Hur man skaffar över en miljon på 24 timmar

Många människor har fått möjligheter presenterade för sig där det varit nödvändigt att investera pengar. De flesta kan inte dra fördel av de stora möjligheterna därför att de inte kan få fram pengar.

Det finns dock en enkel procedur där du kan få fram snabba pengar inom 24 timmar.

Processen är snabb och enkel men kräver att du först gör den förberedelsen och lägger grunden för planen. Du kan kalla planen för ”bankrundan”.

Gå till 10 banker och be kamreren om ett lån på 10 tusen kronor för 30 dagar. När du ska betala tillbaka dina lån väntar du 30 dagar och går tillbaka till de banker som du lånade de första 10 tusen kronorna av.

Den här gången ber du om att få låna en större summa, beroende på hur mycket banken är villig att låna ut, säg 50 tusen kr.

Om varje bank går med på 50 tusen kronor så har du 500 tusen kr på det sättet.

Fortsätt denna steg för stegprocess. Varje gång du går till banken så ber du om en högre summa pengar och längre återbetalningsperiod.

Vad du gör är att etablera en miljonärs kreditvärdighet genom den här repetitionsprocessen. Under förutsättning att du alltid betalar tillbaka punktligt när det är dags, och efter en betalningshistoria av ett antal lån du har tagit och ordentligt betalat tillbaks dem, så har du etablerat en mycket kraftfull kreditvärdighet och relation med institutionerna.

Efter ungefär ett år att du använt den här metoden bör du kunna få låna 150 tusen kr från varje bank på ditt goda namn.

Genom att använda tio banker i den här planen så kommer du att kunna låna 1, 5 miljoner kronor på ditt goda namn och rykte på så lite som 24 timmar.

Alla behöver vi mer pengar än vad som är möjligt att skaffa fram ibland. Genom att göra på det här sättet så kan du, när tillfället dyker upp ”ha den sked som är nödvändig när manna regnar från himlen”.

Förbered dig på att tjäna pengar genom att genomföra bankrundan. Kolla in alla tänkbara affärsidéer, stora som små.

Börja i liten skala utan att behöva låna pengar. Skuldsätt dig inte i första taget.

Börja en liten verksamhet, vilken som helst. Det ger bra rutin. Själv började jag med att starta en flyttfirma i början på 80-talet. Den gav mig tillräckliga erfarenheter att vid ett annat tillfälle starta ett gym för styrketräning.

Det ena affärstillfället ger det andra. Det behöver inte alls vara så att du stannar kvar som ”skomakaren vid sin läst”. Huvudsaken är att du får affärsvana.

Eboken ENKLA AFFÄRSIDÉER innehåller inte mindre än fyra stycken enkla och lättstartade verksamheter att börja sin affärsverksamhet med.

Du ska inte se det som slöseri att köpa en ebok för att bara använda en av fyra affärsidéer och sedan skippa de andra. Det är omöjligt att veta vad en affärsverksamhet kan utmynna i.

Du tjänar alltid på att testa idéer och få affärsvana.

 

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR

Fler artiklar...