Artikel om Barn

 

hur man hjälper ett blygt barn

Ett blygt barn behöver inte nödvändigtvis behandlas med silkeshandskar.

Artikel om Barn-bild1 Det finns en del punkter om blyghet hos barn som kommer att hjälpa dig att bättre förstå det bästa sättet att handskas med ditt barn.

För det första; Är du säker på att ditt barn verkligen är blygt? En del barn vill gärna förstora en situation innan de gör något. Försiktighet bör inte misstolkas som blyghet.

Artikel om Barn-bild2 Kalla inte ditt barn ”blyg”. Studier har visat att barn växer in i den etikett de fått och utvecklar det beteendet.

Föräldratryck på ett blygt barn kan orsaka ångest och osäkerhet, som leder till ett värre problem än blyghet. Pressa inte barnet att förmå utöver än sin egen gräns.

Artikel om Barn-bild3 Jämför aldrig ditt barn med andra barn på ett negativt sätt. Och tillåt aldrig någon annan att skada ditt barn på det sättet.

Ta ditt barns idéer på allvar. Genom att förminska vikten av ditt barns bekymmer så förminskar du barnet.

Artikel om Barn-bild4 Uppmuntra ditt blyga barn att intressera sig för aktiviteter tillsammans med andra. Tillåt inte alltför många ensamma aktiviteter, som att titta på TV.

Pressa aldrig ditt blyga barn att göra sådant som han eller hon absolut inte vill göra. Kom hellre med förslag, men inse att ditt barn kanske inte är redo. Var tålmodig.

Artikel om Barn-bild5 Du behöver inte behandla ditt barn med silkeshandskar, men var medveten om hur han/hon känner och visa att du förstår.

Hur man över huvud taget handskas med folk av alla kategorier, påverkar dem, vinner dem över till dig och får vänner, är en ebok som tar upp pedagogiken människor emellan.

Artikel om Barn-bild6 En mycket värdefull ebok som ger erfarenheter att både förstå blyga barn och vuxna. Den handlar om vuxenvärlden, men man kommer osökt att tänka på hur barn bör bli behandlade i samma mån.

Du lär dig hur man utövar mer inflytande bland folk och är ovärderlig för alla egenföretagare till exempel, för att förstå och handskas med anställda, att kompromissa rätt och att veta vad folk behöver.

Artikel om Barn-bild7 Den ger kunskaper som man kan relatera till i sina kundkontakter genom sitt effektiva sätt att visa hur man handskas med folk i försvarsställning. Det gäller att snyggt kunna övertala dem att dina produkter är någonting nyttigt och bra.

Och att därför kunna vända prospektets misstänksamhet till ett lugnt förtroende för dig och dina produkter, är en alltför viktig kunskap att ignorera.

Artikel om Barn-bild8 ATT VINNA FOLK visar hur du får vänner kort och gott. Och dessa vänner är dina kunder, medarbetare och tänkbara prospekt för din verksamhet.

Klicka på nedanstående länk!

 

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR

Fler artiklar...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om Barn.