PR-PUBLISHING PRESENTERAR

 

 

En Ebok Från PR-PUBLISHING

 

 

Eboken SEXOBJEKT ...

Sexualfobin är något reaktionärt och gammalmodigt som kvinno- sakskvinnor bekämpade i början av 1900- talet. Idag har vi fått tillbaka de gamla dogmerna och religiösa vanföreställningarna igen.

Vi befinner oss i en kulturrevolution idag, där den radikala feminismen har upphöjts till en statsreligion.

Demokratins syfte är ju att säkerställa olika gruppers rättigheter i samhället och skapa jämställdhet, så vad ska vi ha feminismen till?

Hej, jag heter Percy Rosengren och har skrivit den här eboken i syfte att väcka upp folk lite, och se att med förbud på olika punkter kommer man ingen vart.

Eboken sexobjekt spänner över vitt skilda områden, just för att ge en inblick i hur mycket som talar mot den moderna feminismen.

Du ska få ett litet utdrag ur de olika kapitlen i debattboken här, och dessa korta utdrag kommer att ge dig en mycket god inblick i vad könsdebatten har för rötter.

"Sexobjekt" spänner över vitt skilda områden av vår verklighet, just för att ge en helhetsbild av vad det hela handlar om.

Som du kommer att få se, är det här en viktig bok i samhällsdebatten, och nödvändig för varje medborgare att ha i sin "virtuella bokhylla".

KLICKA PÅ DEN HÄR LÄNKEN FÖR ATT KÖPA EBOKEN NU!

PR-PUBLISHING

- Sexobjekt -

I livets början på jorden - långt före dinosauriernas tid - fanns det inga hannar, det fanns bara honor. Dessa honor avlade av sig med hjälp av kloning. Ett modernt begrepp på en urgammal metod...

...Sexualiteten utvecklades ur mutationer på grund av virus som utvecklades för lika länge sedan. Virus angriper arvsanlagen och förstör den genetiska koden och mutationer uppstår. Detta innebar att många arter utrotades av virus, medan andra arter uppstod på grund av virus. Men virus försvagar populationen och hotar alltjämt med utrotning genom att försvaga immunförsvaret.

Vissa mutanter blev en slags honor som kunde spruta in sina gener i andra honor och det gav till resultat att det uppstod en population med större genuppsättning som virus hade svårare att angripa.

Vartefter utvecklingen fortskred så blev dessa arter fler och starkare medan de arter som fortfarande förökade sig med kloning blev färre.

De arter som blev starkast var de arter som fullständigt hade konkurrerat ut kloningsförökningen. Den sexuella förökningen förutsätter att hannarna ska vilja para sig med honor och att honorna ska vilja bli parade.

Sexualdriften utvecklades på samma sätt. De individer som hade den starkaste sexualdriften fick av naturliga skäl större avkomma och på grund av att förökningen skedde på sexuellt sätt så blev avkomman också virushärdig.

Att vi har gener ända från urtiden bevisas av hur ett människofoster utvecklas...

KLICKA PÅ DEN HÄR LÄNKEN FÖR ATT KÖPA EBOKEN NU!

Observera att detta bara är korta citat ur boken. Ytterligare information hittar du här.

Nästa kapitel fortsätter såhär: Läs vidare.

PR-PUBLISHING

- Vackra kvinnor -

...Allt man tycker om är vackert!

De som älskar trädgård tycker att blommor och rabatter är vackra och de som älskar hästar tycker att de är vackra. Katter är vackra för kattälskaren och naturälskaren njuter av den skönhet naturen bjuder.

Det man tycker är vackert vill man ha mycket av. Till exempel, ros- älskaren vill ha en trädgård full av rosor. Han kan aldrig få nog. Ju fler rosor desto bättre.

Det vackra och söta vill man kyssa! Barn som har en kattunge eller hundvalp vill gärna pussa den. Småflickor kan till och med pussa sin docka och mamma pussar sitt barn och barnet pussar sin mamma.

Det är naturligt att vilja kyssa det man tycker om. Kysser man kattungen så bevisar det att man tycker om den och kysser mamma sitt lilla barn så visar hon kärlek till barnet.

Man ser skönhet i det man kysser. Flickan kysser hundvalpen och tycker att den är söt. Mamma kysser barnet och tycker att det är sött och så vidare.

Men om en man kysser en kvinna då. Betyder det att han vill jävlas med henne och visa henne förakt?..!

KLICKA PÅ DEN HÄR LÄNKEN FÖR ATT KÖPA EBOKEN NU!

PR-PUBLISHING

- Bibeln -

...Sexualfobi och kvinnoförakt går hand i hand!

Det enda som tryggar den religiöse fanatikerns gudfruktighet är ett vidmakthållande av kvinnoförakt, för så fort han tillåter sig snegla på en vacker kvinna så väcks hans sexualdrift och kärlekslängtan och leder hans uppmärksamhet från Gud mot kvinnokönet och då minskar också Guds betydelse.

Om Guds ära ska dyrkas över allt annat så förutsätter det att man bortser totalt från kvinnlig dragningskraft, och eftersom vi har en sexualdrift som driver och pockar på hela tiden så måste man ståndsätta sig på samma sätt som en person som till exempel försöker sluta röka.

Den som ska sluta röka måste lära sig att avsky rök och tycka att det är vidrigt på alla sätt. Han kommer att påpeka för alla hur olämpligt det är att röka och han kommer att fanatiskt bekämpa rökningen och kräva rökfria lokaler överallt. Under flera års tid kommer rökbegäret att göra sig påmint ända till det slutligen dör ut.

Men den religiöse fanatikern får dras med sin sexualdrift livet ut.

På grund av sexualdriften är det lätt för en man att förguda kvinnokönet, och på något sätt tycks det som att de bibeltrogna minskar sin uppmärksamhet på det viktigaste i livet, sin gudsdyrkan, om de samtidigt tillåter sig att attraheras av kvinnlig fägring...

KLICKA PÅ DEN HÄR LÄNKEN FÖR ATT KÖPA EBOKEN NU!

PR-PUBLISHING

- Feminism -

...Andra kvinnor som brinner av rättvisepatos, kan komma att aningslöst infångas av feminismen i brist på annan information. Det är inte lätt att sortera information om den kommer ensidigt och tyvärr gör den det i Sverige när det gäller dessa frågor. Sexualfobiska manshatare får göra sig breda i debatten.

Sen finns det en liten grupp neurotiska kvinnor. De med infantil penisavund.

Infantil betyder barnslig och omogen och kan spåras till småbarns- åldern hos neurotikern. Den infantila penisavunden brukar uppkomma i flickans 2 års ålder och gå över vid fyra års ålder för att sedan inte uppträda mer. Men hos vissa flickor blir det ett fixerat trauma och uppträder även i vuxen ålder.

Den vuxna kvinnan med infantil penisavund tänker naturligtvis inte som ett småbarn. Hon tänker som en vuxen kvinna i alla frågor utom när hon tänker på manligt och kvinnligt. Då gör sig hennes känslomässiga fixering gällande.

Hon skäms innerst inne för att vara kvinna. Den känslomässiga fixeringen får henne att känna sig mindervärdig. Hon avundas mannen för att han är stor och stark. Samtidigt hatar hon honom.

Hon gör honom skyldig för sitt mindervärdeskomplex. För dessa mindervärdeskänslor hon har är så destruktiva så hon kan bara inte leva med sig själv om hon erkänner sig ha dem.

Denna kvinna blir en av de mest rabiata feministerna. Hon går till storms emot männen och skyller dem för än det ena och än det andra som hon själv innerst inne i sitt undermedvetna anklagar kvinnligheten för...

KLICKA PÅ DEN HÄR LÄNKEN FÖR ATT KÖPA EBOKEN NU!

PR-PUBLISHING

- Asatron -

...Här har vi manligt och kvinnligt i fullständig symbios.Frej befruktar Freja hela tiden och Freja visar sig vara fruktsammare än någon levande kvinna kan vara.

Ett folk som levde så nära naturen, såg också naturen som något som hela tiden befruktas och skapar nytt liv, precis som en kvinna blir befruktad av en man.

Det är naturligt för alla naturreligioner att göra sexuella anknytningar. Det är alltså inte bara Asatron som har kvinnligt och manligt i sin religion.Men Frej och Freja var ett par som det gick bra för vanligt folk att identifiera sig med. Den ene var lika god som den andre.

Gudar är ju symboler och symboliken på stenåldern och senare tiden vikingarna, var det samhälle de levde i.

Kvinnligt och manligt hos Asatron är rentav vackert.

Freja Symboliserade Jorden. Jorden och den mark som var så liv- givande. Freja var moder Jord.

Frej var den manliga motsvarigheten och symboliserade himlen. Frej och Freja var himmel och Jord.

Nu visste man ju inget om astronomi vid den tiden så man antog att Jorden var platt och att himlen välvde sig över jorden och runt hela horisonten kunde man se hur Frej omfamnade Freja. Himlen når ju ända ner till jorden vid horisonten.

Därför skildras också Frej och Freja som ett kärlekspar. De har till och med liknande namn...

KLICKA PÅ DEN HÄR LÄNKEN FÖR ATT KÖPA EBOKEN NU!

PR-PUBLISHING

- Villebråd -

...På randen till fullständig utrotning, strövade det omkring små grupper av individer, som inte hade någon annan partner än sin egen syster. Inaveln var ett faktum. Inavel ger sämre immunförsvar och virusattackerna ledde till ytterligare mutationer i livets historia, och den här gången på en art av apmänniska.

Då uppträdde det individer som lyckades göra existensproblemet till en nisch för första gången i den artens historia, och som kom att förändra artens levnadsvillkor, minst sagt radikalt.

De utvecklades till att bli den problemlösande arten!

Och sedan dess har människan utvecklats med stormkliv! Ur en liten grupp virussjuka inavlade individer på en stäpp i Afrika, utvecklades arten Homo Sapiens.

Den problemlösande arten!

Men livet var fortfarande hårt. Det fanns många naturliga fiender, i form av olika rovdjur, och människan var liten och svag i jämförelse. Många fick sätta livet till för rovdjurens angrepp, och därför var det viktigt att vara så fertil och potent som möjligt.

Man började lära sig att använda vapen till sitt försvar, och upptäckte att de allra enklaste vapen kunde vara väldigt så effektiva, om man gick samman...

KLICKA PÅ DEN HÄR LÄNKEN FÖR ATT KÖPA EBOKEN NU!

PR-PUBLISHING

- Porr -

...Männen ser hellre på kurviga kvinnor som heller inte förnekar sig som sexobjekt. För att travestera Asatron, kvinnor ska vara som Freja.

Vart hittar vi Freja då?

Den lilla sexbomben dansar på en strippklubb, och dit söker sig männen.

Freja är fyllig. Hon har fin och väl tilltagen byst som hon guppar med framför männen.Hon vänder sig om, böjer sig framåt och svankar med ryggen för att på det sättet fresta med sin stora bakdel emot publiken.

Freja särar på benen och smeker sig över skötet och varenda man vill älska med henne.

Det är den typ av kvinna mannen vill ha. Inte någon blek och tanig mannekäng som bara går omkring och ser uttråkad ut. Män vill inte ha sådana kvinnor. Inte ens bögarna vill ha dem, så det kroppsidealet är ingenting att sträva mot.

Men hur VET jag då att min uppfattning är representativ bland männen?

Det är bara att kolla all pornografi som säljs. Det finns omkring tio olika s.k. Herrtidningar bara i Sverige, och som kommer ut veckovis med en upplaga på ca 250 000 ex, och varje tidning har hundratals annonser om porrfilmer man kan köpa till ett pris på ungefär 250 kr...

KLICKA PÅ DEN HÄR LÄNKEN FÖR ATT KÖPA EBOKEN NU!

PR-PUBLISHING

- Missionärer -

...Allt förtal om erotik påminner om de kristna missionärerna, som uppsökte olika delar av världen för att påverka befolkningen där att konvertera över till Bibelns fantasivärld. Man förtalade den förhärskande religionen där, alldeles på samma sätt som porrmotståndarna idag förtalar erotiken.

I Sydamerika utrotade man ett helt folk i Guds namn, och refererade till Bibelns domarböcker, där man kunde finna beskrivningar på hur Gud ville att ett folk skulle utplånas. All ondska människor har hittat på mot varandra kan motiveras från olika böcker i Bibeln, som de kristna inbillar sig vara ett kärleksbudskap.

På samma sätt har man förtalat vikingarnas Asatro. Man har vävt ut historier om vikingarnas illdåd i olika länder utan att lägga fram några andra bevis än producerade vittnesmål från andra Kristna. Till exempel har man fått munkar och nunnor i olika kloster att skriva vittnesmål om vikingarnas härjningar.

Och det ska man tro på!

Asatron är en rättvisereligion. Slår man ihjäl andra så gör man sig ju förtjänt av att själv bli ihjälslagen. Man finner inget rättfärdigande i att plundra andra på det sätt som man kan finna i Bibeln.

Själva tanken på att det skulle kunna vara praktiskt möjligt för vikingarna att inta och härja byar, under en tid då resten av Europas länder redan befann sig på riddartiden, är fullständigt befängd...

KLICKA PÅ DEN HÄR LÄNKEN FÖR ATT KÖPA EBOKEN NU!

PR-PUBLISHING

- Kvinnors sexintresse -

...Normala levnadsglada och livsbejakande kvinnor är precis lika in- tresserade av sex som männen är. De tvingas dölja sina känslor på grund av feministernas häxjakt på dem.

Det är en häxjakt som på intet sätt är modern. När dagens feminister skryter över att de har dagens kvinnosyn, som tillhör det moderna Europa, så misstar de sig kapitalt.

Antingen de vill förneka könsskillnader, eller bejaka dem, så hamnar de i historiens bakvatten.

Om man har den inställningen att det inte finns några könsskillnader, och att kvinnligt och manligt är en illusion, så hamnar man i kulturrevolutionens Kina, där både män och kvinnor fick känna på vad det innebar, och som senare tack och lov förkastades av alla hundratals miljoner kineser.

Där fick inte kvinnor vara söta! De var ju män! I alla fall nästan. Om inte heller nästan så måste de ju i alla fall försöka. Flickor som var naturligt söta fick försöka att förfula sig så mycket det gick, annars hade de blivit grymt förföljda av feministerna.

Smink och papiljotter var förbjudna. Kvinnor skulle gå klädda på precis samma sätt som männen, i dessa tråkiga blå paltor. När man äntligen lättade på dessa rigida restriktioner och det blev tillåtet för kvinnor att använda smink, locka håret och bära kjol, så började genast Kinas unga kvinnor att göra det...

KLICKA PÅ DEN HÄR LÄNKEN FÖR ATT KÖPA EBOKEN NU!

PR-PUBLISHING

- Erotik -

...Erotik är upphetsande genom den ohöljda fräckhet den visar upp. Åtminstone upplever vi att den är fräck. Ja, helt enkelt att den både är fräck och oförskämd.

Där ligger hon, kvinnan. Med brett utfläkta ben och onanerar, mitt inför öppen ridå. Hon blir avfilmad medan hon utför sina skamliga gärningar. Maken till skamlöshet får man leta efter!

Vad vi har fått lära oss är helt enkelt att det är skamligt med sexualitet, och lika skamligt att njuta av den, vare sig man är ensam eller gör det i pornografiskt syfte.

Om det nu ska vara någon mening med erotik så bör den ju visa upp vad som annars aldrig blir sett. Vi behöver låta oss inspireras av andra människors lustar, och på det sättet lära oss att avdramatisera sexualiteten.

Vi behöver se att vi inte är ensamma med våra egna sexuella fantasier, och tro oss vara vansinniga för att vi har sexuella begär. Vårt allra innersta väsen blir bekräftat genom erotiken. Den del av personligheten som är så lätt att förneka och radera ut ur våra liv.

Vi behöver se Freja njuta av sin kropp som själva livet njuter av naturen. Vi behöver se Frej gripa efter Freja runt hela hennes horisont, och ta henne överallt där hon har sina erotiska zoner. Vi behöver se Frej ejakulera precis som vi längtar efter regn efter en torr och het sommar...

KLICKA PÅ DEN HÄR LÄNKEN FÖR ATT KÖPA EBOKEN NU!

PR-PUBLISHING

- Vänsterfeminism -

...Vänsterpartiet vädrade morgonluft i och med Gudrun Schyman, och hennes vänsterfeminism. Hennes överdrivna pladder om att svenska män var Talibaner, och att männen ska ta kollektivt ansvar på de övergrepp som sker mot kvinnor i Sverige, har lett till en allt högre urgröpning av allt vett och sans.

Talibanernas övergrepp på hela det afghanska folket i allmänhet, och kvinnorna i synnerhet, är så uppenbar för var och en, så det behöver jag inte ens kommentera. Men våldtäkter och hustrumisshandel är så upprörande och berör både kvinnor och män så djupt, att vi känner oss så fullständigt beklämda inför det. Det har debatterats och debatteras fortfarande i den andan, att det kan vara helt vanliga män som utför sådana gärningar, och detta vill jag å det starkaste tillbakavisa...

Jag ska citera ett debattinlägg som exempel från en debatt jag deltog i:

"...Du skriver att 22 500 fall av kvinnomisshandel anmäls varje år och 3000 våldtäkter begås varje år, och i det perspektivet är det fasansfullt. MEN ska varje man behöva ta det kollektiva ansvaret för detta? Procentuellt sett blir denna stora siffra ändå förvandlad till en minoritet av alla män. Hur många män finns det i Sverige som skulle kunna tänkas vara fysiskt kapabla att utföra dessa dåd?

Vi är 9 miljoner människor i det här landet. Om vi säger att hälften är av mankön, så får vi i alla fall räkna bort åldringar och barn. Låt oss säga att det finns omkring 2 och en kvarts miljon män 2 250 000 stycken. Vi kommer då fram till att en procent av männen har anmälts för kvinnomisshandel. Jag håller fortfarande med om att det är för djävligt att det förekommer. ...

Hur många procent av kvinnorna anmäls våldtagna då?

3 000 delat i 2 250 000 är lika med 0,0013333, dvs. 0,13 procent eller med andra ord 1,3 promille.

Det är fortfarande vidrigt att sådant här sker, men det kollektiva ansvaret kan ju inte tas av varje man. Det är fullständigt omöjligt för en enskild individ att ta ett ansvar som någon annan individ gör någonstans i Sverige. Vi har ju ett samhälle för detta! Med polis! Med domstol! Med statsapparat, som räknar ut hur mycket skatt det kostar medborgarna. Räcker inte det!

Närmare 99,9 procent av männen har aldrig, och kommer aldrig att våldföra sig på någon kvinna, eftersom de som gör det är dömda gärningsmän, som enligt statistik från samma källa som du åberopar, ligger stadigt på samma nivå. Tråkigt nog har dessa brottslingar inte minskat i antal, men de har heller aldrig ökat..."

KLICKA PÅ DEN HÄR LÄNKEN FÖR ATT KÖPA EBOKEN NU!

PR-PUBLISHING

- Prostitution -

...Prostituerade har inga som helst av de medborgerliga rättigheterna. De har inte rätt till pension. De har inte rätt till sjukvård om de inte betalar privatvård. De har ingen rätt till A- kassa, för prostitution räknas inte som ett yrke, och följaktligen får de inte vara med i facket heller.

Pengar från socialen kan de glömma, för de står ju inte till arbets- marknadens förfogande. Dessa kvinnor behandlas av samhället som om de vore grova förbrytare, när deras enda brott har varit att sälja samlag.

Att de därmed har förlorat alla rättigheter motiverar man med att de får skylla sig själva.

Skylla sig själva!

De har ju i regel hamnat i prostitution av en serie olyckliga omstän- digheter. Det är ingen dans på rosor att vara prostituerad. Och för de allra flesta av de här kvinnorna har hela deras liv, ända sedan barndomen, varit beströdd med den gråaste aska.

Det är kvinnor vars barndom är fyllda av de vedervärdigaste minnen. Som småbarn har de blivit försummade och därmed har de blivit utstötta, precis som den fula ankungen i H. C. Andersens saga, och aldrig kunnat finna sig tillrätta hos kamrater på grund av ett stigmatiserat trauma från tidig ålder.

Som vuxna kvinnor har de ju hamnat i händerna på samvetslösa gangsters, som utnyttjat och misshandlat dem, och kastat ut dem på gatan för att där göra tjänst. Och just dessa kvinnor av alla människor på jorden ska få skylla sig själva!...

KLICKA PÅ DEN HÄR LÄNKEN FÖR ATT KÖPA EBOKEN NU!


Missa inte din bonus!

Bonus

När du köper den här eboken får du en värdefull bonus som vida överstiger värdet på själva eboken du köpt:

• Regelbunden uppdatering - Om du inte utnyttjar garantin och begär pengarna tillbaka, kommer du att varannan vecka få uppdateringar på innehåll som vida överstiger kostnaden för den här eboken. Tänk efter hur mycket det blir på ett år, på två år, tre år o.s.v…

• Motivation - Vad du tänker och känner, bestämmer dina handlingar. Med den regelbundna motivation du får så kommer du att bli mer framgångsrik än du varit hittills.

• Affärsidéer - Din framgång är helt beroende av om du har några idéer om vad du kan tjäna pengar på. Du får uppdateringar på allehanda affärsidéer och extraknäck vartefter tiden går.

• Marknadsföring - Hur du marknadsför dig är slutligen avgörande för hur du når ut till dem som ska köpa dina tjänster eller produkter i framtiden.

Är inte detta en storslagen bonus, så säg?

Du kommer så småningom att ha samlat på dig innehåll till ett helt folkuniversitet. Ditt bibliotek av artiklar bara växer och växer under årens lopp, och det i sin tur påverkar naturligtvis dig till att växa i takt med ditt eget bibliotek som du sparar ner på din hårddisk.

Så här gör du när du får e-post från PR-publishing:

Kopiera av artiklarna som finns på de webbsidor du får adressen till, och spara dem i Worddokument i en mapp du kan kalla för ”Innehåll”. Där skapar du undermappar med namnen, motivation, affärsidéer, och marknadsföring.

Låt sedan biblioteket växa!

(Värdet är oskattbart!)

 

Missa inte den bonusen!

Klicka på den här länken för att köpa eboken NU!


Om du mot förmodan inte är övertygad om att du ska ha boken, kan du gå över till PR-publishing , där du kan läsa mer om Sexobjekt och andra böcker på den webbplatsen.

Där har du eböcker om motivation , och om du intresserar dig för att starta eget, så har du ett antal böcker om det ämnet också, liksom i marknadsföring, så du tjänar på att gå över dit och titta.

Med Vänlig Hälsning

 

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR