Artikel om Mål

Utveckla ett tydligt visionärt lokalsinne.

Artikel om Mål-bild1 Det handlar om att du tar dina visioner direkt ur luften och kristalliserar dem till klara och tydligt nerskrivna mål. Förmodligen är detta den största upptäckten i mänsklig historia; det du för det mesta tänker på, är vad du kommer att utvecklas till.

De två faktorer som bestämmer vad som kommer att hända dig i livet mer än något annat är vad det är du tänker på och hur du tänker på det, under den mesta tiden.

Framgångsrika människor tänker på sina mål, för det mesta. Det leder till att de rör sig mot sina mål hela tiden och deras mål rör sig mot dem.

Vad det än är som du för det mesta tänker på, växer och förstorar sig i ditt liv. Om du tänker, talar och visualiserar dina mål så tenderar du att uppnå mycket, mycket mer än den vanliga personen som vanligtvis bara tänker och talar om sina problem och oroar sig mest hela tiden.

Här är en övning du kan göra:

Ta ett papper och skriv dagens datum på och på det papperet skriver du ordet MÅLSÄTTNINGAR.

Fortsätt sedan med att göra en lista på tio olika målsättningar du ska uppfylla under de kommande tolv månaderna. Skriv dina målsättningar i nuform som att ett år redan har gått och du har redan uppnått dina mål. Börja varje mål med ordet JAG för att ge en känsla av att det personligen gäller dig.

Artikel om Mål-bild2 Du kan till exempel skriva;

Artikel om Mål-bild3 Jag tjänar…

Artikel om Mål-bild4 Jag har…

Artikel om Mål-bild5 Jag kör en…

Artikel om Mål-bild6 Jag väger… och så vidare.

Genom att göra en lista på tio målsättningar som du ska uppfylla fram till nästa år så kommer du att ha rört dig mot de topp 3 procenten av medborgarna i vårt samhälle.

Tråkigt nog har 97 procent av medborgarna aldrig någonsin gjort en lista på målsättningar.

När du nu har din lista på tio målsättningar, gå då igenom listan och ställ dig denna nyckelfråga.

Vilken av dessa målsättningar - om jag skulle kunna uppfylla den just nu - skulle ha den största betydelsen på mitt liv?

Vad du än svarar på den frågan, cirkulera den målsättningen och gör den till din målsättning nummer ett i framtiden. Sätt en tidsram, gör en plan, sätt igång med planen och gör sen något varje dag som leder dig mot ditt mål.

Artikel om Mål-bild7 Från och men nu så ska du tänka på och tala om ditt mål hela tiden.

Tänk på, och berätta för dig själv, om hur du skulle kunna uppnå det målet. Tänk på alla olika saker du skulle kunna göra för att uppfylla det målet.

Artikel om Mål-bild8 Den här kraftfulla övningen kommer att stimulera din kreativitet, öka din energi och låsa upp dina inneboende krafter för måluppfyllelse.

Klicka på nedanstående länk!

 

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR

Fler artiklar...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om Mål.