Tjäna på din dator-bild1


Tjäna på din dator

- Program för PPC-värdering -

 

För att försäkra sig om bästa resultaten så kan du använda dig av program för PPC-värdering. Det finns accepterade och godkända redskap för att hjälpa dig med budgivningen. De är kategoriserade i två olika typer:

Tjäna på din dator-bild2 • Webbaserade (tjänster genom månadsvis prenumeration)

Tjäna på din dator-bild3 • PC-baserade (köpta program)

Ett engelskspråkigt program som du kan tjäna pengar på just genom att bara ha en dator och låta den gå dag som natt är The PPC appraisal program.

Det programmet är mycket enkelt att ladda ner, helt gratis, och det fungerar!

Det krävs ingen sponsring, ingen kostnad alls att bli med. När du väl har satt igång det, så det enda du behöver göra, är att lämna datorn påslagen och systemet kommer helt automatiskt att köra och du kan spåra dina inkomster sekundsnabbt.

Det här programmet är jämförbart med klick på sökmotorerna och få betalt med undantag för följande:

Tjäna på din dator-bild4 1. Den körs automatiskt, liknande autosurfning, så du behöver inte klicka på någon länk.

Tjäna på din dator-bild5 2. Det tillhandahåller inte bara en sökmotor, utan det är minst ett tjugotal igång samtidigt.

Om du i genomsnitt har din dator igång dygnet runt så kan du tjäna upp till femton US-dollar om dagen. I slutet av månaden när de har lagt till uppemot två hundra sökmotorer till så kan du tjäna upp till sextio dollar om dagen genom att inte göra någonting annat än vara online med din PC.

Dessutom kan du få ytterligare fem procent på dem du remitterar till programmet och deras tid online. (Dina referrals). Du kan skaffa referrals ända ner till fyra nivåer. Alltså kompisar och kompisars kompisar och så vidare. Så om du har fem kompisar som har fem kompisar så blir det 25 st, som i sin tur har fem kompisar = 125 som har fem kompisar = 625, och sedan fem procent på deras surfande.

Varje sökmotor bygger upp en oberoende total av din surfartid. Du måste nå sextio dollar innan var och en av sökmotorerna betalar.

Normalt sett när du har din dator online dygnet runt varje dag, utan någon referral, för att du ska kunna nå sextio dollar så skulle det mer eller mindre krävas närmare två månader om du kör med 24 sökmotorer. Men tänk över detta, sextio multiplicerat med tjugofyra blir ett tusen fyra hundra fyrtio. Det är hur mycket du kommer att tjäna på två månader utan att göra något.

Klicka här för mer information!

 

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR

Fler artiklar...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Tjäna på din dator.