Artikel om present

En ny typ av presentkorg som garanterat drar in imponerande vinster

 

Artikel om present-bild1 Presentkorgsindustrin har fullkomligen exploderat de senaste fem åren och fortsätter att vara en konsistent penningskapare för dem som håller på med det. Det är den ideala affärsverksamheten på många sätt. Du kan driva den hemifrån. Det är en oerhört billig verksamhet att starta upp (du behöver bara ett litet förråd och en marknadsföringsbudget)

Produkterna som krävs (vem tycker inte om att få en konstnärlig korg full av färsk frukt, godis och ostar?) Konkurrensen är inte något stort problem, du kan enkelt sticka ut från mängden genom att producera speciella typer av korgar. Det är en dynamisk verksamhet som förändras och utvecklas med tiden.

Artikel om present-bild2 En av de nyaste utvecklingarna är KARAMELL BLOMSTER KORGEN. Det här är en ny typ av presentkorg som definitivt får dig att skilja dig från konkurrensen. Den är väldigt konstnärlig och kreativ, och vacker också! Karamell Blomster Korgen är väldigt lätt att göra, och kommer att få huvuden att vrida sig vartän den visas.

Här är vad du behöver för en Karamell Blomster Korg: Du behöver en korg, förstås, föredragsvis omkring storleken av en medelstor till stor blomkruka (kom ihåg; vi ska ha blommor här). Härnäst, en stor bit av styrofoam, ett poröst material som man sticker ner blomstjälkar i (finns i varje blomsteraffär under olika beteckningar), stor nog att passa in i korgbottnen, och fyller upp den väl och sträcker sig upp till ungefär 7 - 8 cm under korgkanten.

Artikel om present-bild3 Dessutom massor av plastbelagd profiltråd (brukar också finnas i blomsteraffären), som du använder när du arrangerar blommorna; grön blomstertejp och gröna blompinnar som är vassa i ena änden och trubbiga i den andra; najtråd och ett ordentligt förråd av olika inslagna hårda karameller, föredragsvis med olika färggranna omslagspapper (gula, orange, röda, rosa och andra ”blomster”-färger är bäst) och, slutligen MASSOR av ljusa, färgstarka cellofanpapper, speciellt röda och gröna.

Först gör vi våra karamellblommor. Klipp den gröna profiltråden i 30 cm längder. Gör ungefär 15 till en normalstor korg. Nu sorterar du dina karameller efter omslagspapprets färger. Du behöver 5 - 6 karameller per tråd. Ta en karamell och håll den ena änden på det vridna karamellpappret mot trådändan.

Artikel om present-bild4 Nu lindar du den gröna blomstertejpen tätt runt karamellpappret och tråden några gånger. Slit inte av tejpen; när karameller sitter fasttejpad i tråden, fortsätt att tejpa utefter tråden och linda in ytterligare en karamell 2,5 - 3 cm under den första, beroende på hur många karameller du ska ha på tråden. Fortsätt på samma sätt nerför hela tråden.

När du har lindat in 5 eller 6 av samma sorts karameller på första halvan av tråden, riv av tejpen ytterligare 5 cm nedanför på tråden och du har gjort din första karamellblomma. Lägg den åt sidan och börja med din andra blomma. Försök att ha åtminstone 4 olika sorters karameller så att alla blommorna inte behöver ha samma färg.

Artikel om present-bild5 Härnäst lindar du in det porösa styrofoamet i grön cellofan och lägg det i botten på korgen. Ta dina färgade cellofanblad och klipp ungefär 50 stycken 15 X 25 cm rektanglar. Det spelar ingen roll om de blir i perfekt storlek. Ta en av rektanglarna och vik den löst på mitten så att du får en 15 X 12,5 cm rektangel, och sedan vik igen på längden så att du får en rektangel på 7,5 X 12,5 cm rektangel, pressa inte kanterna, och igen, bry dig inte om att det blir perfekt, det ser bättre ut om det inte är det. Lägg ner rektangeln i någon av de öppna ytorna med mittpunkten neråt.

Gör likadant med 20 - 25 av rektanglarna tills de öppna ytorna är fyllda, dock inte packade. Fluffa ut de öppna hörnen på rektanglarna. Nu sticker du ner dina blommor i styrofoamet. Sprid ut dem jämt och stick ner den ungefär 10 cm så att de sitter stadigt.

Artikel om present-bild6 Ett tips är att böja tråden i en lätt vinkel så att blommorna blir mer realistiska. Riktiga blomsterbuketter brukar aldrig stå rätt upp. Slutligen tar du en av de kvarvarande rektanglarna och viker den på samma sätt som fyllnadsrektanglarna. Nu tar du en av de korta gröna blomsterpinnarna och 15 cm tunn koppartråd. Linda tråden tre eller fyra gånger runt den trubbiga änden av pinnen, omkring 30 mm från änden.

Sätt ungefär en cm av det vikta hörnet av rektangeln mot trubbändan av pinnen och linda resten av tråden tätt runt den. Stick in den i styrofoamet, mellan blommorna. Gör likadant med de kvarvarande rektanglarna, klipp fler om nödvändigt för att fullständigt dölja styrofoamet och fylla ut korgen.

Artikel om present-bild7 När det är gjort så fluffar du ut de öppna hörnen och nu har du en Karamell Blomster Korg! Det bästa med det hela är det faktum att det ser BÄTTRE ut efter att karamellerna har avlägsnats! Lägg i en lapp i korgen som föreslår att folk lindar upp bara den delen av karamellpappret som inte sitter fast i tråden för att få tag på karamellen.

Karamellerna ser ut som blomknoppar när de är inlindade; de ser ut som vackra blomster när karamellerna är borta. Försök med en av dina blommor så får du se!

Artikel om present-bild8 Ta med kostnaden av materialet i beräkningen plus den arbetstid det gått åt när du sätter pris på Karamell Blomster Korgen. Det kan ta en del tid men du kan alltid göra ett stort antal blommor och rektanglar medan du sitter och tittar på TV på kvällarna, eller be några vänner hjälpa till. Sådana korgar kan lätt säljas för 200 till 300 kronor beroende på korgens storlek, med bara ett fåtal kronor i material.

Just att den är unik kommer definitivt att bli ett försäljningsargument. Karamell Blomster Korgar kan bli ett fint tillskott till din produktion om du redan producerar presentkorgar, eller så kan de bli ett fantastiskt sätt att starta upp med denna vinstgivande verksamhet.

Artikel om present-bild9 Och tro inte att det bara är för kvinnor; det finns många män som producerar fina presentkorgar. Vem som helst, ung som gammal, kan producera presentkorgar och göra stora vinster … och ha mycket trevligt under tiden!

För att lära dig hur du ska marknadsföra dina produkter, räkna ut priser samt lite om grossist och detaljistverksamhet med liknande köksprodukter så har du en utmärkt ebok som heter ”Sälj Hembakat & Hemlagat” på nedanstående länk.

… Och kom ihåg; Information förändrar ditt liv!

 

 

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR

Fler artiklar...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om present.