Artikel om att flytta

Gör karriär som flyttkonsult

 

Termen ”Flyttkonsult” är en verksamhet som omfattar allting som har att göra med att flytta folk. Uppgiften för en flyttkonsult bör inbegripa de flesta av följande aktiviteter och tjänster som i huvudsak kommer av att flytta till ett nytt område:

Artikel om att flytta-bild1 • Välja en flyttfirma

Artikel om att flytta-bild2 • Sälja huset

Artikel om att flytta-bild3 • Hitta och köpa ett nytt hem eller hyra en lägenhet

Artikel om att flytta-bild4 • Föreslå skolor etc.

Artikel om att flytta-bild5 • Ett nytt jobb åt gemålen

Du kan naturligtvis själv välja vilka tjänster som du vill inkludera i din repertoar. Emellertid så kan du genom samarbete med andra firmor erbjuda en omfattande meny av tjänster.

Flyttkonsulter äger inte flyttfirmor. De hyr flyttfirmor för sina klienters räkning. Som flyttkonsult så samarbetar du också med fastighetsmäklare, resebyråer, arbetsförmedlingar och personaluthyrningsbolag. Du håller kontroll på basen av dessa tjänster för att uppfylla din klients behov.

Artikel om att flytta-bild6 BOSTAD ÄR NUMMER 1.

Det viktigaste uppdraget i varje omflyttning är var din klient ska bo i den nya staden eller länet. En del klienter köper en bostad i den nya staden innan de flyttar. Andra föredrar att hyra för att kunna få lite tid att bekanta sig med sin nya hemtrakt innan de köper en villa.

De flesta flyttkonsulter får sin kommission från fastighetsmäklaren. Men om din klient istället vill hyra istället för att omedelbart köpa ett hus så kommer bostadsbolaget mer än gärna att ta på sig det, vanligtvis motsvarande en månads hyra.

Artikel om att flytta-bild7 DET KOLLEKTIVA FÄLTET

Du kan göra rejält stora affärer genom att ha kollektiva målgrupper. Bolag med högteknologiska produkter och tjänster är en växande marknad för flyttkonsulten.

Kontrakt för tekniska chefer löper på 3 - 5 år, så du kan förvänta dig en utmärkt rundgång i den högteknologiska industrin. Att koncentrera dig på en speciell industri ger dig trovärdighet och massor av referenser.

Artikel om att flytta-bild8 FRAMGÅNGSRIK KONSULTSERVICE

Alla har vi erfarenheter och kunskaper som det går att bygga vidare på, och det innebär att du kan bli konsult på ett eller annat område om du verkligen vill.

En konsult är en expert på att känna igen problem och forma lösningar till dessa problem. Behovet för problemlösare i affärslivet - bland stora som små företag över hela världen - har aldrig varit större.

De städse humörsvängningarna hos konsumenterna plus, ett otal krissituationer affärsmän nästan dagligen står inför, har skapat denna ”säljarens marknad”, för den vakne konsulten.

Att vända sig till en konsult när problemen hopar sig, är lika naturligt som att se om solen kommit upp, varje morgon. När du inte mår bra, så ringer du för att konsultera en läkare. Om bilen inte går som den ska, så tar du den till verkstaden.

På samma sätt är det med en företagare när han stöter på problem - antingen det handlar om bokföring, lagar, försäljning eller kundkontakter.

Läs vidare om framgångsrik konsultservice genom att klicka på nedanstående länk. (Observera att ovanstående exempel om flyttkonsult endast var ett exempel som inte finns med i eboken ”Framgångsrik Konsult Service”).

Kom ihåg att information förändrar ditt liv!   Klicka här!

 

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR

Fler artiklar...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om att flytta.