Etablera kreditvärdighet på 30 dagar

För att arbeta med den här planen behöver du minst 3 000 kronor till att börja med.

Du bör låna dem från dina vänner om nödvändigt. Sedan går du till valfri bank och sätter in de 3 000 kronorna på ett tillfäl- ligt bankkonto.

Vänta några dagar så att kontot hinner registreras ordentligt och återvänd sedan till banken och be om ett lån på 3 000 kr. Du erbjuder sparkontot som säkerhet.

Eftersom banken redan håller dina 3 000 kr har du inga pro- blem med att få det lånet. Sedan går du till en annan bank och sätter in de pengarna, väntar några dagar och tar ett nytt lån på den banken.

Sedan repeterar du processen med en tredje bank med di- na lånade 3 000 kr. Vänta några dagar och gå till en fjärde bank, där du den här gången öppnar en CHECKKREDIT.

Vänta några dagar och betala av på vart och ett av de tre lånen.

En vecka senare gör du återigen avbetalningar på lånen och fortsätter att betala av varje vecka, tills du nästan är färdig med alla avbetalningar.

En kreditundersökning ger då vid handen att med tre aktiva banklån (vilket inte är lätt att få), en checkkredit, och en betalningshistoria för de tre banklånen, som du har betalat av på i förtid.

Därmed har du den högsta kreditvärdigheten på så lite som 30 dagar.

Härifrån kan du ansöka om lån, kreditkort och andra kredi- ter.

Det kan vara bra att ha kreditvärdighet när man ska starta företag, om du skulle ha någon affärsidé som du vill förverkli- ga.

Om du inte har någon affärsidé, så har jag några stycken mycket vinstgivande idéer som kan ge dig en skjuts framåt om någon av dem skulle passa dig.

Klicka på nedanstående länk så kommer du till min sida med eböcker om starta eget, som du kan kolla upp om du vill.

Observera att alla eböckerna har garanti och bonus!

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR

Fler artiklar...