Artikel om pengar på skräp

Hur du tjänar pengar på andras skräp

Artikel om pengar på skräp-bild1 Västvärlden är ett köp och släng- samhälle. Alla känner vi till det. Alla har vi en massa skräp som vi inte behöver, och så gott som alla har vi en massa saker uppstaplade i uthus, garage, källarutrymmen, garderober, och även helt öppet på tomten någonstans.

Många människor försöker ignorera problemet tills de inte längre kan komma in i garaget, eller när det blir omöjligt att klämma in en enda pryl till på vinden.

Artikel om pengar på skräp-bild2 De har helt enkelt för mycket skräp och de behöver bli av med det. Ofta kommer de att betala någon för att göra just det. Det betyder en möjlighet för dig. Du kan försörja dig på att hjälpa folk med att bli av med sitt skräp.

Till att börja med behöver du en stark rygg och något att köra bort sakerna med, som en pickup eller en liten släpkärra att dra efter bilen. Det räcker.

Artikel om pengar på skräp-bild3 Om du inte har en pickup, överväg då att köpa en begagnad billigt. Du kan lätt hitta en för 7 - 8 tusen kr. Och även billigare alternativ är en liten släpkärra till bilen. Släpkärror säljs begagnade för omkring tusenlappen.

HUR DU SÄTTER IGÅNG:

Artikel om pengar på skräp-bild4 Det här är i huvudsak en väldigt lokal verksamhet. Sätt ut en annons i lokaltidningen som talar om att du kan befria folk från deras oönskade gamla saker eller att du städar ur garage, källare och vindar för en avgift.

Du kan också trycka upp flygblad och lägga i brevlådor, eller sätta på bilarnas vindrutor. Det står massor av bilar parkerade utanför köpcentren.

VAD DU BEHÖVER KÄNNA TILL:

Artikel om pengar på skräp-bild5 Du behöver känna till en plats där du kan dumpa skräpet. Kommunens sopstation tar emot skräp för en viss avgift, men det finns sopstationer i kommunens regi på många håll där man inte tar någon avgift alls.

Men kommer du med mycket skräp så kanske det blir en annan sak. Men i så fall tjänar du i alla fall så mycket på folks skräp så du kan lätt betala den avgiften. Det är något som du ändå tar ut på kunden.

Artikel om pengar på skräp-bild6 Skräpet måste sorteras i olika konteiners, men det lär du dig snart hur det går till.

Du bör kunna tjäna omkring 70 kr i timmen netto. Du kommer inte att kunna ta betalt per timme, emellertid, eftersom folk kommer att tjata på dig att du inte arbetar fort nog, och hur fort de tycker att du ska jobba.

Artikel om pengar på skräp-bild7 Istället ska du göra en uppskattning av hur lång tid det kommer att ta enligt din egen bedömning, att städa ur det garaget eller den vinden.

När du har gjort några stycken så har du en ganska god uppfattning om hur lång tid det kommer att ta. Sedan ger du ett anbud på ditt arbete.

Artikel om pengar på skräp-bild8 Om det kommer att ta dig en hel dag eller 8 timmar så säger du att du vill ha 600 - 800 kr för jobbet.

Kom också ihåg att en persons skräp kan vara någon annan persons dyrgrip. Du kan hitta en marknad för en del av prylarna många människor bara vill bli av med, så tänk på möjligheten att sälja till second hand- affärer, eller möjligheten av att starta upp en egen second hand- affär eller loppmarknad.

Artikel om pengar på skräp-bild9 Sådana affärer kan vara mer lukrativa än du anar. Det ligger mycket pengar i folks gamla skräp - och i att bli av med det.

Det behövs ingen speciell utbildning eller kunskap, och du kan börja med ett minimum av investering. Allt som återstår för dig nu är att sätta igång.

Men vänta…

Artikel om pengar på skräp-bild10 För att få en riktig förståelse av vilka pengar det ligger i den här verksamheten, och för att kunna överglänsa de andra som har loppmarknader och garageförsäljningar har jag en ebok som du helst bör läsa innan du sätter igång.

Den lär dig var man faktiskt kan hitta BRA prylar, och hur du kan göra din loppmarknad till en super- loppmarknad och hur du marknadsför den på det mest geniala sätt man kan komma på - hur man verkligen drar folk dit.

Klicka på nedanstående länk!

 

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR

Fler artiklar...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om pengar på skräp.