Du vill bli din egen företagare. Fint, då har du funnit eboken som leder dig hela vägen fram. Den tar dig bokstavligen i handen och guidar dig igenom allt du behöver veta för att starta upp en lönande verksamhet!

 

· Du får inte mindre än fyra stycken affärsidéer

· Det krävs ingen utbildning

· Du behöver ingen kontorslokal

· Du investerar ingenting

På grund av att tusentals människor i vårt land vill veta hur de kan jobba hemma och tjäna tillräckligt med pengar för att klara hushållsbudgeten så finns det ett speciellt behov av den här eboken.

 

Så här gör du för att bli din egen!

Under det senaste decenniet har hemmabaserade affärstillfällen med goda förtjänstmöjligheter som passar den enskildes förmågor, intressen, möjligheter och påhittighet, blivit så gott som gränslös.

Syftet med den här eboken är att visa att det är lätt att ordna in sig i leden av framgångstänkande människor genom att välja ett arbeta hemma -program som passar dina intressen och behov.

Företagshistorien har visat, om och om igen, att belöningen och fördelarna med att arbeta hemma kan gå långt bortom de vildaste drömmar. Det är fullt möjligt att hålla ett eget företag i sitt garage, bakgård, källarutrymme eller ett rum i lägenheten och utveckla ett jätteföretag.

Vad du behöver är bara lite vägledning i småföretagsamhet och så är du igång!

Därför kan PR-publishing stolt presentera:

eboken

Bli Din Egen Företagare

Min vän,

Om du någonsin velat sparka chefen farväl och istället stå på dina egna fötter, men ändå inte riktigt vetat varifrån du skulle börja, så har du ingenting att skylla på nu, för här har du, rakt framför dig, en guide som kan ge dig den frihet du alltid drömt om!

Du får lära dig allt du behöver veta för att starta upp en alldeles egen affärsverksamhet, och det för bara bråkdelen av vad det skulle kosta att anlita en professionell konsult att hjälpa dig, som du ändå får samma svar från, som du kan läsa i den här eboken!

Vem vet, du kanske till och med kan lägga den här eboken till grund för att bli din egen småföretagarkonsult och hjälpa andra att komma igång med sitt nyföretagande!

Den här fantastiska eboken innehåller inte mindre än fyra framgångsrika affärsidéer.

Förutom att kanske också lägga den här eboken till grund för kommande konsultverksamhet så innehåller den också detta:

• Seminarier om positivt tänkande

• Tjäna pengar på förmedlingsservice

• Lånekonsult

• Städbolag

Observera att alla de här affärsidéerna också innehåller utarbetade marknadsföringsstrategier, för var och en av de olika affärsidéerna.

Dessutom;

Du får en utmärkt hemföretagsguide som leder dig igenom alla de passager och funderingar du kan ha inför uppgiften att bli din egen företagare.

Den visar dig hur du blir målorienterad. Något som är nog så viktigt för att få framgång som egen företagare.

Den går igenom de funderingar du kan ha, för att hjälpa dig att fatta väl genomtänkta beslut.

Den motiverar dig inför din förestående uppgift att bli din egen.

Den hjälper dig att välja vilken produkt eller service som kan passa just dig.

Den rådgör med dig om marknadsföring.

Den går igenom finansiering med dig.

Det är därför det stycket i eboken ”Bli Din Egen Företagare” kallas för just, HEMFÖRETAGSGUIDEN!

Hur du anpassar dig till att kunna starta och driva ett hembaserat företag

Många nystartade hemföretagare upplever att deras tid inte räcker till. Att det helt enkelt inte finns tillräckligt av timmar på dygnet för att hinna med allting.

Det kan så vara, men ofta har man inte så stor koll på vad man gör på fritiden, som man tidigare kunnat slösa med hur mycket som helst. Nu har man plötsligt ett nytt ansvar, och så visar det sig att tiden har blivit för knapp!

Här får du expertråd om hur du ska effektivisera din tid så att du gott och väl hinner med allt du behöver hinna med. Du kommer att upptäcka att det inte alls behöver finnas fler timmar på dygnet än de du redan har.

Samtidigt måste du veta att de timmar du lägger ner, är en investering i din framtid. Observera det!

Här får du hjälp med:

• Planering av din tid

• Lagra upp fritiden

• Posthantering

• Avkoppling

• Kontorsarbete

Du får även lära dig enkel bokföring!

En av de viktigaste, men minst förstådda eller uppskattade delen av varje affärsrörelse är att ha ett bokföringssystem. Och, för att många människor inte förstår anledningen med att ha ett bokföringssystem är många rädda för tanken att jobba med att sätta upp ett sådant system och trälandet med denna rutin.

Det är verkligen inget komplicerat med bokföring - det är lika enkelt som att skriva dagbok eller att handskas med ditt eget personkonto eller lönekonto. Det handlar helt enkelt om att dokumentera det du satt in på boken, de inkomster som blir, såväl som dina utgifter.

Här får du lära dig:

• Ett mycket enkelt bokföringssystem

• Du får ett litet exempel som du kan följa

• Du får veta hur verifiering kan göras enkelt

• Hur du gör en fullt godkänd dokumentation att visa upp för skattemyndigheten

• Moms och annat

Hur du gör billig, för att inte säga gratis reklam

Här får du ett antal värdefulla tips om hur du på ett enkelt och genialiskt sätt marknadsför ditt nystartade företag, utan att det behöver kosta ett enda öre!

Du får dessutom ett antal tips om hur du håller reklamkostnaderna nere. Kom ihåg att utan marknadsföring så vet ju inte folk om att du finns, så du MÅSTE faktiskt göra en hel del reklam för ditt företag.

Här får du kunskap om:

• Hur du får tidningsreklam

• Hur du får radio och TV -reklam

• Hur du får reklam bland köpmän

• Hur du gratis blir känd i staden

Affärsidéer

Affärsidén är företagets hjärta och lungor. Genom affärsidén så kan företaget andas in friskt företagande och andas ut de produkter och tjänster som företaget genererar. Företagets hjärta ger rytm åt omsättningen, så att pengar frodas i företaget.

Utan affärsidé kommer företaget att förtvina och slutligen gå under.

Denna ebok innehåller inte mindre än fyra stycken bevisat framgångsrika affärsidéer, som du kan använda dig av!

Du väljer en av dessa framgångsidéer och använder den idén på ditt eget sätt, och du kommer inom kort att vara Din Egen Företagare Med Egen Framgångsrik Firma!

Du kan naturligtvis också välja att använda två av dessa idéer samtidigt, eller alla på en gång. Det är helt upp till dig själv vad du väljer, men till att börja med bör du försöka att koncentrera dig på en idé, och ta den idén som du känner passa dig bäst.

Kom ihåg att alla fyra affärsidéerna har genomtänkta marknadsföringsförslag, och det viktigaste av allt:

Dessa affärsidéer är anpassade till att börja i liten skala, med möjlighet att växa till mycket stora företag.

Du kan faktiskt börja vilken som helst av dessa verksamheter med några få hundralappar och ta det i den takt du själv väljer, för att när du har blivit varm i kläderna och mer van, börja utöka verksamheten gränslöst, till ett mångmiljonföretag. Det är på det sättet som många av världens rikaste företagare en gång började, och du kan också göra det!

Följande affärsidéer är utprovade och väl anpassade till en mycket liten budget och vem som helst kan klara av att börja med en sådan här verksamhet:

Seminarier om positivt tänkande

Ända sedan tidernas begynnelse har ambitiösa människor tänkt sig att det finns någon obeskrivlig hemlighet för framgångarna hos förmögna människor. Dessa människor har lagt ut, och fortsätter att lägga ut, miljoner kronor för att kultivera dessa hemligheter hos sig själva.

Särskilt sedan början av -70 talet har det blivit en allt större önskan hos allmänheten att gå kurser, terapigrupper och självförbättrarseminarier som kan göra dem kapabla att linjera sitt tänkande, såväl som handlingar, med dessa människor som redan uppnått framgång.

Marknadsmöjligheterna har bara skrapats på ytan lite grann, och kan ge en rejäl utdelning för den som är fyndig nog att agera.

Här lär du dig:

• Vart och hur du håller konferenser

• Vart du ska vända dig för att hitta talare

• Att hålla teman

• Försäljning i samband med seminarier

• Hur du marknadsför seminarierna

Du behöver inget kontor, för att göra det stort, med seminarier om positivt tänkande. Allmänheten kommer inte till dig, du tar dina program till dem. Seminarier om positivt tänkande, faller så gott som alla i smaken, från vanliga arbetare, till direktörer.

Du kan tjäna 600 - 800 tusen kronor om året för ett regelbundet motivationsseminarium på det här sättet som beskrivs i eboken ”Bli Din Egen Företagare”.

Du behöver inte själv tala på dessa seminarier, det räcker om det är du som står som arrangör.

Men då får du räkna med att ha en budget därefter! Den här affärsidén bygger på att du lär dig att tala inför andra genom att börja med små grupper i taget, antingen hemma hos någon eller på någon hyrd lokal som deltagarna redan har lagt upp pengar för. Läs mer om det i eboken ”Bli Din Egen Företagare”.

Slutligen, för att återupprepa fakta, att det är bokstavligen hundra tusentals människor över hela landet som både vill och kan betala dig för att hjälpa dem till att få ett bättre liv.

• Du kan börja med möten i ditt vardagsrum eller på restaurangen i närheten. Allt som behövs är ditt eget agerande för att få igång verksamheten och att du knuffar igång dig till det.

• Du tränar så småningom upp dig till att hålla stora seminarier för hundratals besökare, där du har gästföreläsare

• Du lär dig snart att tjäna dubbel inkomst genom att sälja böcker om positivt tänkande till seminariebesökarna, samtidigt som du tar inträde för själva seminariet

Denna affärsidé bygger upp ditt eget självförtroende samtidigt som den bygger upp din ekonomi!

Tjäna Pengar på förmedlingsservice

Det finns många olika förmedlingsbyråer du kan driva, antingen med en intressent eller flera.

Här är några företag du kan specialisera sig på: Rörmokerier, hårsalonger, bilverkstäder, daghem, fastighetsmäklare, resebyråer, advokater, tandläkare, musiker och discjockeys, tryckerier, restauranger och även fastighetsägare.

I grunden är det varje högkonkurrerande företag som skulle uppskatta en förmedlingsservice.

Här lär du dig:

• Hur du förmedlar tjänster till kunder

• Att lista de olika serviceföretagen som finns

• Hur du plockar fram de bästa företagen på din lista

• Hur du marknadsför din förmedlingsservice

Gör ett försök och du kan tjäna en ansenlig summa pengar i förmedlingsbranschen!

När en kund ringer din förmedling, ge dem den information du samlat in från företagen. Kunden kommer att uppskatta att inte behöva ringa tre dussin samtal för att få den informationen. Kundernas intygande blir en god hjälp för folk att bestämma sig för att anlita just det företag du har på din lista.

På det här sättet har du ett utmärkt konsultföretag. Folk kan ringa dig för allt möjligt och du fixar det.

Du förmedlar helt enkelt det jobb kunden vill ha utfört till rätt sorts serviceföretag och du tjänar pengar på det! Mer om det i eboken ”Bli Din Egen Företagare”.

I den här affärsidén ingår att du får veta:

Precis hur det går till att plocka ut de företag som du ska ha på din lista; du vill ju inte ha företag som inte håller måttet!

Ett intelligent och smart sätt att marknadsföra din konsultservice på; här kommer du lätt att kunna nå precis den målgrupp du söker.

Hur ditt företag får gott erkännande bland alla kunder och hur du fortsatt bygger renomè bland kunder om ditt konsultföretag!

Med hjälp av den här beprövade affärsidén så har du inom kort ett vinstgivande företag som kan växa sig mycket stort, utan att du behöver bekymra dig om att någonsin behöva anställa folk. Ett mycket bra enmansföretag!

Kom ihåg att den här eboken kostar 200 kronor… allt som allt!

Varje affärsidé i sig är värd vad hela den här eboken kostar, eftersom det är affärsidén som håller hela företaget uppe. Ingen affärsidé - inget företag, så enkelt är det!

Och för bara 200 kronor får du också det här:

Lånekonsult

Att bli lånekonsult är den lättaste och mest lönande affärsverksamhet som finns. Precis vem som helst kan bli lånekonsult med minsta tänkbara investering. Du kan starta den här verksamheten på deltid och tjäna en ordentlig provision, eller öppna eget kontor på heltid med absolut obegränsade inkomstmöjligheter.

Som exempel, genom att starta med så lite som en femhundring, har en del lånekonsulter tjänat 500 000 kr det första året i sin verksamhet! Detta är det ideala sättet för en man eller kvinna att få ett tillskott till sin ekonomi, eller byta yrke efter en tid.

Det finns knappast någon annan affärsverksamhet som kräver så lite som en femhundring i startkapital, och kan få dig till en sex siffrig inkomst så kvickt. Ingen av dem ger dig den makt, prestige eller status - som respektabel medborgare i kommunen - jämfört med lånekonsultens.

Här får du:

• Enkla och effektiva starta upp -tips

• ett typiskt formulär för arvodesavtal - bara att kopiera

• Manus för klassificerad annons

• Försäljningsmanus

• När kunden ringer till dig så gäller det att du är förberedd. Genom att du har ett väl genomarbetat manus framför dig så kommer du att göra gott intryck hos kunden och chansen till att göra affär med honom är mycket större med ett propert försäljningsmanus.

• När du sätter in tidningsannons är det viktigt att den blir rätt formulerad från början, annars kommer det bara att kosta dig en massa pengar i onödan, samt att du löper risken att verka oproffsig. Här får du typiska annonsmanus som alla finanskonsulter brukar använda.

När du gör upp det arvode kunden ska betala dig för dina tjänster, så vill det till att du har proffsiga blanketter, så att du gör intryck. Här får du ett typiskt formulär för arvodesavtal som du kan använda. Det är bara att kopiera av det och skriva ut, enklare och effektivare än så kan det inte bli!

Köp eboken Bli Din egen Företagare” för 200 kronor, satsa ytterligare 500 kronor på lånekonsultverksamheten och du har ditt hembaserade företag för sammanlagt 700 kronor, med möjlighet att expandera till att bli riktigt rik på mycket kort tid.

Vad väntar du på? Här har du världens chans att starta företag på företag med beprövade affärsidéer, för bara lite småpengar.

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

Men visst, du kan ju läsa igenom hela det här säljbrevet först, för att se vad som ytterligare finns att hämta ur denna fantastiska ebok för bara 200 spänn!

Så läs vidare så får du se ytterligare ett exempel på ett företag med kontoret på fickan, som kan komma att få din plånbok att må gott.

Utmärkt för dem som kanske är lite mer praktiskt lagda, men som inte desto mindre kan raka in stora vinster med tiden.

Städbolag

Hus och lägenhetsstädning ökar i popularitet. Det är en bransch på tillväxt som resultat av att alltfler äldre får allt sämre möjligheter till kommunal hemhjälp. Dessutom, ska vi komma ihåg, att det finns många presumtiva kunder som kan vilja ha städhjälp, som avlastning, eftersom de har ett arbete som tar mycket tid.

Det här är företagsamhet som brukar associeras med kvinnor, men också män har upptäckt att de kan organisera, starta och driva ett väldigt inkomstbringande hus -och lägenhetsstädande företag, likaväl som kvinnor.

Det är ett idealföretag för varje ambitiös personsom vill ha ett eget företag, speciellt för dem som måste börja med begränsat startkapital. Du kan faktiskt börja din verksamhet direkt i ditt grannskap och använda din egen städutrustning och gå med vinst från första dagen.

Många företagsamma personer gör redan den här sortens arbete i liten skala som en extra inkomstkälla. Det finns ett växande behov av den här verksamheten. Att organisera dina ansträngningar till en affärsverksamhet som producerar 250 000 - 500 000 kronor om året är fullt möjligt, och du kan komma igång för en femhundring eller så, och alltid använda vinsten för att expandera din verksamhet.

Här får du:

• Ett utarbetat annonsflygblad

• Tips på hur du effektivt tar hand om kunder

• Hur du får kunden att ”nappa” och ge dig städuppdraget

• Hur du gör kostnadsförslag

• Hur du presenterar dig själv på ett snyggt sätt

På det här sättet kan du fylla en orderstock och få den att växa så mycket att du kan börja tänka på att anställa folk efter en tid.

Så vad du ser här, är början till ett helt städimperium som kan växa fram, med bara din egen städutrustning hemma som startkapital. Smart marknadsföring, jävlar anamma, och dessa tips från eboken ”Bli din egen företagare” kan leda dig dit!

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

Denna utmärkta ebok, ”Bli Din Egen Företagare” ger dig tillräckliga kunskaper för att starta upp riktiga högvinstprojekt för bara en struntsumma! De flesta företag brukar ha en investeringskostnad på flera hundra tusentals kronor, så passa på och köp den här eboken och sätt igång för några få hundralappar. Det är ett gott råd!

Med vänlig hälsning

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

 

Om du aldrig fått chansen att starta eget för att det är för dyrt, så har du inget att skylla på längre. För bara en liten bråkdel av vad det brukar kosta att starta lönsamma företag får du allt detta:

Seminarier om positivt tänkande - Här får du en möjlighet att tjäna 600 - 800 tusen kronor om året. Eboken ”Bli Din Egen Företagare” ger dig allt detta:

• Vart och hur du håller konferenser

• Vart du ska vända dig för att hitta talare

• Att hålla teman

• Försäljning i samband med seminarier

• Hur du marknadsför seminarierna

Tjäna pengar på förmedlingsservice - Du startar ditt eget lönsamma konsultföretag för endast några hundralappar, och kan komma att få ett jätteföretag genom att bara förmedla tjänster. Eboken ”Bli Din Egen Företagare” ger dig allt detta:

• Hur du förmedlar tjänster till kunder

• Att lista de olika serviceföretagen som finns

• Hur du plockar fram de bästa företagen på din lista

• Hur du marknadsför din förmedlingsservice

Lånekonsult - Du startar upp med en femhundring och kan öka din verksamhet inom ett år hela tusen gånger och tjäna 500 00 kronor. Eboken ”Bli Din Egen Företagare” ger dig allt detta:

• Enkla och effektiva starta upp -tips

• ett typiskt formulär för arvodesavtal - bara att kopiera

• Manus för klassificerad annons

• Försäljningsmanus

Städbolag - En mer glamorös verksamhet än det låter som. Det finns kunder över allt, och fler tycks det bli med tiden. Ditt företag har tillväxtpotential och du kan bli stor i städbranschen. Eboken ”Bli Din Egen Företagare” ger dig allt detta:

• Ett utarbetat annonsflygblad

• Tips på hur du effektivt tar hand om kunder

• Hur du får kunden att ”nappa” och ge dig städuppdraget

• Hur du gör kostnadsförslag

• Hur du presenterar dig själv på ett snyggt sätt

Försök att hitta en mer innehållsrik ebok för priset av 200 kronor någon annan stans, som utan att innehålla en massa onödig utfyllnadstext ger dig såå mycket, för såå lite pengar!

Här har du sista chansen, för det här brevet är slut nu!

Ja, jag vill ha eboken ”Bli Din Egen Företagare” för 200 kronor och den vill jag ha nu!