Artikel om marknadsföring

- Den rätta synen på marknadsföringen -

 

Artikel om marknadsföring-bild1 Det finns en del skeva uppfattningar om marknadsföring. En del företagare tror att det bara är att sätta in en eller ett par annonser, skaffa någon press release eller två, och plötsligt så har man full fart.

Om det bara var så lätt!

Artikel om marknadsföring-bild2 Men det finns ingen genväg till en framgångsrik verksamhet, man behöver ha en solid marknadsplan.

Så VAD kan marknadsföringen göra för dig? Den kan öka din verksamhet, utan tvekan. Du behöver marknadsföring om du vill få företaget att växa.

Artikel om marknadsföring-bild3 Emellertid (och det är ett stort emellertid), marknadsföring kommer INTE att resultera i framgång över natten.

Marknadsföring handlar om sakta tillväxt, som bygger på senaste veckans framgångar och stryker ett sträck över förra månadens misslyckanden. (Eller vad du TROR är misslyckanden. Det är inte ovanligt att en kampanj som du tror har misslyckats, kanske har orsakat din nästa lyckade kampanj.)

Artikel om marknadsföring-bild4 Marknadsföring handlar om frekvens - om att din målgrupp ser ditt erbjudande om och om igen tills de slutligen är färdiga att köpa. Utan denna väldigt viktiga frekvens kommer din verksamhet att stagnera och slutligen dö.

Men det behöver inte betyda att du inte kommer att ha stor framgång med en kampanj, till och med en massiv, häpnadsväckande otrolig framgång.

Artikel om marknadsföring-bild5 Du kör en annons eller syns i en artikel och Bam! Det slutar med fler beställningar än du kan fylla. Medan det är en utmärkt vitamininjektion så kommer det förmodligen inte att hålla i sig med mindre än att du fortsätter att bygga på det.

Dina beställningar kommer så småningom att sina och du är tillbaka på ruta ett igen.

Artikel om marknadsföring-bild6 Marknadsföring handlar mycket om konsistens. Det behövs att man fortsätter att bygga på framgångarna. Dina kunder behöver få se dina meddelanden om och om igen. Sådant bygger tillit och trovärdighet. Plus, dina gamla kunder kommer också att svara på en sådan frekvens.

Det är inte bara så att de inte glömmer bort dig och går till dina konkurrenter, utan det skapar tillit till dig samtidigt.

Eböcker om marknadsföring

 

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR

Fler artiklar...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om marknadsföring.