Kom Över Din Skrivkramp Och Ge Ut Din Egen Ebok!

 

Det är inte sant att allting redan har blivit skrivet.

Sedan detta olyckliga axiom kom till användning så har hela universum förändrats.

Teknologin har förändrats, idéer har förändrats, och inställningen hos folk i hela nationer har förändrats.

Faktum är att det här är den perfekta tiden att skriva en ebok. Vad utgivningsindustrin behöver är folk som kan stiga in i dagens värld – innovativa tänkare som kan ta klivet in i detta nya millennium och räkna ut hur man löser gamla problem på nya sätt.

Så, hur gör jag då för att skriva och ge ut en ebok?

Bra att du frågade.

Med lite tips om hur du ska göra, och lite stake i dig själv, så kan du snart komma att producera ebokebok!

Så därför har PR-publishing producerat en förträfflig manual just för dig att följa, som fyndigt nog också just heter:

 

Ge Ut Din Egen Ebok

Min vän,

Eböcker är nya och kraftfulla verktyg för originella tänkare med fräscha idéer att sprida information till de miljontals människor som kämpar för att räkna ut lösningar på olika saker.

Låt oss säga att du redan har en strålande idé, och kunskapen att backa upp idén, vilket möjliggör för dig att skriva en exceptionell ebok. Du kanske sitter vid din dator och stirrar på en blank skärm och undrar, ”Varför”? Varför skulle jag gå igenom alla bekymmer med att skriva min ebok när det är så omöjligt att få någonting publicerat nu för tiden?

 

Tja, låt mig försäkra dig om att publicera en ebok är något helt annorlunda än att publicera en tryckt bok.

 

Låt os titta på det specifika med hur de tryckta och de cyberpublicerade böckerna skiljer sig, och de många anledningarna till varför du ska ta språnget till att få dina fingrar att börja knacka på tangenterna.

Att lämna in en bok till tryck hos en konventionell förläggare är som att spela på lotteri. Oavsett hur bra din bok faktiskt är, eller hur många professionella kritiker eller mentor författare har sagt dig att ”Du har vad som krävs” så fortsätter dina inlämnade manus att komma tillbaka precis som om de vore en bumerang istället för en värdefull gruva av information.

Kanske, i desperation, har du kollat upp självpublicering och upptäckt hur dyrt ett sådant äventyr skulle bli. De flesta tryckerier kräver ett minimum tryck på 500 exemplar, och även den summan kommer att kosta dig tusentals kronor. En del tryckerier startar med 1 000 till 2 000 kopior.

Och det bara för att trycka och binda böckerna.

Lägg då till distributionen, transporten, och marknadsföringskostnader – ja, du kan räkna själv. Även om du skulle vilja ta den vägen så kanske du inte har den summan pengar att riskera.

Låt oss säga att du redan har en internetverksamhet med en kvalitetswebbplats och en kvalitetsprodukt. En ebok är ett av de mest kraftfulla sätten att lansera ditt företag medan du undervisar folk med den kunskap du redan besitter som företagsägare för en speciell produkt eller tjänst.

Låt oss till exempel säga att du använt de senaste 25 åren med att odla och ansa bonsai träd, och nu är du redo att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. En ebok är det perfekta sättet att nå den största publiken av bonsai entusiaster.

Eböcker lanserar inte bara din verksamhet – de ger ett namn åt både dig och ditt företag, och etablerar dig till expert på ditt fält. Du kanske upptäcker att du har tillräckligt mycket att säga för att ge ut en hel serie eböcker. Specifika verksamheter är komplicerade och kräver ofta att olika aspekter delas upp för att läsaren ska förstå hela historien.

Kanske dina mål är mer bestämda när det gäller eböcker. Du kanske vill starta en hel affärsverksamhet med att skriva och publicera eböcker. Du vill helt enkelt starta en e-business! Du vill sätta upp en webbplats för att lansera och marknadsföra dina eböcker. Kanske du till och med kommer att publicera ett nyhetsmagasin.

En av de mest förhärskande anledningarna till att folk läser eböcker är för att hitta information om hur man får sin internetverksamhet till att bli en vinstmaskin. Och dessa människor letar efter eboksförfattare som ska ge dem nya idéer och strategier. Därför att eboksförfattare vanligtvis är folk som förstår den nya cyberspace värld som vi nu lever i.

Eboksförfattare är experter på internet marknadsföringskampanjer och strategier för lansering, och distribution av eböcker. Cyberspace gemenskapen behöver sina eböcker för att vara framgångsrik, så därför skrivs det fler och fler eböcker.

Du kanske vill starta affiliateprogram som också marknadsför din ebok. Affiliates kan vara folk eller företag över hela världen som kommer att jobba för att sälja dina eböcker. Tänk på det! Ser du en formel för framgång här?

Fundera över vilket ämne du vill skriva om, och sedan krymper du ner det. Ditt mål är att specificera dig. Undersök vad som redan finns där ute, och försök att hitta ett tomrum som din ebok skulle kunna fylla.

Vad sägs om en ebok om ett bageri för bröllopstårtor? Eller en ebok om ålderdomshem för husdjur? Vad sägs om poängen med att samla forntida lergods?

Du behöver inte vara filosofie doktor för att skriva om ditt ämne. Folk behöver råd som är lättlästa och lätt kan förstås. Föräldrar behöver råd om sina tonåringar. Högskolestudenter behöver lära sig studieskicklighet – snabbt. Möjligheterna är ändlösa.

Efter att du har skrivit din ebok

Att få ut din ebok blir ditt nya fokus när du har skrivit den färdig, precis på samma sätt som med tryckta böcker. Folk tvekar att köpa någon bok från en författare som de aldrig har hört talas om, skulle inte du det?

Svaret är enkelt: ge bort den!

Du kommer att tjäna på det i form av att du lanserar din egen affärsverksamhet och får ditt namn känt. Du kommer att hitta affiliates som vill placera sina länkar i din ebok, och dessa affiliates kommer i sin tur att gå ut och göra ditt namn känt. Så gott som varje känd eboksförfattare har börjat på det sättet.

Ett annat kraftfullt verktyg att dra folk till din ebok är att göra den interaktiv. Uppfinn någonting som de kan göra inne i boken hellre än att bara producera sidor som innehåller statisk text. Låt dina läsare fylla i enkäter, formulär, även korsord som syftar till att testa deras kunskaper i ett särskilt ämne.

Få dina läsare att klicka på en länk för att rekommendera din bok till sina vänner och bekanta. Eller inkludera ett betalformulär så att de i slutet av läsningen kan betala för din produkt.

När folk interagerar med böcker så blir de en del av den bokens värld. Detta faktum stämmer lika bra för tryckta böcker som för eböcker.

Det är därför som eböcker är så fundamentala.

 

De erbjuder inte bara ett forum till lärdom och mening för folk, utan de kan också tjäna som marknadsföring till din affärsverksamhet samtidigt.

 

Eböcker är en del av gränsområdet till cyberrymden!

De är ett helt nytt medium för delning av marknadsinformation, idéer, teknik, och expertkunskaper. Varje dag växer antalet människor som har tillgång till internet, vilket gör att exponeringen av din ebok stegvis ökar. Det är uppenbart varför elektronisk självpublicering så snabbt har blivit så populärt.

Utgivarindustrin, hoppas jag, avser inte att för alltid förvisa det tryckta ordet till historiens soptunna. De tryckta böckerna har sina egna kvaliteter och meriter, och världen skulle förminskas om de skulle försvinna.

Efter att ha sagt det så låt oss titta på vad det är som gör eböcker så nödvändiga och unika.

Eböcker har särskilda talanger och förmågor som andra medier inte har.

Till exempel så är eböcker någorlunda lätta att producera och deras produktionskostnader är billiga. Tänk bara: du behöver ingen utgivare eller agent, ingen tryckpress, offset film, bläck, papper, eller ens en distributör. Du behöver bara ett bra koncept, begåvningen att skriva ner det eller anlita en skribent, och sedan det rätta dataprogrammet.

Dessutom är eböcker lätt och snabbt distribuerade online. De är också lätta att uppdatera; de behöver inte gå igenom tryckpressarna en andra gång. Allt du behöver är att gå in i din originalversion och modifiera text och bilder. På grund av dess flexibilitet så kan eböcker förändras och växa lika snabbt som du kan skriva.

Eböcker är också lätta att skaffa. Du behöver inte gå till en bokhandel eller söka bland ändlösa titlar i en online bokhandel. Allt du behöver göra är att ladda ner den från en webbplats, och presto! Du har den på datorn, redo att läsas.

Eböcker är interaktiva. Det här är en av de mest unika och specifika kvalitéer som eböcker erbjuder. Du kan lägga in enkäter som behöver fyllas i, beställningsformulär så att kunder kan köpa dina produkter därifrån, ljud och video som drar dina läsare in i den virtuella världen i din ebok, och även direkta länkar till relevanta webbplatser som expanderar din ebok utåt. Potentialen är gränslös.

Eböcker har en särskild sorts varaktighet som andra medier inte har. TV program och radioprogram sänds en gång, och sedan kanske återkommer ett par gånger. Eböcker är kvar på din dator så länge som du väljer att ha dem, och de kan läsas och läsas om när helst du väljer. De kan även skrivas ut och förvaras i din bokhylla.

En annan underbar kvalitet med eböcker är att de inte har barriärer när det gäller utgivning. Du behöver inte gå igenom den ändlösa processen med att lämna in ditt manuskript om och om igen, och när du sedan träffar på en agent, få agenten att lämna in manuset om och om igen.

Inte heller behöver du slänga ut tio tusentals kronor till tryckkostnader för en självpublicerad bok. Allt en ebok behöver är en författare och en lämplig mjukvara. Gestalta din marknad, skriv din bok, lägg ut den på din webbplats, och med rätt marknadsföring så kommer din publik.

Slutligen, du har kreativ kontroll över din ebok. Du behöver inte kompromissa med en redaktör eller utgivningstrenderna i tiden. Du behöver inte köpslå med en designer eller vänta på att spaltkorrekturet ska anlända med snigelposten. Du är i full kontroll av både design och text.

Det finns oräkneliga sätt att använda eböcker till att lansera din affärsverksamhet och driva kvalitetstrafik till din webbplats.

När de väl finns på din webbplats så kan du förvandla dem till e-kurser som för kunderna tillbaks för att läsa nästa kapitel.

Du kan använda dem som en gåva för ett köp som har gjorts eller för att fylla ut en enkät.

Lägg eboken i en diskett så har du en innovativ broschyr. Blås bort konkurrensen genom att lägga in disketten i ditt säljpaket.

De mest effektiva marknadsföringsprodukter är dem som är unika.

Upphovsrättsskydda din ebok och omedelbart så har du ett kraftfullt verktyg som du, och endast du, kan erbjuda publiken. Folk måste besöka din webbplats för att skaffa eboken, vilket ökar på flödet av kvalitetstrafik och därmed försäljningspotentialen och affiliate kontakter.

Det där var väl argument som heter duga?

Du får dessutom lära dig detta ur innehållsförteckningen:

Varför skriva en ebok

Eböcker är rena kraftverk för marknadsföringen

Hur man skriver en ebok

Steg för framgångsrik publicering

Att överkomma skrivkramp

Välj ebok compiler

Värdera compilers

Prissätt din ebok

Introduktion till autoresponder

Skydda din plats på sökmotorerna

Läs igenom ovanstående lista igen och se om det här är någonting för dig. Om det inte verkar engagerande så stäng ner den här sidan, för då är utgivandet av egna eböcker för långt bort för dig i alla fall!

 

Skönt…!

Nu är det bara du och jag kompis, och jag ska gå igenom alla de här rubrikerna lite närmare för att bekanta dig lite mer ingående med innehållet.

Varför skriva en ebok

Ja, det här har vi faktiskt gått igenom med en lång inledning. Det finns alltså en hel del intressanta anledningar till att skriva en ebok.

Eböcker är rena kraftverk för marknadsföringen

Eböcker är en del av gränsområdet till cyberrymden. De är ett helt nytt medium för delning av marknadsinformation, idéer, teknik, och expertkunskaper. Varje dag växer antalet människor som har tillgång till internet, vilket gör att exponeringen av din ebok stegvis ökar. Det är uppenbart varför elektronisk självpublicering så snabbt har blivit så populärt.

Hur man skriver en ebok

Den värsta delen att skriva är den första meningen. När du tittar på projektet som helhet så ser det ut som om det vore en omöjlig uppgift. Det är därför du behöver bryta ner det till mer lätthanterliga uppgifter. Tänk på att bestiga ett berg. Du står vid foten av det och tittar upp där toppen försvinner i molnen. Hur kan du över huvud taget tänka dig att ta dig upp för ett sådant enormt och farligt berg?

Därefter följer en lektion på:

Begynnande steg att skriva en ebok

Här får du gå igenom en liten skrivarskola. Visserligen måste du vara en person som tyckte om svenska undervisningarna i skolan och dess uppsatsskrivningar, annars kommer inte något kapitel i världen att kunna hjälpa dig!

Hur du gör din ebok användarvänlig

Här får du lite tips om hur man skriver engagerat och hur du ska slippa nesligheten med att folk slutar läsa din bok.

Steg för framgångsrik publicering

Även om din bästa vän äger ett toppen utgivningsföretag och omedelbart släpper in dig så garanterar det inte publiceringsframgångar.

Här handlar det om hur du skapar vinst på din bok, om hur du gör för att lansera den och hur du får en publik som hela tiden växer, för det vill du väl ha?

Att överkomma skrivkramp

Det här är egentligen en viktigare fråga än det kan verka som.

Tänk dig att du plötsligt inte kan komma på någonting alls att skriva, oavsett hur mycket du än har att förmedla. Det står helt still i huvudet. Skit också!

SKRIVKRAMP KALLAS DET!

Hur du ska komma över detta problem är kanske inte så dumt att ta del av då!

Välj ebok compiler

En ebok compiler, eller ebokskompilerare som man kanske skulle kunna översätta det till, är ett program som sammanställer vanliga webbsidor som den här till en ebok som du kan spara på din dator och ta fram och läsa när du vill.

Webbsidor!?

Ja, men om du inte vet hur du ska framställa webbsidor eftersom du kanske inte kan HTML så skickar jag med en HTML-redigerare med eboken som du kan ladda ner från just det kapitel som handlar om hur man väljer ebok compiler. Med den kan du göra likadana webbsidor som den här, om du vill.

Jag antar att det ökar värdet på den här eboken!

Den är inte svårare att använda än Microsoft Word ordbehandlingsprogram, som du ju ändå skriver på varje dag får jag förmoda.

Det finns många ebok compilers på marknaden så det kan vara på sin plats med att ha med även nästa kapitel:

Värdera compilers

Som jag sade, eftersom det finns många compilers på marknaden så behövs en genomgång på vilka som kan komma på fråga, som en tjänst till dig, så att du inte köper fel.

Egentligen är de inte så dyra, men det är i alla fall nesligt om man köper något som man sedan ångrar.

Prissätt din ebok

Det här kan vara ett krux. Vad ska jag ta betalt för den ebok jag har producerat?

Det finns emellertid några kriterier man kan följa som rätar ut en del frågetecken, för det är ju inte kul om man inte vågar ta så mycket betalt att det lönar sig att sälja den. Men å andra sidan kanske det inte är värt att ta för mycket för den heller, då kanske ingen vill köpa den.

Då är det bra att det här kapitlet finns, kan vi väl slå fast?

Introduktion till autoresponder

Det är ju märkligt hur många internet företagare som inte ens har en autoresponder, som ju är ett så förnämligt verktyg för att marknadsföra sina produkter med!

En autoresponder kan användas på ett otal olika sätt, och i det här kapitlet får du lära dig vilka sätt du kan ha nytta av autoresponder, samt tips om var du kan få tag på en pålitlig sådan.

Hur ska du kunna meddela dig med dina kunder i framtiden om du inte har deras epostadresser och kan skicka erbjudanden dit. Om du har hundra kunder, tvåhundra, eller tusen. Ska du sitta och skicka iväg e-posten för hand till dem? Det går ju inte!

Skydda din plats på sökmotorerna

När du har en ebok att sälja så ska du göra det över internet. Då handlar det om att du också syns!

Du säljer en ebok om lammullskoftor… Det här är bara ett exempel, så tro inte att din ebok Måste handla om lammullskoftor.

Men nu har du, i det här tänkta exemplet, en ebok om lammullskoftor. Den som är intresserad av just lammullskoftor går ut på en sökmotor och skriver in lammullskoftor, och förhoppningsvis ska en länk till din ebok komma upp. Men av någon anledning finns du inte med.

Man har berövat dig länken, eller så har du av någon anledning blivit bestraffad av sökmotorerna för ”webbspamming” som du inte har en aning om vad det är för något.

Det vore kanske bra att veta vad det är för något, eller hur?

Det och mycket annat får du lära dig ur den här eboken!

Sedan är det upp till dig att avgöra om du vill köpa den, just för att den ger svaret på frågor som du gått och grunnat på, eller om du har läst det här säljbrevet i alla fall, just för att du inte har haft annat att göra!

Klicka på den här länken för att köpa den

Den kostar för resten 300 spänn!

Anledningen till det priset tänker jag inte dryfta här, men det är just en del av vad som dryftas i eboken.

Jag tänkte säga något fyndigt om varför du ska köpa den här eboken, men så kom jag på att det är fullständigt onödigt. Antingen vill du ge ut en ebok eller så vill du det inte!

Med vänlig hälsning

 

PR-PUBLISHING
pr-publishing@hotmail.com