Äntligen!

 

Här har du det verktyg du behöver för att garantera framgång med vilket företag som helst!

Vad du än ska driva för verksamhet, antingen det är produktion, försäljning, service, eller bara en enkel loppmarknad så har du behov av att garantera dig om din framgång.

Om du funderar på att ta ett banklån på flera hundra tusen kronor och inte har en genomarbetad affärsplan, då är du en större gambler än vad som är nyttigt för dig. Ta ALDRIG DEN RISKEN!

Försäkra dig om att du har den vägkarta som är nödvändig när du ska ut på en riskfylld resa. Låt inte entusiasmen för ditt framtida företag leda till att dina stora vackra drömmar krossas och snöpligt släpas i gruset en plågsamt lång sträcka, tills de så småningom stannar av, drar sin sista suck och dör.

Där står du… Slagen i spillror… Med kronofogden efter dig… Och den enda ägodelen är… En vacker dröm som nu är… Död!

Slappna av!

Idag kan PR-publishing stolt presentera eboken:

Affärsplanen

Min vän,

Om du inte trodde att det var möjligt att kunna förutsäga sin framtid så har du fel! Den här eboken är ett finkalibrerat instrument som gör det möjligt för dig att förutsäga din framtid inom vilken verksamhet som helst.

Och det fina i kråksången är att den alltid förutsäger att du ska vinna och bli framgångsrik.

Det är nästan som Alladins underbara lampa. Gnid på den och en ande uppenbarar sig och uppfyller alla dina önskningar.

Men kom ihåg! Alladin måste i alla fall gnida och putsa på sin lampa innan anden uppenbarade sig. Och på samma sätt måste du göra med din ebok. Den ebok som behandlar din AFFÄRSPLAN!

Eboken ”Affärsplanen” är det verktyg som du ska använda dig av för att framgångsrikt kunna putsa fram en affärsplan som ger dig kosing, och ordentligt med kosing…

Hur kan detta vara möjligt?

Driver jag med dig, och försöker få dig att köpa något som låter som en trollformel?

Nej, detta är ingen trollformel. Det är sunt förnuft bara. Men de flesta entreprenörer följer inte det sunda förnuftet till att börja med. De går på känsla. Och det kan bli förödande. Man trillar i fallgropar, kravlar sig upp, nersmutsad och sargad, raglar några steg och ooops…, en ny fallgrop.

Detta är verkligheten för många nyföretagare. De har inte råd att anlita en dyr expert att organisera upp en plan åt dem, så därför hänvisas de oftast till rena känslan.

Hade de bara känt till hur man gör en framgångsrik affärsplan så hade de aldrig behövt stappla omkring, falla ner i gropar, lufsa runt och leta efter en framkomlig väg. De hade kunnat spatsera, rakt och stolt, med kompassriktningen ställd, och nå målet med all den pondus som anstår en framgångsrik företagare!

Hur gör man? -frågar du andfått. Hur kan även jag kunna spatsera fram, stolt som en tupp, i förvissningen om att jag kommer fram till det liv jag hela tiden velat leva?

Med hjälp av eboken ”Affärsplanen” lär du dig att:

• Förbereda en plan för affärsframgångar

• Skriva planen så att den blir absolut vattentät

• Hur du skaffar fram obegränsat med finanser

• Hur din kreditvärdighet bara växer under processen

Tror du mig inte?

Låter det kanske för bra för att vara sant?

Ingen kan väl ha en Alladins Lampa, och det i form av en ynka ebok! Putsa och gnid på affärsplanen och Poof…! Du är rik. Dravel!

Okej, ta en stund och läs igenom det här säljbrevet så förstår du kanske bättre vad jag ville säga med den här aforismen om Alladins Lampa.

Vad du ska gnida in, är de kunskaper du behöver för att bli framgångsrik! – Det här är inget hokus pokus magnetarmband du ska bära så att lyckans fé kommer till dig med guld och ädla stenar - det är ren kunskap du får!

Framgång i affärer kommer som ett resultat av planering. Du måste ha en detaljerad nerskriven plan som visar vad det slutliga målet är, anledningen för målet, och varje milsten som måste passeras för att du ska nå ditt mål.

En affärsplan är en nerskriven definition av, och en operativ plan, för att uppnå ditt mål. Du behöver ett komplett affärsverktyg för att definiera din grundprodukt, rimlig inkomst och bearbetningsmetoder.

DU MÅSTE HA EN AFFÄRSPLAN för att attrahera investerare, erhålla finansiering och inge förtroende till dina kreditgivare, speciellt i tider av dåligt kassaflöde - på det sättet att mängden pengar som du har tillgängligt möter de utgifter du får.

• Du kommer att lära dig det viktigaste syftet med din affärsplan

• Du kommer att kunna skilja på affärsplan och finansieringsprospekt

• Du lär dig att strukturera din affärsplan för framgång

• Du kommer att kunna se svagheter och stärka upp dem innan de utvecklas till stora problem.

Nu är det inte så att eboken ”Affärsplanen” har en färdig plan åt dig som du bara behöver kopiera. Sådant är fusk, och fusk leder ingen vart.

Istället är eboken ”Affärsplanen” ett värdefullt verktyg, med vars hjälp du själv kan skriva din framgångs sannsaga.

För att det är din idé och ditt företag så är det väldigt viktigt att DU gör planeringen. Det är DIN affärsplan, så DU utvecklar den och skriver ner allt på papper precis på det sätt som DU vill att det ska stå.

Ta gärna råd från andra; prata med, lyssna till, och observera hur andra driver liknande företag; ta hjälp av råden från din revisor och advokat - men till syvende och sist, glöm aldrig bort att DET MÅSTE VARA DIN AFFÄRSPLAN!

Alltså är det klart! Du konstruerar en framgångsrik affärsplan och växer med den, med HJÄLP av den här effektiva eboken!

Du lär dig sätta ihop en affärsplan som imponerar på alla finansiärer du kan hitta!

Här kommer du att lära dig göra en snygg layout som visar att det är en genomtänkt plan som du kan presentera för vem som helst som du vill imponera på.

Steg för steg visar den här fantastiska eboken hur du sätter ihop sida för sida på det sätt som finansproffsen brukar göra.

Du lär dig sätta rubriker

Du lär dig sätta underrubriker

Du lär dig hur huvudinnehållet ska se ut

Du får också visa råd om hur du ska komma på allting du ska skriva ner i din plan. Dessutom lär du dig hur proffsigt det blir med att lägga till sådant som ”syftesförklaring” och att beskriva de köpare du vill nå. Från eboken ”Affärsplanen" lär du dig att:

• Definiera din marknad

• Dina konkurrenter

• Hur du effektivt leder ditt företag

• Och mycket, mycket mer

Att vara effektiv i företagsledningen är det som bär upp hela ditt företag, och här lär du dig vad du behöver göra för att bli så effektiv som det någonsin är möjligt.

Individuell orubblighet, moget omdöme under stress och innovativ problemlösning har vunnit över fler människor än all fullvärdig kreditvärdighet och astronomiska försäljningssiffror tillsammans.

Folk som blir inblandade i en ny verksamhet vill veta att personen i ledningen - han som driver företaget, vet vad han håller på med, att han inte förlorar lugnet när problem dyker upp, och har vad som behövs för att tjäna pengar åt dem alla!

Ditt företag behöver finansieras, och den här värdefulla eboken hjälper dig med det. Här lär du dig att lägga upp en finansiell treårsplan.

Ditt företag behöver ha en exakt karta över det affärsområde det rör sig på. Såvida du inte redan är rik så behöver du använda den här eboken för att lista möjligheterna och alternativen.

Ditt företag behöver riskkapital, och här kommer du att kunna öka din kreditvärdighet på ett minst sagt häpnadsväckande sätt.

På det här sättet kommer du att få en plan som är oövervinnerlig!

Och det för endast 185 kronor!

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

  Men vänta, det är ju inte klart ännu!

Till den här fantastiska eboken kommer inte mindre än tre stycken bilagor som garanterat vässar till dig:

Bilaga 1; Hur du skaffar över en miljon kr på 24 timmar

Här handlar det inte om att du ska råna någon bank eller begå andra olagligheter. Du kommer att få lära dig finanshemligheter som är helt lagliga, och hjälper dig att finansiera din verksamhet.

Bilaga 2; Bli av med skulder utan att göra konkurs

Gissa om det är värdefullt att veta. Om du av någon anledning skulle hamna på obestånd så får du här en vägledning om hur du ska kunna klara dig utan alltför mycket svett skinn!

Bilaga 3; Hur du klarar skattegranskning

Ytterligare en bilaga som gör den här eboken till ditt guldkorn i tillvaron. Här får du värdefulla tips som gör att du håller dig på rätt sida om lagens råmärken, utan att för den skull avslöja för mycket om ditt företags innersta planer.

Är inte detta värdefullt för dig att veta?

 

Ju förr du bestämmer dig, desto förr är du igång!

Ju förr du köper den här eboken, desto snabbare resultat för dig själv.

Tänk bara, 185 kronor för kunskaper om hur man får framgång. Det är billigt!

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

  Med den här eboken behöver du inte hoppas på framgång. Du får framgång med de direktiv som finns i den om hur du ska jobba. Och när du vet hur, så är det bara att sätta igång.

Med vänlig hälsning

 

P.S.

Om du funderar på att ta ett banklån på flera hundra tusen kronor och inte har en genomarbetad affärsplan, då är du en större gambler än vad som är nyttigt för dig. Ta ALDRIG DEN RISKEN!

Det är nästan som Alladins underbara lampa. Gnid på den och en ande uppenbarar sig och uppfyller alla dina önskningar.

Med hjälp av eboken ”Affärsplanen” lär du dig att:

• Förbereda en plan för affärsframgångar

• Skriva planen så att den blir absolut vattentät

• Hur du skaffar fram obegränsat med finanser

• Hur din kreditvärdighet bara växer under processen

Kan du tänka dig in i hur det är att ha dessa kunskaper?

Om du kan, här är länken igen:

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

  P.P.S.

• Du kommer att lära dig det viktigaste syftet med din affärsplan

• Du kommer att kunna skilja på affärsplan och finansieringsprospekt

• Du lär dig att strukturera din affärsplan för framgång

• Du kommer att kunna se svagheter och stärka upp dem innan de utvecklas till stora problem.

Nu är det inte så att eboken ”Affärsplanen” har en färdig plan åt dig som du bara behöver kopiera. Sådant är fusk, och fusk leder ingen vart.

Istället är eboken ”Affärsplanen” ett värdefullt verktyg, med vars hjälp du själv kan skriva din framgångs sannsaga.

Här kommer din sista chans!

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!

  Ja, jag vill absolut ha den här eboken och klickar på länken för att komma över den för bara 185 kronor!

 


Hos PR-publishing hittar du eböcker om motivation , och om du intresserar dig för att starta eget, så har du ett antal böcker om det ämnet också, liksom i marknadsföring, så du tjänar på att gå över dit och titta.

PR-PUBLISHING
pr-publishing@hotmail.com

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR