Bli av med skulder utan att göra konkurs

Om du går till en kredit & skuldrådgivare eller ber kommunen hjälpa dig från socialkontoret, så kan de ordna (under förutsättning att du är löntagare) att tingsrätten tar upp din skuldsättning.

Det förutsätter att kreditgivarna kommer till tingsrätten för att kräva sina pengar om de ska få dem. Statistiken visar att 40 % av kreditgivarna inte kommer till tingsrätten, och i de fallen så har dessa skulder lyfts av dina axlar.

I vissa fall är 100 % av kreditgivarna frånvarande, vilket leder till att ALLA dina skulder försvinner utan personlig konkurs.

Om några av kreditgivarna dyker upp så bestämmer rätten att du kan sprida dina betalningar över en treårs period i mindre summor så att du har råd att betala.

När du har gått igenom den planen via tingsrätten så har du också stoppat alla indrivare, stämningar, andra domar, upp- drag, angripna bankkonton och andra handlingar mot dig.

Och på toppen av allt detta så har din kreditvärdighet för- bättrats, därför att du har gjort en ärlig ansträngning att sam- arbeta med lånebolagen.

Dessutom, om säljare har använt en bedräglig förförelseme- tod mot dig för att förmå dig att köpa, så kan du bli skuldfri genom handelslagen.

Genom hemmanslagen kan din bostad bli förskonad från ut- taxering till en viss grad, som bestäms av tingsrätten.

Om du är intresserad av att arbeta med liknande frågor för att hjälpa andra, och dessutom tjäna en ansenlig slant på det, så har jag en ebok om hur man blir Kredit & Skuld Rådgivare.

Här är länken, klicka nedan.

 

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR

Fler artiklar...