Artikel om pengar på tidningen

Hur man kan tjäna 100 tusentals kronor på att läsa tidningen

Artikel om pengar på tidningen-bild1 Fungera som en ”upphittare” - en som får en avgift från säljaren eller köparen. Exempel: Anta att du läser i tidningen, eller hör talas om en person som har en miljonärsbostad att sälja och du råkar känna en person som skulle kunna vara intresserad av en sådan bostad.

Artikel om pengar på tidningen-bild2 Då tar du bara kontakt med säljaren och talar om för honom att du har en presumtiv köpare som du kommer att introducera, om säljaren betalar 2 % kommissionsavgift.

Artikel om pengar på tidningen-bild3 Om han går med på det så introducerar du den presumtive köparen för honom - sedan, om köparen och säljaren kommer överens så kan du komma att tjäna i storleksordningen 150 000 kr i kommission (2 % av försäljningspriset).

Artikel om pengar på tidningen-bild4 Introduktionen kan göras personligen eller per brev, och det är möjligt för dig att hitta hundratals sådana möjligheter genom att kolla småannonserna i de större affärstidningarna, och i vanliga nyhetstidningar.

Artikel om pengar på tidningen-bild5 Att syssla med liknande affärsverksamheter kallas för konsulting.

Artikel om pengar på tidningen-bild6 Du skulle kunna specialisera dig på alla möjliga sorters konsultverksamheter genom att gå igenom vad du redan kan, vilka utbildningar du har osv.

Artikel om pengar på tidningen-bild7 Du kommer då underfund med att du har tillräckliga kunskaper för att bli konsult på flera olika områden.

Artikel om pengar på tidningen-bild8 Det enda som krävs är att du förstår vilka inneboende möjligheter du har. Alla människor har dessa möjligheter. Förr eller senare dyker det upp en bra affärsidé, och då är det bra om du är mentalt förberedd på den.

Artikel om pengar på tidningen-bild9 Och att mentalt förbereda sig på kommande affärsidéer som man idag inte har en aning om, är att bestämma sig för en verksamhetsgren och gå in för den.

Artikel om pengar på tidningen-bild10 Om du vill bli konsult så GÅ IN FÖR DET!

Klicka på nedanstående länk!

 

HEM   MOTIVATION   STARTA EGET   MARKNADSFÖRING   LÄNKAR

Fler artiklar...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om pengar på tidningen.