Artikel om visitkort

Hur du slår konkurrensen utanför telefonkatalogen med magnetiska visitkort

 

Vad är det för speciellt med magneter som får folk att sätta dussintals av dem på kylskåp och dokumentskåp och låta dem sitta där i åratal? Många människor tycker om att ha kontaktinformation till hands för vanliga tjänster utan att behöva bläddra igenom en tjock telefonkatalog. Magneter är den perfekta lösningen för att synas i den här situationen. Det blir en vinnande relation mellan både dig och kunden.

Sätt de magnetiska visitkorten i arbete

text Alla småföretag kan dra fördel av den annonskraft de magnetiska visitkorten har. Till exempel:

Artikel om visitkort-bild1 • Skadedjursbekämpning

Artikel om visitkort-bild2 • Reparationer & Rörmokerier

Artikel om visitkort-bild3 • Fastighetsmäklare

Artikel om visitkort-bild4 • Matleveranser

Artikel om visitkort-bild5 • Försäkringsagenter

Artikel om visitkort-bild6 • Skönhetssalonger

Och dela ut dem på:

Artikel om visitkort-bild7 • Sammankomster

Artikel om visitkort-bild8 • Offentliga byggnader

Artikel om visitkort-bild9 • Mässor/Mässhallar

Artikel om visitkort-bild10 • När du utför service till en kund

Du kan sätta magnetiska visitkort på kylskåp, dokumentskåp, automater, apparater, bilar, klädskåp, och på vilken annan metallyta som helst.

När klienter sätter upp din magnet så har du omedelbart en fördel över alla andra konkurrenter. Allt klienterna nu behöver göra, är att ringa dig närhelst de behöver.

De kommer att uppskatta att de inte behöver lägga ner tid på att bläddra igenom de Gula Sidorna och försöka hitta något företag som kan fylla deras behov. De blir tillfredsställda och du får repeterade beställningar från dem.

Att göra magnetiserade visitkort

Nu, när du har upptäckt vad de positiva effekterna med magnetiska visitkort kan ha på ditt företag, hur kan man bäst skapa dem?

Artikel om visitkort-bild11 Alternativ 1: Köp små magneter och sätt fast dem på baksidan av dina visitkort

Du kan köpa magneter av varierande storlekar och former i vilken järnaffär som helst till en ganska låg kostnad. Ta en limpistol och limma magneterna i varje hörn på baksidan av kortet. Fördelen med det är att det är ett billigt sätt att göra magnetiserade visitkort. Nackdelen är att det är väldigt tidsödande att sätta fast magneterna och slutresultatet brukar inte se särskilt proffsigt ut. Kom ihåg att i den här formen av marknadsföring är synintrycket viktigt.

Artikel om visitkort-bild12 Alternativ 2: Köp magnetiserat visitkortspapper från pappershandeln/bokhandeln och tryck upp dem själv

Avery ’är ett populärt märke som erbjuder dessa typer av gör det själv- kort. Med dessa skriver du ut din kortdesign ett stort antal gånger på ett pappersark som redan har en magnetisk baksida. Det är mindre jobb med att göra dem, men magnetiskt papper kan vara kostsamt.

En annan nackdel med denna metod är att bläckstråleskrivare inte skriver så bra på magnetiserade pappersark, därför att ytan på pappret är så tunt. Bläcket från skrivaren vill gärna plumpa sig när pappret börjar bli fuktigt så att korten blir kladdiga så att det ger fläckar på händer och kläder. Bläckpatroner är heller inte billiga, så räkna in det i kostnaden också.

Med den metoden får du betala samma pris, om inte mer, än nästa alternativ…

Artikel om visitkort-bild13 Alternativ 3: Få dina magnetiska visitkort professionellt upptryckta med ett kommersiellt tryckeri

Medan du kanske får betala lite extra för den här metoden så kommer det i det långa loppet att bespara dig tid och energi och du gör bättre affärer med din firma. Dina magneter blir upptryckta på glansigt fyrfärgspapper, speciellt framtaget för högupplöst tryck. Magneterna kommer att se professionella ut och ge gott intryck till dina kunder, och har större chans att få en bra placering på kylskåpet eller dokumentskåpet.

Med de genombrott som har gjorts med tryckteknik ”online” så kan du
designa eller ladda upp magnetiska fyrfärgskort över internet och få dem upptryckta för mindre kostnad än vad det skulle kosta att skriva ut dem på din skrivare. Dra fördel av marknadsföringskraften i magnetiska visitkort, och börja se långtidsresultat idag.

Du behöver också göra övrig marknadsföring. Här nedan finns länken till en ebok som hjälper dig med reklam för din verksamhet, bland annat hur du ska få gratis radioreklam.

Information förändrar ditt liv

Klicka här...

 

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR

Fler artiklar...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om visitkort.