egentligen får du fyra stycken fullvärdiga eböcker till priset av en enda ebok. Bra va?

För 150 kronor får du något som hade kunnat omsättas till fyra stycken eböcker med varsin affärsidé!

För att spalta upp det lite;

(Eboken) Bed and breakfast innehåller allt detta:

• Själva motellidén

• Tips om hur det blir mysigt

• Hur du får gäster att trivas

• Hur du marknadsför ditt motell

• Hur du skyltar ditt motell

• Var du ska annonsera

• När du ska annonsera

Dessutom får du värdefulla tips om hur du tar hand om utländska gäster och får goda vitsord från dem.

Det var allt! Bed and Breakfast är definitivt en lågkostnadsidé. Du kan göra den till en mycket bekväm och inkomstbringande rörelse - och allt detta ifrån ditt eget hem.

Här kommer nästa;

(Eboken) Rabattkort innehåller allt detta:

Det ligger mycket pengar i den här rörelsen som kan startas för nästan ingenting, med låg risk, som innebär att ge bort speciella kort. Det handlar om RABATTKORT, i plånboksstorlek som ger innehavaren rabatt hos deltagande företag.

Dessa företag betalar för att få ha sina annonser på kortet. De tjänar på den ökade exponeringen och från att få nya kunder som kommer in för rabatten och blir stamkunder.

De som har kort tjänar på de rabatter de kan få och DU tjänar på de vinstgivande annonser du säljer.

Det här är en ganska enkel affärsidé. Här är en översikt:

1) Designa kortet.

2) Räkna ut dina utgifter och sätt annonspriset därefter.

3) Kontakta företag som regelbundet använder rabatter och kuponger (möjliga annonsörer för dig), antingen personligen eller med brev.

4) Samla in annonserna (och pengarna!) och tryck upp dem på kort som passar till plånboken.

5) Distribuera korten till folk.

Och det är vad det handlar om. Det är naturligtvis fler detaljer du behöver känna till. Och dessa täcker vi upp i eboken ”Enkla Affärsidéer”.

Här får du också utförliga beskrivningar om hur och till vem du ska distribuera korten!

Här kommer nästa;

(Eboken) Strippogram innehåller allt detta:

Ett stripp-telegram är inget annat än ett mer avancerat, lätt provocerande version av ett sjungande telegram. I stället för att sjunga så dansar och strippar talangen som levererar telegrammet.

Vissa strippor slutar medan de fortfarande har trosor och behå på sig, medan andra går topless eller helt nakna - något som är vanligare hos kvinnliga, till skillnad från manliga talanger.

Allt som allt, ett strippande telegram är när manliga eller kvinnliga modeller dansar och strippar, när de levererar ett telegram.

Entreprenören som erbjuder detta program brukar kallas för agent. Företaget brukar kallas för agentur.

Du får lära dig det som behövs för att kunna starta upp en sådan här agentur, kanske för att roa vänner, samtidigt som du tjänar pengar på det.

Förutom prislista på strippogram -verksamheten så ser du också hur man annonserar. Med ett medeltal på 6 till 7 bokningar om dagen, kan en agentur tjäna 2 000 kr till 3 000 kr om dagen.

Ska vi säga 600 kronor för hela rasket?

Jag har faktiskt funderat på att dela upp eboken ”Enkla Affärsidéer till fyra separata eböcker för 150 kronor styck. Om du passar på nu så kan du få alla fyra framgångsrika affärsidéerna för det sammanlagda priset av en ebok.

Med vänlig hälsning

Köp eboken ”Enkla Affärsidéer” NU, för 150 kronor!

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

 

P.S.

Att erbjuda service är de snabbast växande och högst betalda näringsgrenarna du kan komma in på. Att använda ditt eget fordon för att tjäna pengar är förmodligen en av de mest undervärderade möjligheterna att generera kassaflöde.

I eboken ”Enkla Affärsidéer” får du lära dig:

1) Få prospektets UPPMÄRKSAMHET

2) Skapa ett pågående INTRESSE

3) Upptänd deras ÖNSKAN

4) Få dem att AGERA

Du får klara och tydliga instruktioner om hur du gör den bästa marknadsföringen för ditt företag, på vilken nivå du än vill starta!

 

P.P.S.

Här får du en genomarbetad idé som praktiseras av alla budfirmor.

Precis var du ska hitta dina kunder

Precis hur du ska kontakta dem

Precis vilka tjänster du skulle kunna utföra

Här finns idéer om hur du ska marknadsföra dig på många olika plan, just för att du ska kunna bli så framgångsrik som möjligt.

Inte nog med det:

I denna fantastiska ebok får du också en klar och tydlig genomgång i hur du sköter din bokföring.

 

P.P.P.S.

Det finns hela tre stycken affärsidéer kvar, som du kan göra vad du vill av:

Bed And Breakfast

Det här är en spännande sorts ”här hemma” affärsrörelse som växer upp i villor och mindre bondgårdar överallt. Affärsidén kallas Bed and Breakfast.

 

Rabattkort

Det ligger mycket pengar i den här rörelsen som kan startas för nästan ingenting, med låg risk, som innebär att ge bort speciella kort. Det handlar om RABATTKORT, i plånboksstorlek som ger innehavaren rabatt hos deltagande företag.

 

Strippogram

Ett stripp-telegram är inget annat än ett mer avancerat, lätt provocerande version av ett sjungande telegram. I stället för att sjunga så dansar och strippar talangen som levererar telegrammet.

 

Nu återstår det bara att sträcka sig efter betalkortet och klicka på nedanstående länk, så har du snart eboken ”Enkla Affärsidéer nedladdad på din egen hårddisk och kan börja komma igång och tjäna pengar!